23

Анонимен

преди 1 година

Идеята за български културен център в Битоля не е на човек който иска да се развиват нормални отношения с РСМ. Беше ясно че ще ни разединява вместо да ни обединява.

22

Чук и Гек

преди 1 година

Извинявайте, допустимо е актуалните ви политици да не схващат, че този център там, с това компрометирано отвсякъде име е гаф! Но, толкова ли нямаше кой да им даде акъл, а и бяха се стоварили цяла делегация там! Пендаровски изглежда 125 пъти по подготвен дипломатически и исторически!Какъв беше този ваш преход и какви управници постави бившата номенклатура да ви управляват? Ами, Братя Миладинови да бяха го именували, Илинден, Дан Колов и нещо такова!

21

Анонимен

преди 1 година

Направо да го затварят.Представяте ли си там да почнат да обучават някакви българо-македонски азовци?Като български гражданин настоявам за незабавна смяна на името и контрол да не се развива нацизъм и фашизъм в този център!Това име на фашист едва ли е случайно.Фашизмът е най-лошото нещо в света и в България не ни трябва!

20

Анонимен

преди 1 година

Да махат името и няма да го палят.Кръстен е културния дом на фашиста Иван Михайлов.Все едно културен дом на Хитлер сме отворили и никой не гледа дали е български.Затова толкова са се наострили срещу българите.Който е дал предложението за това име самия той е нацист и фашист и е искал да подпали война между Македония и България.

19

Любезния лос

преди 1 година

Всеки си има поне една май на, на която да ходи. Някои са се уредили с повече.

18

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Това мъж ли е,или жена?

17

От народа

преди 1 година

Това го правят смотаните сърби, които живеят в Северна Македония. Там българите гине страх да кихнат. Явно е, че диалог не може да се провежда с прости хора. Те разбират само от юмрук. А, това е целта на сащ и гледайте какво става в Украйна това ще следва и измислената държава север на Македония

16

aa1830

преди 1 година

РСМ ще види ЕС през завързан на възел макарон!

15

Анонимен

преди 1 година

МЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ САМИ СА ПРЕДИЗВИКАЛИ ПОЖАРА НАРОЧНО,ЗА ДА РЕВАТ ПРЕД ЕВРОПА,ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ МАКЕДОНЦИТЕ ИСКАТ ДА НИ УБИЯТ И ЗАТОВА НИ ДАЙТЕ ОЩЕ ПАРИ...

14

Анонимен

преди 1 година

Господ ни наказва с министри като Петков лъжата,Василев измамника,Лорер мошеника,Нинова с празните обещания,пак Василев гела,Атанасов весел уикенд,Сандов зеления,Константинова оле боже,Генчовска пази боже,Събев 300000лв/пост!С тези хора България скоро може да я няма,да е продадена,окрадена,разпарчетосана.Дано скоро да ги няма на власт.Газ от USA няма да дойде,горивото няма да го намалят,хляба ще става още по скъп,тока,парното,водата,газта също.Беднотия до шия!

13

Хюго Бос

преди 1 година

Не разбрах защо се натискаме да продължаваме разговорите по някакви договори? Насила се натискаме ние да разговаряме с тях. Какво губим, ако спрем всякакви отношения и ги ограничим до контакти с общността там?

12

Гинко-прим

преди 1 година

Вземете ме и мен в Битоля. Мога да им помогна да си спомнят какви са били дядовците и пра-дядовците им :))

11

Анонимен

преди 1 година

Пожара е възникнал от неизправен контакт.

10

София

преди 1 година

От клуба членовете и ръководителите сами са си го запалили с цел провокации.Миналия месец имаше счупено с камък стъкло , но се оказа , че е дело на техен вътрешен човек

9

Анонимен123

преди 1 година

"ес, нато и сащ" Да видят какво правят макетата против Българите и езика ни... Ама надали ги интересува, както за укрите против Русия... Те искат макетата да бъдат в ес, и нато. Ей затова не трябва България да отстъпва на макетата и Историята ни. Вземай и кирчо да види какво е...

8

Инч хай

преди 1 година

Подпалвача е същия северномакедонец, който преди известно време ни подпали знамето.Както тогава, и сега виновникът няма да е наказан.Защото декларацията "Остро осъжда" абсолютно нищо не означава. Трябват ДЕЙСТВИЯ.

7

Анонимен

преди 1 година

Сега започвам да разбирам руснаците. Даже Путин много ги търпя.

6

Правилна логика

преди 1 година

Генчовска да посети Европейската комисия, а не подпаления културен център.

5

Бгг

преди 1 година

Като гледам макетата и започвам да разбирам, защо руснаците бомбят украинците.

4

Анонимен

преди 1 година

Генчовска да изпрати "поздравителни картички "със снимки от палежа на Българския културен център в Битоля, на всички в ЕС поименно, които са се изказали, че РСМ е готова за начало на преговорите и е била изпълнила изискванията. Вместо да се спотайва. Бихте камбаната, ако искате да ви чуят.