35

Ангелина

преди 2 години

До Слави Трифонов под 33 - За съжаление макар и вулгарен текста е абсолютна истина -...... "всичко е проституция".И тези ,които са най- много в "тази проституция" и пряко участват в нея с действията и постъпките си се възмущават на "един среден пръст" - това също не е похвално ,но е по -малкото ЗЛО на "проституцията" ,сравнение с тези със заучените фрази ,които използват без да знаят значението им и още по -малко с действията си да ги изпълват със смисъл!

34

депутатът

преди 2 години

със средния пръст - изпитах срам ,гняв и после безкрайна мъка .Приключех с гласуването за който и да е в тази държава

33

Сами си ги избрахте

преди 2 години

Това е промяната, новият морал, некрадливите, некорумпираните, А отборът....Сега по добре ли живеете от преди година ?

32

Какъв пример само?

преди 2 години

При такова улично поведение в парламента би следвало да се отнема мястото му там.

31

крайпътен

преди 2 години

До АнСкъпа Ан, Радой Ралин осмива "скотското" общество, но не се проявява нецензурно на такъв пост, в такава сграда, с такова послание. Затова имаме място наречено обществена институция, и място наречено крайпътен навес.

30

Квартален навес

преди 2 години

Всички скокнаха да защитават средния пръст. Вижда се че са чакали с нетърпение тази проява защото се чувстват значими и близки с това мислене. Това поведение не е похвално, защото било неподправено, или нелицемерно. Това си е поредната демонстрация на принизяването. Да благодарим на господина че не прави и други естествени ,неподправени, и човешки постъпки в парламента. Много сме му задължени за това.

29

Анонимен

преди 2 години

Нека малко и ние от простолюдието да се забавляваме :) Искаме бой, българина обича такъв тип шоу :))

28

Нормално

преди 2 години

И те са прости. До ниво простаци.

27

Анонимен

преди 2 години

"На много места в нашия западен свят политиката се превръща в това, а именно в шоу". Та и с нашите депутати е така. Връщане назад няма - напред и нагоре. Шоуто се състои в това, дали ще им кажат да скочат от ракетата днес или чак утре.

26

Слави Трифонов

преди 2 години

"......в тая държава всичко е проституция"

25

Ан

преди 2 години

До Ангелина- продължение Радой Ралин също имаше "пиперлив" и циничен поетически език ,с който казваше всичките истини ,които еснафското и лицемерно скотско общество не изричаше на думи ,за да изглеждат "уж възпитани" и "добри граждани ,а всъщност делата им бях точно обратното на думите им.Кое е по - деградиращо?!Аз предпочитам хора ,като Радой Ралин и Христо Петров,отколкото хора заучили изкуствени фрази ,които не само ,че са далеч от тяхната истинска същност ,но и не знаят ,какво казват!

24

Ангелина

преди 2 години

Вербалните действия на Христо Петров - Хазарта считате за особено "вулгарни" , а не считате за форма на варварство поведение на ГЕРБ ,които продължават са на власт и саботират всичко в управлението на държавата с добре организираните си и дирижирани действия от тяхна страна на зависимите от тях хора в институциите и чрез политико- икономическите кръгове!Това е напълно "приемливо" ,защото е подмолно и невидимо .Е все трябва да има някой ,който да го покаже и нагледно ,-макар ,че е цинично!

23

Срамота

преди 2 години

Тука в нашия град пък тийнейджъри скитат по гробището нощем и се гаврят с гробовете на хората! Правят си снимки с не много морални поза на техни плочи, късат цветята, храната разхвърлят! Какви са рия родители, питам, дето им позволяват такова кощунство!

22

Анонимен

преди 2 години

Средни пръсти със чалга имаше и вчера по евро тв. 2 юни пускат сирени за душманите на Ботев а после по тв вървят и турски сериали и за капак селфи с Радев и военни пиратки пред паметника на Ботев вечерта като в тв сераил .

21

Не е вярно

преди 2 години

Не е вярно, че живеем в Борисова държава. Много хора работят за него, но не всички. Тези, които работят за Боко са тия дето гласуват за него, без платения вот и техните семейства, с други думи - 50 - 100 хиляди души.

20

Анонимен

преди 2 години

Медиите са субекти на политическия живот12 години Бойко ги омайва, сега няма как да не го защитават и да не скандират неговите прояви, и да оплюват управлението на сегашнитевсичко в държавата е Борисотизирано. Борисова държава смевсички за него бачкат

19

Bob Marley

преди 2 години

Който пуши цигари и не може да изкара час без цигара да не обижда на наркоман. Просто е смешно и противоречи на всякаква логика. А тия където се опияняват с алкохол и стават заради тяй хиляди транспортни произшествия да не ми обесняват какъв наркотик е едно растение

18

Е тва е СЛУГИНАЖ

преди 2 години

Значи когато най-големите простaци бяха в НС, обиждаха се на наркоман и кво ли още не, а Боко Тиквата не стъпваше в Парламента, медиите си мълчаха, но сега вече са много загрижени... Е тва е "журналистика" и "медии"... слугинаж

17

Анонимен

преди 2 години

Кошлука и той показа среден пръст, ама..размина му се! (Нали бил управител на ТВ Альфа...) ХА ХА ХА ХА!

16

Анонимен

преди 2 години

Живков умря, но държавата си остана в Живково време, както учи Марксизма - държавата умира, но комунизмът остава. Всеки се стреми за еднолична власт -комунизъм, свидетелите сме и днес