584

юлиян

преди 2 години

Те без хартия няма да останат.Вие мислете с какво ще останете.С чакането.Най-напред на танкера с ''по-евтиния'' газ от Америка,като дочакате само ''кавичките'',тогава какво-задължително трябва да бъде ''по-евтин'' нефт.Добре,тогава трябва всичко да поевтинее.С по-евтини енергоресурси,би трябвало много стоки,които са пряко зависими от цените на енергоресурсите да поевтинеят до нивото преди отказа от руска газ.ЧАКАМЕ.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ВИ ГО ПРИПОМНИМ, СКЪПИ ЕНЕРГИЙНИ ЕКСПЕРТИ.ЧАКАЙТЕ И ВИЕ,И МИСЛЕТЕ

583

Нова БГ реалност

преди 2 години

Без пари и съдрани панталони!

582

Русия е изостанала

преди 2 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

581

юлиян

преди 2 години

Наред или не наред,Русия настъпва навред.КАЗАХ ,ВИ,УЧЕТЕ РУСКИ.И не забравяйте байрячетата с руския двуглав орел,ръцете високо,махайте с ръчички и в един глас всички;Кат Русия няма втора,тъй могъща на света....и Украйна вече го разбра...ама късно.

580

Анонимен

преди 2 години

Боже, боже! Защо говорите за Русия? Мислите за себе си! Отивайте в някакъв мол. Карайте на бензиностанция. Попитайте стойность за огрев. Да не говорим за промишленост (ако тя още пак не умряха) В Русия говорят "На зло маме отморожу уши". И вие искате да замразите своято дупе!

579

Анонимен

преди 2 години

Още руски танкове пратени от путин на смърт : watch?v=RtmtSJSh5sk

578

Дрън-дрън

преди 2 години

са приказките,че всичко в Русия е наред - тия,дето пишат и канят в Русия да не се престарават ,защото не само те имат лични впечатления от Русия - и други имаме ! Съжалявам ви ! Бях там и дори бях уреден да живея и работя там и слава Богу,че не останах,защото само за месец разбрах какво е да се живее там ! Анадъмо ?! А щом на вас ви харесва - живейте си там и се радвайте на тамошното " благополучие" ,което с всеки изминат ден ще става все " по-розово" :))) Шегаджии някакви ?!

577

Анонимен

преди 2 години

тези дни пусках малко 'св-та' в германия и великобритания заради един кратък стаж, който трябва да карам. не ми се беше налагало от години и познайте какво - 90% от формите съдържаха 'как определяте пола си с 5 и повече ъвзможни отговора' 'как да се обръщаме към вас с пет или повече възможни отговора' и т.н. в нашия език дори няма еквивалент на допълнителните думи, които са измислили към той, тя и то. положението е тежко изтървано и на немските жени арабите им дойдоха като мана небесна :)

576

Анонимен

преди 2 години

Да бе бършат се с папрат..То бива лъжи ама не бива.

575

Анонимен

преди 2 години

До Ирония 2022г. Пусни си една песен ,демократе ,от гей парадите ! Запей за еднополовите бракове ,за многополовите *** ,за С..%дом и Г..%мор и за други демократични ценности ! Давай ,дръж се !

574

Анонимен

преди 2 години

авторът на тази статия я поканвам в москва и да обиколим цялата русия на моя сметка да види с собствените очи как живейм в россия а не да ми драска глупости за русия вие си оправете кирливата и миризливията си политика че мирешете от 2000 х километра че сте пластика кукли чакам за отговор

573

Анонимен

преди 2 години

Ам че добре , добре са си така ! Ние нали си мечтахме през социализЪма за т.хартия и банани ?! Е , сега като ги имаме и какво ?! Доят ни като кравички ,правят ни на маймуни ,стрижат не като овце ... Въобще - добитъци ...

572

ТОВА Е НЕЩО НОВО !

преди 2 години

За какво им е тоалетна хартия ?

571

Анонимен

преди 2 години

Световните медии се тресат от новината за апокалипсиса на руския гз. Истински Армагедон.

570

Анонимен

преди 2 години

Новият Световен ред поде ожесточена психоисторическа война главно спрямо страните от бившия соцлагер и УСПЯВА, защото 30 години преход и превъзпитаване на вкусовете, ценностите, СЪЗНАНИЕТО на младите хора доведе до обезличаване на националната идентичност. УКРАЙНА Е ЯРЪК ПРИМЕР ЗА ТОВА.

569

Списувачите...

преди 2 години

.... в тази медия все на тоалетна хартия ги избива......характерно ;)

568

Анонимен

преди 2 години

До anonymous виж българската кола,направена от машината на времето.

567

USприказки

преди 2 години

"разказва The Wall Street Journal" - Краварски приказки. Сега съм във Русия. Тука има евтина храна и много тоалетна хартия. Евтини горива. Всичко е на ред

566

Анонимен

преди 2 години

Айде бе, три месеца ги чакаме да им свърши тоалетната хартия и филмите.

565

anonymous

преди 2 години

Ако видите каква е най-използвана тоалетна хартия в Русия,ще ви се стори,че с машината на времето сте се върнали в епохата на товарищ Брежнев. Тя повече прилича на шкурка и няма нищо общо с това,което би трябвало да е тоалетна хартия. Но пък си е евтина,иначе има и нормална,но си е скъпичка.