19

до 19

преди 2 години

Не си разбрал явно, не злорадствам, това мисля и аз, че тъгата/болката на близките е еднаква независимо дали човек живее в провинцията или столицата, независимо богат ли е или беден, и щом за 1 случай има 10 статии е редно и за този да има, а за този има 1 статия засега. Мнението ми беше насочено към критерия по който отразяват медиите.

18

До 18

преди 2 години

Има много статии на издирвани от полицията изчезнали хора. А това е тъжно, защото близките им се притесняват, а ти злорадстваш. Въобще на теб какъв ти е проблема?!

17

Анонимен

преди 2 години

Сега да видим ще има ли 10 статии за нея + интервюта и репортажи от кооперацията в която живее. Иначе защо за 1 случай е така, за друг не.

16

Анонимен

преди 2 години

Сериозно ли има хора, които се подиграват на психично болни пациенти?! Каква майка ви е раждала и възпитавала, бе... Господ гледа и връща на всеки заслуженото. Само си помислете, че и вие имате деца и близки, никой не е застрахован от болест!

15

NoirFire

преди 2 години

Има снимка на сериен убиец вярно не е смешно.

14

АнонимеН

преди 2 години

АКО Е ВИСОКА 2 МЕТРА КАКТО ПИШЕ НЕМА ДА СЕ СКРИЕ ЛЕСНО И С ТАЯ МУТРА!

13

Анонимен

преди 2 години

До номер 11:Напиши един роман по темата.Звучи интересно.Не си губи времето само в коментари.

12

Анонимен

преди 2 години

Контролират ви меме-тата и рекламите. Лепите се като мухи на осветително тяло.

11

До 10

преди 2 години

Това, което си написал е ужасно. Лоши хора има навсякъде. Дано да намерят жива и здрава жената.

10

Анонимен

преди 2 години

Може и да ви се струва фантастика, но е самата истина, хората са контролирани, контролират им мислите , думите, движенията и телата, контролират ги и ги командват дори с какво да се хранят, нямате си представа за истинския свят в който живеят хората, виждате само бегло на повърхността, не вие си определяте съдбата в повечето случаи, контролирани сте!

9

Анонимен

преди 2 години

До Леле, Точно в лудниците вкарват неудобните хора, тъпчат ги с някакви вещества и след това ги контролират тотално и дистанционно, има лудници, специално направени за тази цел из цяла Европа, въпреки, че не са луди, не могат да докажат това, а и са контролирани по всякакъв начин!

8

Не е шега,

преди 2 години

и въобще не е весело, явно е болна, но как може психическо заболяване да кара болния/болната да прави безотговорни постъпки? Безотговорно е постъпила жената, без да предупреждава близките си напуска жилището. Полицията за пореден път търси изгубени хора, които имат психическо заболяване.

7

Анонимен

преди 2 години

Прилича на IT специалист...те повечето са си с отклонения след 2-3 часа пред монитора...:D

6

Да, тя

преди 2 години

определено е висока, почти е 2 метра. Това явно е Мира (Мирослава), която просеше пред храма "Преображение Господне" в кв. Лозенец. Дано да я намерят жива и здрава.

5

Леле,

преди 2 години

ужас. Дано да я намерят жива и здрава. Дори и психически болна, тя не трябва без предупреждение да напуска жилището си. И близките й явно са я изпуснали. Сега и полицията ще тръгне да я търси, някои или за повечето размотават полицаите за глупости, сякаш последните не са нормални хора и нямат близки и семейства... Като я намерят здрава, близките й не трябва да я изпускат, да й дават навреме внимание, грижи, ако трябва и на лекар да я водят, определено има нужда и от лечение на заболяването й.

4

opendi

преди 2 години

1,96 да не се окаже 1,69

3

123

преди 2 години

Восока е 2 метра???

2

346

преди 2 години

Горката!

1

Анонимен

преди 2 години

тая мяза на един от Топ гиър