25

Наско

преди 1 година

То и Бате Венци е завършил в Свищов НАЛИ???

24

Joko

преди 1 година

Навремето съм направил голяма грешка. Не трябваше да ставам инженер, а да завърша свищовската "академия". Оказа се, че хората с такав диплома са най-успяващи: Горански, Везлиева, Мейнчев и много други знйни и незнайни ....

23

SS

преди 1 година

Ако тръгнат да се четат и проверяват дисертациите 90 процента ще са преписани ! Абе на книга сме много войствена и учена нация ! Пълно е с генерали и професори !

22

?!?

преди 1 година

За тоя калинки ти Нинова къде си? Защо мълчиш

21

анонимен

преди 1 година

При Боко бяха калинките,при новите-торни бръмбари.

20

Анонимен

преди 1 година

Този, на който е дала да я напише не си се свършил работата или много е бързал...за други по- важни клиенти .....

19

До 18

преди 1 година

Разбира се, че не я оправдава. Тя е откраднала над 90% от научен труд. Исках само да напиша, че плагиати има и със сигурност не е само тя и онзи кандидат за министър председател на България Петър Илиев от СУ. Междувременно доц.Киселова не става ясно защо не съди плагиата. В България страната на кражбите на никой не му прави впечатление за откраднат научен труд. Тези хора трябва да бъдат с отнети дипломи. Ако има закони няма да се краде с лопата интелектуален труд.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 "Сигурно има още много плагиати, но те се скатават на сянка." Обаче тва не оправдава Везиева, нали така?

17

Откакто ..

преди 1 година

... Кирето обърна палачинката и спря да изпълнява нарежданията на Радев и Кремъл, виж как всичките "високопрофесионални и морални" кадри на Фатмо и слугата му Янев, се оказаха пробити калинки. Това само демонстрира, че в България по-голямата част от хората в политиката са еднакви, и единствената разлика е дали това, което се знае за тях се показва на обществото или не.

16

Анонимен

преди 1 година

Везиева разкри като служебен министър на икономиката в отговор на питане от ГЕРБ измамата с източения язовир, пред който Кирил Петков се снима, за да разкрие уж злоупотреби. Сега я разнищват за наказание. Сигурно има още много плагиати, но те се скатават на сянка. Везиева е изплагиатствала 171 страници от общо 180 страници. Разбирате ли за каква наглост става дума?

15

Анонимен

преди 1 година

тия промянаджийте всичките смърдят

14

Калинки от Харвард

преди 1 година

Калинка, Калинка, Калинка, Мая!

13

Анонимен

преди 1 година

На запад се учат още в средното как се пишат дори курсови работи без копиране. Учих в английски колеж и всяка курсова работа чакаш първо да я проверят за плагиатстване и после ти я оценяват. Тук ако не преписваш стандартни глупости, никой няма да ти оцени труда. Лаят се някакви неща от 60-те. И тоя СЪПРОМАТ.....

12

Това е

преди 1 година

Атака срещу нац. сигурност на страната. Темата на дисертацията е: Разработване на ефективни модели за изграждане на капацитет за социално предприемачество в България. Област на висшето образование: 9. Сигурност и отбрана. Професионално направление: 9.1 Национална сигурност

11

Азимов

преди 1 година

На Радев хората всичките са такива. Мошеници, популисти и кариеристи.

10

Анонимен

преди 1 година

Везиева служебен министър на икономиката - плагиат, а за професора Димитров, който е ректор на УНСС защо се крие?

9

анонимен

преди 1 година

Все кадрите на президента-слънцето Руменчо Радев. И тази дама,и Кирчо,и Асечо,и Рашков... С какъв конкурс ги е намирал само той си знае. Май конкурсът е бил "От кол и въже".

8

Анонимен

преди 1 година

Тая е преписвала яко! Ама то си й личи на физиономията.

7

Смях

преди 1 година

Че то България доскоро беше обетованата земя за плагиатите: почти никой не знаеше английски в научните среди, учебниците и дисертациите бяха копи-пейст и лош превод. Що научни титли се произведоха по тоя начин. Ама и там почна смяна на поколенията, нови правила... Сума ти доценти и професори биха се изпотили, ако някой тръгне да гледа назад.

6

Подозрителен

преди 1 година

Доста турски оттенък има фамилията и.