34

Баба Пена

преди 1 година

Ситуацията на терен или ситуацията на фронта?Какъв терен, това да не е футболен мач?

33

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Специализираната военна операция за деНАЦИФИКАЦИЯТА... Ще продължи още най -много месец.След това всички като теб ще бъдете някъде на тъмно.

32

Анонимен

преди 1 година

Укранците да не се надяват много. Руснаците обикновено водят военни операци по 10 години. За справка Авганистан 1979-1989г. Чечння 1999-2009....И в Украйна ще е 2022-2032 най вероятно.

31

Анонимен

преди 1 година

Леле, демек дават надежда за зимата на украинците да потърпят още малко до тогава.

30

Specter

преди 1 година

Заблудените украинци които ги излъгаха да се бият вече почна да им светка лампата, че *** кът мухи на фронтовата линия за чужда (зад океанска) кауза! Жива сила вече няма, а тея ловджии наемници които преди няколко седмици отидоха на сафари там усетиха и те, че се усрЪха и те при първия взривен снаряд и, че с *** шега не бива .... та и наемници няма!

29

R.A.T.M

преди 1 година

Всички на запад очакват руско фиаско, а на Путин не му пука може би защото " наше дело правое" ?

28

Факт

преди 1 година

Руски ракети са унищожили складовете на 406-та бригада на ВСУ заедно с оръжието от сащ и нато.

27

Факт

преди 1 година

Докато запада подкрепа фашистите в Киев войната ще продължи.

26

...

преди 1 година

Да ги избият всичките украинци и да ги заличат като нация тия мръсни урки

25

рибока

преди 1 година

Мечо никога не дава нищо на никого и няма да прави териториални отстъпки от местата, които е маркирал за себе си.

24

Анонимен

преди 1 година

25, на "оня шут Арестович" нелегалното име е Люся.

23

военна тайна на САЩ

преди 1 година

САЩ няма да им дадат компютрите за ракетите, защото Русия ще ги вземе и разучи. Така че Украйна няма да могат стрелят точно и ще загубят войната.

22

Анонимен

преди 1 година

може (#21), ето и Spiegel твърди същото: Въведеното ембарго на руски нефт ще удари Еесовската Зона с ценови шок, а Русия си намира нови клиети в Азия и богатее от порасналите цени на газа и петрола.

21

Лллл

преди 1 година

Те всичко знаят . А ние ще опъваме още сини пътеки и ще даваме пари за жълти цветя . Да беше общината спестила тези пари и беше дала нещо полезно на по-бедните . ***

20

до Абсурдно е

преди 1 година

бре, ти гоуем експерт по руската армия си, и техника и командирите знаеш. Поредния назобен антируски папагал. Това че си чешеш езика със стари лафове за Москвич и Мерцедес е скучно. Можеше и Запорожец да кажеш той бе върховия стадий на украинската инженерна мисъл. Чакам с интерес да видя как 6 РСЗО ще променят хода на БД по 1200 кметровия фронт. Ядрени удари ли ще нанасят, как от Западна Украина ще стигнат Донбас. Не са самолети да излитат от Румъния или да ги разглобят в тирове.

19

Анонимен

преди 1 година

Добре,че на тоя Подоляк и оня шут Арестович, пък и на зелката не им растат носовете при всяка лъжа,че вече да са обиколили Земята и да са им се заврели отзад.

18

Анонимен

преди 1 година

"общо 80 хиляди убити и ранени.".Бая силна дрога ползва тоя...

17

Анонимен

преди 1 година

за разлика от РФ която 30 г се модернизира и превъоръжава то запасите на Клоуна са от времето на СССР, хайде да помислим на кого са повече, в кого са ресурсите, воената промишленост работеща на макс, морето и космоса. Ако РФ има 80000 жертви то на Урките требе да са 160х поне, а Клоуна признава за 6000 само

16

Анонимен

преди 1 година

Елон Маск уволнява 10% от персонала на Тесла, съобщава Reuters.

15

може

преди 1 година

А цената на газта и нефта ще скача, Путин ще пълни касата, ЕС ще студуват и ще гладуват и ще плащат 5 пъти повече за по-малко газ и нефт а българите ще счупат всички рекорди по измиране.