203

Аслан

преди 2 години

След като САЩ и Запада отвориха кутията на пандора сега ще си носят последствията.. Веднъж след като преодолееш определени страхове и виждаш че можеш да побеждава вече нищо не може да те спре. Единствено което спира путин воината да стане истинска кървава война е че донякъде защотава цивилното надаление.

202

Исперък

преди 2 години

Полша,Унгария,Румъния и Русия си връщат историческите земи,а от *** остава един исперък.

201

Гост

преди 2 години

Тази статия нищо не каза. Украинците няма да се предадат. Русия няма как да удържи под контрол толкова голяма площ и толкова голямо население, ако населението не е доброволно съгласно с това. А индустриалната немощ на Русия рано или късно ще си каже думата и Русия ще отнесе много бой от украинците. Две световни войни западът спасява руснаците. Този път няма кой да ги спаси.

200

не може да бъде!

преди 2 години

Задачата на Украйна е героично да загине колкото може по-късно!

199

..а , 6-тия сценарий

преди 2 години

НОВИЯ РУСКИ "АФГАНИСТАН"/...в Украйна.../..ха,ха,хааааааа

198

Анонимен

преди 2 години

Украйна престава да съществува, на нейни територии се основава Израел 02. САЩ фалират, както и руснаците, а като нова сила ще спечели Китай, който мъдро стои отстрани.

197

@.к.232

преди 2 години

До Изход:Украйна печели.> Има и друг изход: американските военни хич не са очаровани от китайско-руските въздушни патрули в непосредствена близост до САЩ, защото това са бомбардировачи с атомен товар. Предстои да се активизират и държави от Южна Америка,които не страдат от обич към САЩ. Нищо чудно Байдън да излезе в оставка по болест.. Американците знаят броя на атомните глави на Русия и Китай и не биха влезли във война с тях. Тези от ЕС себе си не могат да опазят, камо ли помощ от тях.

196

към к.244

преди 2 години

Вероятността Зеленски,т.е. Украйна, да си върне предишната територия клони към нула.От изток и ЮИ Русия ще си върне изконни руски територии, Украйна ще бъде отрязана от Азовско и Черно море, а от Запад Полша ще си върне Галиция и Закарпатието. Байдън провокира чрез Зеленски война с Руссия, отслаби и двете славянски държави и сега ще бере плодовете й.Некадърната многодетна гинеколколжка и ерзацинженерът Борел разсипаха икономиката на ЕС - и там Бидонът спечели.Само че Китай го чака и то не сам.

195

Анонимен

преди 2 години

Не виждам защо г-жа Славова се е мъчила да превежда и коментира публикациятя, която откровено казано е наивна.Русия има предимство във въоръжение и най-вече в човешки ресурс, а Украйна - дефицит в обучени войници, за разрушените сгради и жилища да не говорим. Русия се усети и вместо да се бие на широк фронт започна да отвоюва райони, населени с руско население, които си струва да бъдат присъединени към нея.Полша твърдо ще си завземе Западна Украйна, така че Зеленски вече не. знае за какво воюва

194

Dunavec

преди 2 години

До Щирлици като се събудиш усещаш че 17 мига са отминали отдавна в зимата на историята, ама тази, най-мрачната история, писана от Хитлер и Сталин

193

Dunavec

преди 2 години

До 238 АнонименНай-вероятнтия сценарий - ти се събуждаш и виждаш че вече си изпил копейките, платени от Митрофанова

192

до изход, украйна пе

преди 2 години

ще спечели украйна , едно село в най-западната част!

191

пак

преди 2 години

сметка без кръчмар.....питахте ли главния сценарист путин какво ще стане? питайте го!....

190

Щирлиц

преди 2 години

Шести сценарий:Руските граници се приближават към България,като Молдова става част от Русия.

189

Анонимен

преди 2 години

Първи сценарии : Русия побеждаваВтори сценарии : Окрайна търпи поражениеТрети сценарии: Русия не търпи поражениеЧетвърти сценарии :Окрайна не побеждаваПети сценарии : Окрайна изчезва ...

188

Пилето

преди 2 години

Украйна ще спечели!Предсказано е!

187

Анонимен

преди 2 години

До Изход. Няма такъв изход. Русия може да загуби но Украйна просто няма как да спечели. Половината бежанци няма да се върнат. Как си представяш да се върне рускоезичното население както те наричат руснаци.. Мисля че може дори да се стигне до гражданска война и до нова война. Запада ги устройства сори.

186

ГОЧО

преди 2 години

СТИГА СТЕ СИ ФАНТАЗИРАЛИ! Путин многократно и ясно ви каза сценария, нацитата в Сибир, а подарената руска земя на укрите, обратно в Русия! До зимата филма ше свърши, както и зърното, нафтата, газта и бензина, а укрите ще почнат да учат в училищата на руски! Щели да се освободят от руската енергозависимост!!!От 70 години се опитват да го направят и не успяват, а сега щели да успшеят!!!!

185

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146 А дали Мона Лиза се е задействала щом Ленд Лиза не "била" задействана?

184

Анонимен

преди 2 години

До СМЕХ твоите фаворити са помагали на Хитлер особено западна Европа до разгрома на нацистка Германия от червената армия при Сталинград и при Курската дъга. Нищо не им пречи да помагат на нацистите и сега и те го правят успешно особено САЩ и Великобритания.