33

Анонимен

преди 1 година

ООН -ще влезе в Украйна , независимо , какво мисли Путин и престъпниците около него!

32

АМИ ПРОСТО Е:

преди 1 година

ИЗПРАТЕТЕ ВОЙСКИТЕ НА ООН---ДО ПОНЕ 2-УКРАИНСКИ ПРИСТАНИЩА , ЗА ОХРАНА НА ТРАНСПОРТА ---АКО НЕ МОЖЕТЕ , ПОДАВАЙТЕ ОСТАВКА , КАТО ОРГАНИЗАЦИЯ!--НЯМА ХОРАТА ПО СВЕТА ДА ГЛАДУВАТ , ЗАРАДИ ВАШАТА "МИРООПАЗВАЩА -НЕКАДЪРНОСТ"!СТИГА СМЕ ВИ ФИНАНСИРАЛИ ...ЗА НИЩО И НИКАКВО...

31

Тия искат

преди 1 година

Украинците освен от бомби да умрират и от глад - егати хуманистите. Ясно е че кръгока около Зеленски яко пълни чекмеджетата с парите от бомбите, а сега ще се замогнат и от грабежа но хляба на бедния украински народ. Щото света да не гладувал - видиш ли !

30

баба мара

преди 1 година

върнете окраденото имущество на русия и руските граждани след студа идваглада

29

Анонимен

преди 1 година

Търсете. Пък дано намерите...

28

Анонимен

преди 1 година

Никой не ги спира. За по-пряко да ползват Литва.

27

Анонимен

преди 1 година

Зърното през САЩ за Африка,но на други цени?

26

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ареее, пак почнаха с лъите. Украйна едва на 10-то място по производство на пшеница, но видите ли липсата на нейното зърно ще доведе до световен глад !!!!! На тази лъжа могат да се хванат единствено първолаци. Преди месец Индия обяви, че е готова да замести Украйна в износа на зърно, но глобофашистите веднага скочиха и забраниха износа от Индия. Само четири фирми (американски - ABCD) осъществяват и диктуват световната търговия на зърно.

25

рибока

преди 1 година

Една Нобелова награда ще е подходяща като начало за преговорите с Лукашенко или орден новоучреден - спасител на света.

24

Анонимен

преди 1 година

Като санкционирахте Беларус, Путин днес каза. Сваляте санкциите на Беларус, има жито.

23

Ром'с

преди 1 година

З!ърно може да се изнася през Беларусия, само да свалят санкциите към Минск и зърното ще пътува по цялия свят, това е най-евтиния и добра логистика за зърното, но Западняците не се пречкпват... Украинците да разминират... и всичко ще е хорошо за зърното каза днес Путин, но това не се пише..

22

Анонимен

преди 1 година

Санкциите обричат на глад руснаците или не? Понеже западняците ни заявиха, че руснаците ще гладуват, когато налагаха санкциите.

21

Анонимен

преди 1 година

Който не работи-не трябва да яде.

20

анонимен

преди 1 година

Путин им каза как но те се опъват ще стоят гладни,почистване на пристанището в Одеса от мините на укритие и изваждане на нарочно потопените съдове,вторият най евтин начин е през Беларус с влакове до пристанището в прибалтийските държави но затова трябва да се премахне имбаргото на Беларус другите пътища са свободни през Румъния,Унгария и Полша но за това трябва да се работи а не да се мрънка че света щял да гладува

19

Анонимен

преди 1 година

Укритата минираха пристанищата - няма да е тая година да се възстанови износа. Иначе укритата са спецове: живи щитове от деца, миниране против всякакви конвенции, стрелби по своите... супер са, трябва да продължаваме да им пращаме заплатите си. Накрая ще ревем, че не оставихме Путин да ги прегази за един месец, ама ще е късно!

18

Анонимен

преди 1 година

Много от страните произвеждащи жито имат излишък, но такива, като Пакистан, Индия, Китай, Египет и други такива имат голямо производство, ама са се плодили като невиждали и не им стига. България произвежда 5 милиона тона и сме 6 милиона, Пакистан произвежда 30, ама са 200 милиона. :-)

17

до умния запад

преди 1 година

ще налагате санкции на руската мечка - ха сега почвайте да ги махате една по една!

16

Анонимен

преди 1 година

Чак се дразня на това което е написано..Нима Украйна захранва цялата вселена със зърно.. то биба бива да пишете глупости чак не се траете. Блокирани били.. По вашата логила Украйна ще изнесе зърното и ще седи гладна .. аз така го разбирам

15

Анонимен

преди 1 година

Някои трябва да разберат, че, когато се размножават безконтролно без да мислят дали има как да се изхранят и лежат по цял ден има последствия, гладът е последствието. Други трябва да разберат, че когато с години търпят наркомани да провокират военна суперсила ще има последствия, операция.

14

Анонимен

преди 1 година

Украинското зърно вече е руско, както тексаския петрол и газ са били мексикански, а вече са хамерикански.