90

ББ

преди 2 години

До Анонимен"данчо" дори няма да изстрелва...само ще даде на украйнците...правилните стигащи мАсква и кремъл...това ли искате...или си мислите,че с манипулации и плюене по-форумите ще уплашите САЩ и НАТО?...плюете по протегната ръка и ще съжалявате разбира се ако продължите!то и гьобелс...печелеше ВСВ...така и раша...тъпче границите на бедна Украйна вече половин година...убива мирни и руши,бедна ви е фантазията какво предизвиквате!!!ще ни отнемета макс 24 часа...мАсква!!!

89

джо

преди 2 години

Дрън,дрън та пляс...Точно Макрон е този който постоянно звъни и все "договаря" нещо с Путин. Времето за договаряне приключи и никой на запад не си дава сметка,че ситуацията се променя и това което вчера бе възможно, днес вече не е актуално.

88

тя

преди 2 години

И в съштото време пречи за такова ! Едно говорят , друго мислят , трето вършат !

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - То и в България има всичко, ама колко могат да си го позволят ?! - ... - точно сега пътищата на България са натъпкани с всякакви движещи се автомобили, като влакови състави!

86

Анонимен

преди 2 години

Времето за говорене мина, мандалото лопна сега лопат ракети. Данчо смени ли памперса днес?

85

Така е ..

преди 2 години

Време за споразумение беше преди войната и в първите три дни от войната. Зеленски трябваше да се откаже от НАТО.Сега след като Путин унищожи 30 % от територията на Украйна , анексира Донбас, промишленото сърце на Украйна и изби най малко 40 000 украинци и руснаци , място за споразумение няма. Сега въпроса е кой кого.И двамата да си носят последствията.Лошото е че страдаме и ние.

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 - Ти нали "УЖ" си голям демкрат и Европеец бе - Откъде тези "приятели" в Русия ?! Ааааа - щях да забравя - Ти си от тези ПРЕБОЯДИСНИТЕ демократчета , дето винаги си готов да викаш "Вечна дружба " в случай че вятъра духне в друга посока ! Не се притеснявай , Ти не си единствен - 99% от Българите са такива , само дето се правят , но иначе са готови винаги да започнат пак на "ДРУГАРЮ" !!

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 - На мен пък ми казват друго : Няма да дойдем в Бг , но пък ще разнообразим с Турция , Египет и Гърция !

82

Да почака

преди 2 години

Що ли Байдонът започна да припява за споразумение? Малко да почака докото руснаците изтребят бандеровците.

81

Анонимен

преди 2 години

Не може да има преговори с бандит, влязъл в къщата ви с взлом.

80

Анонимен

преди 2 години

Рашистите разбират само от бой с дебелия неокастрен. И трябва да бъдат унижени, няколко пъти.

79

Анонимен

преди 2 години

Ако продължавате с тия оръжия скоро Русия ще граничи с Китай и от другата страна. Прекалявате.

78

Лекаря от САЩ

преди 2 години

Бензинът и храните тук не са увеличени тройно. Бензинът е 20% отгоре, при храните не виждам разлика с преходни години.

77

Анонимен

преди 2 години

До Лекаря от САЩ - само, че цените на бензина се вдигнаха тройно и храната, наемите, токът и др.поскъпнаха значително.То и в България има всичко, ама колко могат да си го позволят ?!

76

Анонимен

преди 2 години

Питам моите приятели от Русия : защо вече не идвате в Европа? - Нямаме пари. Путин ни фалира. Е това е дами и господа, благодаря за вниманието.

75

Анонимен

преди 2 години

До Който"Не се сещам за нещо, което е казал и не го е направил!"------На практика освен разпиляване на ресурс друго не е постигнал. Путин уверено върви и води Россия по пътя нагоре, който води надолу.

74

Лекаря от САЩ

преди 2 години

Тука все още няма криза. САЩ имат нефт, газ, зърно, каквото се сетиш. Стига фалшиви новини.

73

До 103

преди 2 години

Но пък ЕС и САЩ вече я усещат. И нараства с бързи темпове

72

Анонимен

преди 2 години

sporazumenie s christianski toksichni teroristi massakeri li?!

71

До 98

преди 2 години

До Анонимен- Верно ''работят'' санкциите. Мачкат наред. Само дето не се знае къде първо ще пръкне гражданската война. В Русия, в ЕС, в САЩ...? ?? Русия поне се къпе в нефт, газ, жито и пшеница и олио...А иначе на Украйна картата и е прекроена вече