17

Анонимен

преди 2 години

В САЩ се говори за гражданска война.Хората са изнервени.Ще има и още,защото са под стрес.Има заплаха от ядрено оръжие откъм Русия заради Украйна,а сега от Китай заради Тайланд.В главите им е как две страни са насочили ядрено оръжие към тях и не им е добре.Как търпят Бай Дрън още не знам.

16

хоп

преди 2 години

На тези война с външен враг не им трябва, те сами ще се изтребят.

15

Анонимен

преди 2 години

Гонсало Лопес? Този ще да е от електората на Байдън.

14

Евала

преди 2 години

Народопсихология. В Щатите е индивидуално - щом някой иска да освободи напрежението , търрр , убива 5-10-20 човека. В Русия пък, щом Путин иска да освободи напрежението, своето и на народа, повежда война срещу някоя съседна страна, избива хиляди, губи хиляди и накрая всички са щастливи. Народопсихология. Убийците са навсякъде.

13

уважаам САЩ

преди 2 години

Абе що се гърмят тия?Избиха си учителите и съучениците???Кво става ФЪФ тая Америка?Ами нали добре живеят,що убиват приятелите си съученици?Убиват девойките,които са гушкали??? Защо???

12

Анонимен

преди 2 години

Как да коментираме убийство на убиец? Невинен, до доказваме на противното, или...

11

SS

преди 2 години

Според мен всеки българин в Бг който не е луд и не е осъждан трябва да притежава оръжие ! А не бивши шапкари и големи бизнесмени които си плащат ! А в малките населени места да ограбват и изнасилват възрасни хора !

10

Анонимен

преди 2 години

Там се трепят за удовоствие. Никой не му дреме.

9

САЩ

преди 2 години

Там се стрелят всеки ден.Ужас,но демократичен?Не. Не искам САЩ да ни натрапват такава"демокрация".Не разбирам как ученик може да изпозастреля съучениците и учителите си, а държавата да му плаща 250 000 за да си смени пола...

8

Натовеца

преди 2 години

тези стават скучни вече ние си знаем дневно по няколко стотин калпака падат там без война тя гражданската не е спирала !Дивашка наркоманска нацийка са с комплекс за малоценост от всички и ги избива на лудост и агресия!

7

Анонимен

преди 2 години

Еми тАка е в Страната на "Неограничените Възможности!!!".... На 16г караш кола, а на 18г. купуваш свободно картечен пистолет.... Особено в Тексас.

6

Киро Х

преди 2 години

Aко беше в Ганьовистан, щеше да си плати и да излежи присъдата си като изгнаник в Белград или Дубай, както нашите тежки криминални престъпници Василев и Божков-Черепа. НО, в САЩ има правосъдие - за тежките криминални престъпници - куршум и два метра под земята!

5

Анонимен

преди 2 години

Ама вие сте ограничени и гледате смо страната на бандитите, понеже не са ви градбили, но после ще започнат.

4

Анонимен

преди 2 години

Куи сте Херо Мустафа иска всички да са без оръжия за самозащита за да могат да ви ограбват както си искат. В САЩ полицията не може да откликне на всички сигнали и остават мъртви зони в които хората могат да бъдат грабени от престъпниците понеже нямат оръжия за да защитят тяхната собственост и живот.

3

Радо

преди 2 години

Всеки ден някой полудява в тази държава и избива други.Към това ли вървим.

2

Анонимен

преди 2 години

Защо не отидат да стрелят в община в която дори учителите имат законни оръжия, а само в такива без?

1

Анонимен

преди 2 години

Сега да кажат, как заради няколко ненормалникаа всички нормални трябва да са беззащитни без оръжия.