46

cazzo duro

преди 1 година

Забелязал съм, че ако напишеш ***. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

45

Анонимен

преди 1 година

Последните реални снимки на Путин са от 2016г с некви кучета в Урал, дето ги разхожда в снега. Оттогава нищо.

44

Анонимен

преди 1 година

Към днешна дата няма данни Путин да е жив. Говорят се слухове за него, живеел в бункер с персонал. Тоя е бегал отдавна.

43

Анонимен

преди 1 година

До Дедо Мони 'Не му дреме на този, дето няма пари. На другите им дреме, вервай ми!" Да де, те затова русофилите твърдят, че на Кабаева "не й дреме". Щото си мислят, че тя е като тях. Обаче са се объркали. :))))

42

Дедо Мони

преди 1 година

Не му дреме на този, дето няма пари. На другите им дреме, вервай ми!

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 "Смях, смях. Дреме им на руснаците." Затова Кабаева се изнесе в Швейцария, мдам.. Но сега ще й се наложи да се прибере в Расия и да се прави, че "не й дреме" :) По принцип там е най-добре за такава дейност, щото на никой за нищо не му дреме. :)

40

Анонимен

преди 1 година

Няма доказателства, че Путин е жив. От 6 години никъде не е ходил на посещение, нито телевизии нито на срещата Г20

39

Анонимен

преди 1 година

Гьoнcypaта на путин от много подобрения е замязал на баба ми, бог да я прости!

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 "Защото Москвич 412 в момента е много скъп" Ахахахахахаааа. Ох, не могаааааа.

37

Анонимен

преди 1 година

Защото Москвич 412 в момента е много скъп. Като много млад имах такава кола, половината от ремонтите й могат да бъдат направени от собственика. Не като сегашните, отидеш да ти сменят масло, а те гледат да ти сменят двигателя, като минимум. Хайде, лека нощ и си мечтай за Порше:)

36

Анонимен

преди 1 година

До до 36/38 "Удобствата на автомобила не са екзистенциален въпрос." Така ли? :))))) Ами, не разбрах, защо не караш Москвич 412 :)))))

35

Анонимен

преди 1 година

По темата ще си позволя да перефразирам един немски евреин. Безкрайни са само вселената и глупостите на евроатлантическите лидери. Но за вселената не съм сигурен.

34

Анонимен

преди 1 година

Путин най-вероятно е умрял отдавна. Последното му посещение е 2016г. Сега дават снимки и клипове, ама не е той. Снимат двойници те само отдясно, защото има отличителни белези, бенки. Това всичкото е театър на генералите, да излязат чисти.

33

до 36

преди 1 година

Удобствата на автомобила не са екзистенциален въпрос. Но дали въобще ще можеш да си караш автомобила, дали ще се топлиш през зимата, какви са цените и водата и хляба, какво ще можеш да ядеш със заплатата си, това са други неща. И съм сигурен,, че ти ги усещаш по-добре от мен напоследък:) Да не говорим за армии и въоръжение. И грешиш, че съм русофил. Аз просто искам Европа да е нормална. Но не е.

32

Анонимен

преди 1 година

До до 28/35 "Дачия, защо?" Дачия е старо Рено. :)))) Що не караш руска Лада? :))))) И тя е орязано Рено, но поне е "руска" на хартия. :)))))) Егати, никакво съответствие между опорки и реалност. Много ти е мила Рашата, но само да е по-далече от теб. Като всички русофилчета,

31

до 28

преди 1 година

Дачия, защо? Във всеки случай не карам Форд :)))))))))))))))) И война не се печели с леки автомобили. Но ние, разбира се, ЗНАЕМ :))

30

Анонимен

преди 1 година

До до 28/33 "Разбира се, че ЗНАЕМ какво е положението" Какъв автомобил караш? :))))

29

до 28

преди 1 година

Разбира се, че ЗНАЕМ какво е положението. Путин е мъртъв от 20 години и на власт са негови двойници, последният от които е тежко болен и луд. руснаците са бедни , гладни, ядат украинци и им крадат бойлерите. руската армия е тотално разбита, а Русия е фалирала. А онзи *** 12 животът го е смазал жестоко и е неграмотен и безработен. Остави ги този и ПРОСТАЦИТЕ като него, ние ЗНАЕМ!

28

ни са знай

преди 1 година

Ако нямаше русофоби, нямаше да има и русофили, това е толкова просто за разбиране, както, абе вие знаете кой.

27

Анонимен

преди 1 година

Мутрофанова в списъка ли е...поне ЕС да ни оттърве от вредната другарка!!!