38

Историк от народа

преди 1 година

До Анонимен 29 и 28. Абсолютно сте прави! Еврогейовете са забавили собствените си истории, а нашите екскурзианти ще им обясняват Македонсикя в-с. Че вече и у нас, пропадналите изродени поколения на прехода, т.е. родените през 80-те год. и по-малките изобщо нито го знаят, нито ги интересува, защото са възпитани в същия гейлиберастки соросоиден дух! Развалата и покварата и сред българското стадо и ужасяваща!

37

Историк от народа

преди 1 година

До Анонимен, Европа е една тъ-па и умряла "блудница вавилонска". От еврогейовете няма какво да очакваш освен *** номера! Плюл съм на тая Европа и гейския съюз! Единственият ни шанс в този свят е сближение с Китай, а не с рашките или еврогейовете!

36

Историк от народа

преди 1 година

До Мюмюн, Облъчи го сръбската и югославската пропаганда, а България спа и спи от 1944 г. насам. Друг е въпроса че дори до 1912 г. ние нямаме никаква пропагандна стратегия, нито стабилен покровител от страна на тогавашните велики сили. Това постоянно лутане между антибългарската Русия и Австро-Унгария от 1878 до 1912 г. се оказа много вредно, вместо плътно да се придържаме към Австро-Унгария особено след 1903 г., когато Сърбия става проруска!

35

Историк от народа

преди 1 година

Най-правилното решение на спора с БЮРМ е руското - военна операция за демакедонизация на Куберова България! Само че нямаме здравите *** и възможностите да го направим! Со малце кютек они ке я научат историята!

34

Историк от народа

преди 1 година

Още преди 20тина години "големият български приятел" еврогея Раймон Детрес ни обяснява как трябва да забравим за Македония и да приемем тяхната гл. точка, че съществува отделна нация. С тия пенделгейове западняците изобщо не трябва да си имаме работа! Пламене, хич не я разбираш тая история, нищо че си професор! На запад има класовопартиен гейлиберастки подход, не ти ли е ясно, че са изгнили до основата си, от тях цивилизация не става, мъртви са!

33

Историк от народа

преди 1 година

Наивници, не беше необходимо да си правите екскурзията, а да почетете малко повече, за размерите на евродебилщината. Там отдавна е в сила постмодерния подход към историята, който отрича нацията и нейните права. За еврогейците, нацията е илюзия в съзнанието на група хора. Да им обяснявате македонския въпрос е все едно да говориш на радиото. Македонизмът там отдавна е утварден, а за България в Страсбург никой не дава и пукната пара, за тях сме варвари случайно влезли в гейсъюза им!

32

Анонимен

преди 1 година

Кокво прави България, за да неутрализира антибългарската пропаганда на титовистите и македонистите в РСМ?

31

Анонимен

преди 1 година

България трябва да излезне от ЕС и НАТО.

30

Мюмюн

преди 1 година

До 123Задавате ли си въпроса как така малка Македония облъчи целия цивилизован свят !! Как и с какво го облъчи ? А защо не допуснем че в момента нас някой ни облъчва !!

29

123

преди 1 година

Мъкадонците облъчват на запад, а вие наши историци ккаво направихте?! Едно хубаво голямо нищо! Затова спорим с измислена нация за собствената си история.О.тпaдъци такива.

28

Българин

преди 1 година

До АнонименАнонимен пак ли ревеш за Русия !! Абе на теб глс не ти остана от рев !Ти не разбра ли че никой не се интересува от Русия колкото и да ревеш по българските медии !!

27

Българин

преди 1 година

До АнонименАми хайде да си помислиме защо на нас Българите абсолютно никой не ни вярва !! Защото сме патологични лъжци и лицемери ! Никой не може да разчита на честна българска дума това е абсурд !! И още нешо хайде да спрете да дъвчете салама на премиера той не е виновен за това че ние българите сме балканските тарикати !!

26

П.К.

преди 1 година

До 5-ko /5-ко, да се ограмотиш и ДА ИЗПОЛЗВАШ ЧУДЕСНИЯ, ЧИСТ И КНИЖОВЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, КОЙТО ЕЗИК Е И НА ТВОИТЕ СЪБРАТЯ-МАКЕТАТА. И да си седнеш доволно на ***.

25

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам на такива историци.Самия факт,че разсъждаваха положително за книгата на някой си Петко Колев "Анти бай ***" оплюващ романа на гениалния Алеко Константинов.....нямам думи.

24

Анонимен

преди 1 година

НЕ ДРЪНКАЙ ГЛУ-ПОСТИ ПРОФЕСОРЕ! ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ОБЛЪЧЕНИ ЕДИНСТВЕННО ОТ СОБСТВЕНИЯТ СИ ЛИЦЕМЕРЕН ИНТЕРЕС. НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАБЛУДА СА УНИКАЛНОСТТА НА "ЕВРОПЕЙСКАТА КУЛТУРА" И "ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ"! ТОВА СА САМО ЛИЦЕМЕРНИ ЕВФЕМИЗМИ!!!

23

Българин

преди 1 година

Аз,за разлика от т.нар. комунистически професор...твърдя....ако Путин не беше ни наредил да спрем Македония...ние никога нямаше да наложи вето. НЕКА НЯКОЙ ДА МЕ ОПРОВЕРГАЕ И ПОСЛЕ ЩЕ РАЗСЪЖДАВАМЕ ЗА МАКЕДОНСКАТА ПРОПАГАНДА. Чакам...

22

Анонимен

преди 1 година

Европейските политици не с облъчени - просто "ценностите" им са такива, че изобщо изобщо не ги интересува и са неспособни да вникнат в същината на проблема между Македония и България. Всичките им дейности са продиктувани от мотиви за власт и богатство - понятия като уважение, чест, достойноство, толератност - могат да присъствавт в риториката им пред избирателите, но в личната им ценностна система това са кухи понятия, които нямат място в нещата, които правят.

21

Анонимен

преди 1 година

Професоре, оставете ги тези "облъчвания". Кажете го кратко и ясно - На ЕС, начело със САЩ, изобщо не им дреме за България0, при възможността да попречат на последната възможност Русия да стъпи в Европа.

20

Анонимен

преди 1 година

Който ни хване ни бие. Сега и Македонците извадиха по добра пропаганда. Не се сещам, обаче ние да сме отстоявали свой интерес .. като се започне от г-жа YES (Кунева), после великия "международник" дето се навеждаше във всички посоки. Резултата ... 2 милиарда долара за самолети на хартия, 3 милиарда лева за газ на сърбите (а нашия го спират) .. а сега ще дойдат да ни нашокат канчето и да пуснем Македонците за ЕС, Луната и Марс. Въобще имаме ли политическа класа или банда крадливи мутро-комунисти.

19

Пич

преди 1 година

Много добра позиция от проф. Павлов. Дерзайте, професоре! 80% от българския народ е с вас!