29

Иванов

преди 1 година

Ммдааа трябва някой от правителството да каже и покаже как системно Македония се гаври с всичко българско и какво още не разбират всички страни които натискат да ги приемаме и тука всякакви папагали продължават в студиата да говорят как навън не ни разбирали как страната ни не била обяснявала какво иска спрете се вече не обвинявайте България за твърдата позиция за тези омразни хора които живеят на югозапад от България и стига с тези лобита навред позицията ни е ясна да си останат сърби и руснаци

28

Абе,

преди 1 година

Напишете за това че ни изкарват нацисти, за това че снощи на мача имало едно знаме с еделвайс, а еделвайса бил символ на някаква немска алпийска част. Тези съвсем изтрещяха и се чудят, къде и какво да ни натопят. Проблема е, че някои вземат пари и им ойдисват на акъла! За това ВЕТО, нямат работа в ЕС!

27

Анонимен

преди 1 година

До До ПичНе може да сравняваш нещата...донбаските терористи искат да се отделят от Украйна,за което им размъти главите Русия.А РСМ са си промити.....и те не знаят какво искат...

26

Анонимен

преди 1 година

И как продължава да работи РСМ...като се оплаква на този и онзи....До Референдум може да се стигне но тези твърдоглави...българе....трябва да признаят Истината ако искат да в;езнат в ЕС...

25

Стоко

преди 1 година

На западните ни "партньори" им е напълно ясно бруталното проруско влияние в тази малка част от Западна България, но е много по-лесно да държиш корумпирана шайка на къс повод отколкото да подменяш самосъзнанието й за н-ти път.

24

До Пич

преди 1 година

Те са едно към едно с Украйна! По същия начин украинците правиха срещу Русия и руското население, както СРМ с нашите сънародници. По същия начин СРМ се хващат за ЕС и Америка! Само още не са почнали да ги избиват българите там. А ако почнат, ще ги гледаме ли със скръстени ръце, или ще ги подпукаме?!

23

Пич

преди 1 година

Тия наглеци 30 години теглиха заеми от Китай. И харчиха кинтите за пропаганда срещу нас и да построят тоя лунапарк в центъра на Скопие. И като дойде време да ги връщат - опищяха орталъка. И те като гърците се надяват, че някой друг ще ги плаща вместо тях.

22

Анонимен

преди 1 година

ВЕТО

21

Анонимен

преди 1 година

... значи скоро Мустафа ще привиква наш Кирчо за инструктаж.

20

Анонимен

преди 1 година

Този си мисли, че като вдигнем ветото, веднага ще ги приемат.Да видят Черна гора, 7 години преговори, а са стигнали до някъде.С темповете с които затварят преговорните глави,Черна гора ще стане членка на ЕС, някъде към 2040г.,най-рано.

19

Gogo

преди 1 година

нито крачка назад, зад нас е България! Не трябва да предаваме националния ни интерес за нищо на света! Всяко огъване сега е равносилно на национално предателство! излизаме от ЕС ако ни натискат! Орбан не им се дава и ние трябва така! Като гърците до края трябва да издържим!!! Щатите си подкрепят турците и албанците така че не вярвам да ни помогнат освен и те като ЕС да ни притискат...

18

Анонимен

преди 1 година

КАКВО ОБЩО ИМА ТАЗИ НОВИНА С БЪЛГАРИЯ, ТОВА Е ДВУСТРАННА СРЕЩА МЕЖДУ САЩ И МАКЕДОНИЯ, ЛУДА РАБОТА !

17

Анонимен

преди 1 година

Събрали се северномакедонците(дето не са членове на ЕС) и американците(дето не са членове на ЕС) и решили: ЕС трябва да приеме северняците. Хахахахахах. Ще е егати смешния съюз ако клекне!

16

Анонимен

преди 1 година

Сега като ни нападнат американците заради макетата ще пратим Копейкин и русофилите да се бият на предната линия.

15

Анонимен

преди 1 година

Северна Македония трябва да се прекръсти на Западна България и ще я пуснем в ЕС

14

aa1830

преди 1 година

САЩ защо са толкова ангажирани с разширяването на ЕС? Или просто ЕС е марионетката на САЩ....?!!

13

Анонимен

преди 1 година

Те се казват Северна Македония, един вид подигравка с тех :)) Като се научат сърбетата да ни уважават, тогава ще видят колко сме добрички, иначе ще страдат :)))

12

Анонимен

преди 1 година

Тоя османи неще ли да каже, че Васил Левски и Ботев са турци?

11

Анонимен

преди 1 година

БулЕксит

10

Анонимен

преди 1 година

Сори *** Османи няма как да има нещо общо с Гоце, братя Миладинови, цар Самуил и т.н.