28

Ади

преди 1 година

До ЯницаКойто успее да преживее, моля нека пише. Не съм оптимист.

27

Анонимен

преди 1 година

Натискът върху домакинствата... След 1989 година тенденцията е този натиск даде увеличава. Така с мизерия бизнесът държи в подчинение работещите, за да нямат време и да мислят за нещо друго освен какво ще ядат днес

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - Не, не съм гласувал и в протестите нещо ме смущаваше и не ми харесваха. На избори не ходих, щото за пръв път отидох за "гъби", не буквално, ковид карах и не можех да помръдна. За съжаление, гласувал, не гласувал, забърканата каша всички я сърбаме и според мен всички имат право да недоволстват, и гласували, и негласували. В крайна сметка данъците и осигуровките си вървят, не съм ги прибрал вкъщи, като не съм гласувал.

25

Отговор до 5

преди 1 година

До Тези 15000 души:"Икономически Република България няма средна класа." НЯМА, ДА! Не еспериментирам с процентите, но масата от хората са бедни и едвам сврзват двата края, а тези *** вдигат цените на всичко и ни баламосват с управленски програми. Ела, плати ми сметката в Лидл, напр.-не в някакъв луксозен магазин, от който неуважаеми вие пазарувате. Тогава направете потребителската кошница,но не забрававяйте и днъците-от тях вие ядете и крадете. Справедливост ли да чакам-на небето!

24

Яница

преди 1 година

Трият на пораэия коментарите!!! Каквото и да напишеш не отговаря на лиценэа им!!! Апропо, спомняте ли си виденовата эима, преживяхме я!!! Въпросът е канадската эима как ще я преживеем!!!???

23

Отговор до Важнто е

преди 1 година

До Важното е че"Премиерът спря Огромни Парични Потоци към Русия и Икономиката им Замина!! ПП и Кирил Петков и 2050 още ще Управляват." Икономика на Русия е заминала по-малко отколко ние си заминаваме-мрем, заради експериментите на тоз бемайник Петков-Премиер. За 2050, я камилата, камиларя... Как една малка Б-я ще срине такава икономика? Авторите на статията... Ммм?? Ами носете си го на рамо с все булката и дипломите му. Той се ***, а вие лижете ли лижете...

22

Дебелоглав байГаньо!

преди 1 година

Дебелоглавите диваци на балканите са само и единствено за Военен режим!

21

Анонимен

преди 1 година

Петьо!*** продажна!Недей да триеш коментарите на хората само защото противоречат на твоята пумия.

20

За това ли скачахте

преди 1 година

до 09Прав/а сте, ние не искахме това, което имаме сега-безработица, глад, мизерия и шуробаджанашки институции. Не ги получихме-факт. Ама какво ни даде Герб, та да жаля за тях - опростачване, шуробаджинащина и пак глад и мизерия. Ние ще си идем от този сввят, ама и ние деца имаме-какво да теглят кредити, за да плащат за пълните джобове на политици или да хващат термнал 2? Вие, почитаема/и кажете за какво скачате. Може пък идея някаква да ни дадете-хайде. Какви са вариантите, според Вас?

19

Анонимен

преди 1 година

Вчера гледам в магазина българско сирене, най-обикновено, даже не и пакетирано - 27 лв.! Купих си на промоция сирене от 9лв.и некакви стотинки,почти 10 лв. Та питам как ще я караме?! Как ще я караме със сирене от 27лв. и кашкавал от 30лв.

18

Спешно

преди 1 година

Да се легализира доброволната евтаназия в България, за да могат хората да не се мъчат в тази държава. Другото е масово ползване на огнестрелно оръжие като в САЩ хората да почнат да си решават сами бързо проблемите.

17

Анонимен

преди 1 година

До 4"... ама сметките ми в Лидл за редовните неща, които се купуват, от 30-35 лева вече се въртят около 70-75." - ТИ конкретно, гласува ли да си роб на Брюксел? Ако да - не реви!

16

Анонимен

преди 1 година

95% гласуваха да са роби на Брюксел! Нека да живеят като роби!

15

Тези 15000 души

преди 1 година

В образователните сфери изкуства и спорт, природни науки с тези преподавателски норми , залагащи дискриминация и унижение на хора от важни сфери на човешкото знание са изгубената средна класа на Република България и те ще бъдат обещетени за робския труд , който са положили през последните 14 години, ако ще явна гражданска война да стане, която да доведе до Велико Народно Събрание! Икономически Република България няма средна класа.

14

Анонимен

преди 1 година

Това все още не ми става ясно! Уж купуваме по-евтина газ, но пък цените на топлото ще скочат. Основен износител на електроенергия сме в региона със свръх производство, но и тока ще увеличават! Нещо или някой много лъже или намазва дебелота филия на гърба на народа.

13

Анонимен

преди 1 година

За този богат народ нищо не е проблем. И 50 -100 % да поскъпне ще си плащаме.Все пак нали сме един от най-големите износители на електроенергия в ЕС, както и на леко мотострелково оръжие и боеприпаси в света. Богата нация сме. Няма как да ни събори някакво увеличение на газта, пък и си заслужава да плащаме повече за същата руска газ понеже е обогатена с микс от задокеански молекули на свободата и гръцка демокрация

12

Анонимен

преди 1 година

Нас високите цени на горивата не могат да ни бутнат. Ние сме богата държава с висок стандарт. Ще плащаме, ама няма да се дадем на тея гадове

11

анонимен

преди 1 година

Е ние ще бъдем янати по добре от глад и студ да пукнем от колкото да купуваме с рубли,по добре газ с 50%по скъп да ползваме от колкото да купуваме с рубли това е девизът на новите чорбаджии но на тях не им пука с техните заплати газ и от луната ще ползват и няма да усетят

10

истина

преди 1 година

Григорова, и пенсионерите са домакинства, при които се отглеждат децата.

9

За това ли скачахте

преди 1 година

Това ли ви е промяната протестъри ? Миналата година цяло лято спахте на Орлов мост и опикахте на хората входовете. Сега по добре ли живеете от преди година ? Какво всъщност свършихте от както ГЕРБ не са на власт ? Освен че съсипахте и това което работеше. Това е новият морал. Нали ? Умните, красивите, некрадливите, некорумпираните, А отборът...А всъщност единия Пелтек с крива уста, другия Изцъклен гей, трети некъпан Пинокио и един сакат ***....Вие сами си ги избрахте !