214

Nnnn

преди 2 години

Тъкмо обратната. Които са корумпирани ,често получават пари от САЩ и са повече от 20.

213

червените тикви

преди 2 години

най-корумпираните в Бг най-често работят по поръчка на ц.р.у. и докато са удобни поричават чадър да прибират колкото си искат пари от бюджета и да нанасят каквито си искат щети на държавата. след това ги вкарват в оня списък или ги ликвидират! ти кире от оня списък ли ще гледаш или ще си от ликвидираните :-D

212

КИРО ПАРАШУТИСТА !

преди 2 години

КИРО, СПУСНАХА ТЕ С ПАРАШУТ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ! НЯМАШ ПОДГОТОВКАТА ЗА ПРЕМИЕР !ЗАВИСИШ ОТ НИНОВА ! ЩЕ БЪДЕШ ПРЕМИЕР, ДОКАТО ОТ МОСКВА ТИ РАЗРЕШАТ !ДНИТЕ ТИ СА ПРЕБРОЕНИ ! СЛЕД ТОВА И "ПП" И "СМЕШНИКА СЛАВИ" ЩЕ БЪДЕТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ !

211

Анонимен

преди 2 години

Кире много добре казано,но само празни приказки говориш като господаря си и ,,НИЩО,,!От една година си на власт С НОВИ И НЕНУЖНИ МИНИСТЕРСТВА.И ЗАМ .МИНИСТРИ и какво промени пак,,НИЩО,,направи нов ,,барадак,,със стари ,,КАКИ,,ОСТАВКА И ОБРАТНО В КАНАДА ,А ВЗИМАЙ СИ АСАН,ЛОРЕН......И ВСИЧКИ

210

стоян

преди 2 години

В интерес на истината казаното от Петков е точно така.Въпроса е,че само говори,а действия никакви.

209

Анонимен

преди 2 години

"Който е корумпиран в България, често получава пари от Русия", твърди премиерът, цитиран от DW." =============== Да, доста НПО получават пари източния бряг=======

208

Щирлиц

преди 2 години

Трябва да се освободим от всички предатели,които западът поддържа финансово,за да унищожават България.

207

Мен

преди 2 години

Аз вярвам на тези млади хора.Гласувах за тях и пак ще гласувам.Стига вече мутри да ни водят за носа.

206

Да напомня:

преди 2 години

Най-хубавото е, че нито един от тези 20 сиви кардинали не е червен човек от коалиционния партньор на ПП - БСП! Ти да видиш - чудеса!

205

косю

преди 2 години

До Реалист Корнела импекса да помага да се освободим от сивите кардинали? Та нали съвсем скоро показаха чрез действията си спрямо пенсиите че безусловно подкрепят сивия бизнес! Дават се пари на тези които са крили доходи а тези които са с най голям принос към системата да го духат!

204

Анонимен

преди 2 години

А ти си от новия корумпиран елит. Непрекъснато те уличават в тайни задкулисни игри.

203

Анонимен

преди 2 години

Домусчиев, Ганчев, Ангелов ... Другите, дето Гешев се закачаше с тях, вече баха стари и слаби играчи. ГЕРБ си е бетер БСП, ама преобоадисано БСП, за пред ЕС. Същите игрички, даже и същите муцунки се виждат.

202

Анонимен

преди 2 години

Кито е ***, но е прав за това ...

201

Анонимен

преди 2 години

Кире, дърпай заеми и си гледай живота. Нема кво да хвърляш прах в очите на хората.

200

Анонимен

преди 2 години

ДО СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ПРОСТО КИРО И КОМПАНИЯ!ДОЛУ КИРО!

199

Анонимен

преди 2 години

А Киро простака получава пари от САЩ. Най-напред да се отървем от теб Киро, а после от другите.И при следващите избори народа ни мил и драг като види по тв.някоя ухилена физиономия да не гласува със зоологически ентусиазъм , най-напред да помисли /ако му е останам поне грам ум главата/.

198

един

преди 2 години

Поименно, Кирчо, поименно. Иначе казаното са празни приказки

197

МАЧКАЙ

преди 2 години

МАЧКАЙ, КИРЕ!

196

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно съм сигурен, че е така, само не ги знам кой са всичките 20

195

Анонимен

преди 2 години

Списъка на 20-те сиви кардинали вече е в Гугъл. Иво Прокопиев е на първо място, Галя Прокопиева, Нинова, Костов, Дядо Еконтий, Бобокови, Лорер-мъж, Лорер-жена, Асен Василев, Румен Радев, Слави Трифонов, Пламен Узунов, Николай Копринков, Бойко Ражков, Сиела Норма, Лукойл... ДА ГИ ИЗГОНИМ ОТ БЪЛГАРИЯ!