83

Наполеончик

преди 2 години

След "победата" на укро-фашистите в Мариупол, сега изтласкват руснаците и са на път да победят и при Северодонецк. В тези хамерикански лаборатории из Украйна да не са клонирали Гьобелс, че имат такива "успехи" в пропагандата?

82

Мда

преди 2 години

Взривяват мостове за да няма място за отстъпление на укрите, всичко в плен!

81

Хан Аспарух

преди 2 години

Какво е това Русия?

80

Анонимен

преди 2 години

Те не са спирали да взривяват мостове и влакове от втората световна.

79

Анонимен

преди 2 години

Напред братя и скоро Украйна ще е РУСКА😉

78

Антирашист

преди 2 години

*** приличат на профи боксьор, който се бие с осмокласник. Първо твърди, че ще го нокаутира за 3 сек. После, след като не успява, в края на 3 рунд се хвали за да спаси честа си, че води по точки. А мача има още рундове.Пълни смешници са тия руснаци. В пряк контакт с украинците винаги губят. Тактиката им е отдалеч с превъзхаждаща артилерия и авиация да сринат всичко и чак тогава да вкарат пехота. Като дойдат тежките американски оръжия, нещата ще се променят. Цял свят ги разбра какви са колос на глинени крака.

77

И колко хиляди моста

преди 2 години

И колко хиляди моста са взривили? Доколото на картата има 3? Единия го взриваиха наистина - другите два са под обстрел.

76

Обективен

преди 2 години

А защо няма новина,че украинските войски са ранили двама репортери от Ройтерс и са убили шофьора им.

75

(-_-)

преди 2 години

Че за какво ще им е да си взривяват мостовете? И какъв тоя губернатор на територия, която вече се счита за друга страна? Айде замислете се малко.. стига жадно поглъщали фейковете на фашизоидите!

74

КРУМ

преди 2 години

ПУТИН ИЛИ БЪДЕЩЕ ??? ИЗБИРАЙТЕ !!!

73

Анонимен

преди 2 години

чакам да видя руски телевизор, руски чипове, руски телефон, руски руски НЕвоенен самолет , също и руски к.ене,,,фф , ха ха

72

Nord Atlantic

преди 2 години

Понеже икономически ва,,те.нките се провалиха, сега пробват с военни средства срещу Запада , жал..кари! Стоят си технологично(и не само!)накъде в миналия век!!!

71

Анонимен

преди 2 години

***, ако можеше да купиш всичко с рубли в русия, нямаше да даваш примери! Ясно?

70

дяконЪ

преди 2 години

отстъпват!55:0 Скоро Одеса

69

Аз

преди 2 години

До ъпак Анонимен 60! Всичко можеш да си купош за рубли тук(в Русия)! Като например газ за една година А 270 м2 къща за 1000 лв, бензин за лев и двайсе, издръжка на три членно семейство за 1500 лв на месец, кдва китайски джипа (exeed txl) общо за 120000 лв, и мога да продължа до утре сутринта мслоумник нещастен! Такова като теб дъсипаха България!

68

ДНIПР1

преди 2 години

Дори терориста Гиркин ( Стрелков) призна в канала си е Телеграм, тежкото поражение на руснаците в Северодонецк от Интернационалният легион воюващ за Украйна! Щатски и полски наемници- много лоша комбинация за Z наборниците на Путин

67

бай Иван

преди 2 години

аааа само се кръстете,тея маймуни от Америка ,да не са дали ракети с обсег 500км,че наркомана като избомби Москва -ще има Апокалипсис

66

Анонимен

преди 2 години

73 Нужен ти е психиатър, а не компютър!

65

Анонимен

преди 2 години

Взривяват мостовета , а послемка как че бегат? Ша са издавят кат yфcи !

64

Анонимен

преди 2 години

8 години фашистка Украйна финансира окупаторите в Донбас, които използваха цивилните там, като.... жив щит срещу руската армия,(3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проукраинскии бандити) която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Киевският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата в Китай за да нападне Русия. Но закъсня.... Това са фактите русофобчета!