132

тя

преди 1 година

Украйна само лъже и иска ! Ако може цял свят да работиме за тях !

131

Анонимен

преди 1 година

те сега се сменят курортистите,едните групи заминават,други идват,всичко е организирано с укр.автобуси.всички си гледат в телефоните и изпълняват ,като сирийците.афганистанците телефони имат ,но нямат документи,отиграно.

130

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са на 15 км. от Славянск. Падне ли Славянск, 5-звездните бежанци може да кажат "засвиданя" на Донбас.

129

Анонимен

преди 1 година

Украйна подготвяше военна кампания в Донбас за началото на март. Всички видяхме прихванатите заповеди. 8 години се готвеха за нея.

128

дяконЪ

преди 1 година

52:0 засега! Скоро Одеса.Чакаме новите играчки от запада за да ги подпукаме и с тях хаха

127

Темерут

преди 1 година

До Анонимен - Загуби територия, защото я нападнаха кълнейки се, че това е овенно учение и нищо друго. Не случайно американците им го казаха 10 дни преди да започна патакламата, че ще бъдат нападнати и Русия подготвя мащабно нападение по суша, въздух и вода. СЕГА вече го знаят.

126

ВОЙСКИТЕ НА ООН...

преди 1 година

ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ВЛЯЗАТ В УКРАЙНА ---ЗА ДА СЕ ЗАЩИТИ ХРАНАТА НА ГЛАДУВАЩИТЕ ДЪРЖАВИ ОТ АЗИЯ И АФРИКА....НЕ ЧАКАЙТЕ ПУТИН ДА СЕ СЪГЛАСИ НА КОМПРОМИС!

125

Темерут

преди 1 година

Съгласен съм с Обера. Точно така ще стане. "101 далматинци" май ще се превърнат в "1001 нощ", а след това нощта за Русия ще е перманентна.

124

Военните лица, говорещи английски, вече са обучени и ще бъдат изпратени обратно в Украйна с тежката щатска артилерия. Тогава ще започне мазалото във военните действия. Засега всичко е на приливи и отливи, но скоро руснаците ще бъдат тотално изчистени и принудени да бягат в неистов галоп от оръжията на НАТО. Путин да гледа филма Point of No Return ("Невъзможно завръщане"). Ще му е от полза, за да научи в аванс какво го очаква.

123

Анонимен

преди 1 година

Ако ви позволят да получите западни оръжия с дълъг обсег. И руснаците имат такива. Освен това не ви стиска да излезете на открито. Как смятате да ги изтласквате?

122

Анонимен

преди 1 година

До НАТО: ми тогава що Украйна загуби територия по-голяма от Холандия??!? Що за почеса след победа е това??!?

121

Анонимен

преди 1 година

Путинофобията е най страшната болест! Болните са силно озлобени и никаква възможност да разсаждават! Горките хора! Четете каква злоба какво нещо ... И само глупости!!

120

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

А пък всеки ден мрънкат за оръжие и помощи! Интересно!

119

Анонимен

преди 1 година

До Пукнат цент... Кажи по добре колко копейки е един цент.

118

Пукнат цент

преди 1 година

Много сте активни бе тролчета , Байдъна обеща ли нещо а ? Щото Мъскито съкращава 10% от Тислъта.....ха хаха

117

Гарга рошава

преди 1 година

Ще ще ще ... това прочетох...плашат гаргите пак са топили нослетата в белото

116

Анонимен

преди 1 година

Скоро щяли да се появят новите безаналогови руски танкове. За разлика от западните ,те имали товарен отсек, побиращ до 10 перални.

115

Анонимен

преди 1 година

Руските войници изучават дисциплината ОПИТ( Открадни Пералня И Телевизор)

114

Анонимен

преди 1 година

НАТО си е наистина сатаната. И има контрол с Божието позволение. Господ допуска богатството да е в дявола. Спасението на душата се състои в другото. И идеята да не търсим и господ да ни е мамон. И пак целта на войната е, да има все повече отстъпници. Да стане третата световна и да турят печата. И да, владеят космоса, но пак по допущение Божие.

113

Анонимен

преди 1 година

Според мен много украински бежанци са яко разочаровани. И тези, които заминаха в Германия и Полша. Представите за ЕС са едни. Реалността за обикновен имигрант е съвсем друга. Жал ми е хората, че вярват, че другаде е по-леко. Че ей така взимаш 1000-2000 евра и нищо не правиш и ти остават много пари, а то е съвсем обратно. И само си викат, да замина после ще го мисля. Оптимисти.