31

Анонимен

преди 1 година

Ами време е да си ходите!!!!

30

Да бе..

преди 1 година

Момчето има мъжко излъчване.Гледайте си по-добре Даниела Митова-къдравата Сю.

29

Дулов

преди 1 година

Хазартов да покаже среден пръст на трагикомичния Банки мун чо.

28

Петров

преди 1 година

Хазарта сега да му покаже среден пръст и на Минчев за да да изрази отношението на българите към това трагично недоразумение.

27

Диана

преди 1 година

До Сатер Абе ти не разбираш ли, че тези се циментират във властта още от момента на театъра на Нинова в Парламента, призоваващ на протестите..Този сега само подхранва тази теза в подсъзнанието ни - колко са добри те и колко дълго ще ни управляват! Тези манипулатори никога няма да те оставят да мислиш със собствената си глава - една лъжа, повторена 100 пъти се възприема от човека като истина ако няма нещо, което да попречи за това, някаква друга мисъл, разсъждение, убеждение..Не им вярвай!

26

Анонимен

преди 1 година

Какво да чакаш от депутат с мутренски прякор Хазарта? Какво да очакваш от министър председател с прякор Киро Кеша? Какво да очакваш от аматьори? Всички те са аматьори с изключение на изпечените мошеници Христо Бойкикев, Корнелия Нинова, Атанас Атанасов и другите около тях без един ден трудов стаж, които от 20 или 30 години са все депутати? Защо няма мандатност за депутати? До кога едни и същи ще ги храни народа, а те ще се охраняват от народната любов с НСО гардове платени с парите от народа?

25

Диана

преди 1 година

Значи, ПП се опитвали да налагат политически стил...НАЛАГАТ е проблемната думичка, която така точно пасва на отношението в и към политиката на тези БСПарски подметки - коалицията! Всичко при тях е едно насилие! Независимо за какво става въпрос - дори убеждението при тях е в сенки и нюанси на насилието...Не може човек да е около БСП и да е политик, камо ли интелигент с претенции за стил, който трябвало да се налага като в модната индустрия, значи..Всичката тази дреп да се маха!

24

Анонимен

преди 1 година

Където се вика уmря роmката където ги хвалеше и почнаха сами да се хвалят. Но народа бави и не забравя. Скоро ще има бой с камъни. Ще летят павета в София по тези модерните. Още малко да се кръстят бонбони 4 сезона. От хвалене ще се задавят. Продължаваме Простотиите ще си идат с гръм и трясък. Човечеството е създадено да върни напред, а тези връщат България назад с 30 години. Оставка!!!

23

Сатер

преди 1 година

"Никога не сме си правили илюзии, че това ще е лесна коалиция, но към момента продължава да бъде единствената възможна в този парламент, така че аз имам убеждението, че тя ще остане още дълго да управлява." - Внимавайте какво си пожелавате, не пожелавайте магарето на ближния и помнете че сопата винаги има два края.

22

Анонимен

преди 1 година

Модерна, модерна, колко да е модерна? Върнаха ни в 90-те години когато всеки ден имаше убийства. Върнаха ни в хипер инфлацията от 90-те години. Коалицията бих казал е ретро. В ретро коалицията са Корнелия Нинова, Атанасов-gнома, Бойко Рашков, Румен Гечев и други виновни за коfти прехода на България. Все хора потънали до ушите в корупция. Хора виновни за трите фалита на България в първите 15 г. след 1989г. ТЕ ЛИ СА МОДЕРНИТЕ? КОЕ ИМ Е МОДЕРНОТО? Коалицията е КИЧ-КОМУНИСТИ, ИЗМАМНИЦИ, ЧАЛГАРИ.

21

Анонимен

преди 1 година

Тези лиПростаци ще ви се правят на шефове и аристократи? Погледнете ги, те все едно са от зоопарка. Истински благородници от клетката на мамуните.

20

Дядо Стефчо

преди 1 година

Да освен това е и неграмотна. Но това я крепи. Хахахахаха.

19

от кабинето

преди 1 година

ноооо коалицията е стабилна !

18

г

преди 1 година

Господин Копейкин с кой ще прави коалиция? Няма търпение да стане поредния златен пръст

17

Анонимен

преди 1 година

До Горди Перничани-хапчетата

16

saki

преди 1 година

На мен ми беше смешно, мъж на 30+ години, да говори с такъв женски фалцет, все едно сега влиза в пуберитета и гласът му мутира.

15

Анонимен

преди 1 година

Възпитан младеж.Сложете до него пей кай ***-гуспужа Цвета Карайянчева и ви оставям без думи.

14

Анонимен

преди 1 година

Искаме бой у парламенто, искаме шоу :))

13

Анонимен

преди 1 година

Аз гласувах за Продължава Промяната и пак ще го направя, както и моите познати. Ако не бяха те, пак щяхме да сме на избори. Да учат се в движение и постоянно ги събират, но НИЩО не са откраднали!!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Аз за разлика от пишелтите тук, поне съм гледаме народното събрание и Никола Минчев се справя много добре. Знае правилника перфектно и е много коректен и безпристрастен към всички. Разни *** седнали да се възмущават от него, анонимни нагли!!!!