41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 Само дето в голям град в Германия с 2000 евро си работещ беден. Много беден. И то ако живееш сам. Ако имаш семейство и деца, които ходят на детска градина, с тия пари нямаш шанс независимо от социалните стимули. Германия е от държавите, където е по-изгодно да не работиш и да получаваш помощи и социални придобивки, отколкото да работиш ниско или средно платен труд. Сигурен съм, че не си чувал за тия неща. За теб Германия е червени килими, мед, масло, злато, бира и пр.

40

Пепи

преди 1 година

Само дето никой не ви казва че и цените са коренно различни . А и храната не е чак толкова по евтина . Даже е по скъпа . Освен ако не сравняваме гмо то на лидл и подобни вериги .

39

Анонимен

преди 1 година

Айде 4000 лв. минимална в Германия. Ако бачкай тука за 700 лв., сериозно щях да се замисля дали да остана тука за тия пари.

38

рико

преди 1 година

И пак се намериха русофили да оплюят и тази новина. На хората им увеличават заплатите там, а наште рубльовци веднага намериха "логичното" обяснение.

37

Анонимен

преди 1 година

В Германия 12 евро на час. А тука в мангалия - 12 рубли на ден. Щото по форумите на копейкин троловете оплюха плана за въвеждане на еврото и готвят план за въвеждане на рублата като "вземат властта"

36

пепи

преди 1 година

Една малка стая - около 25 квадрата почва от 750 евро в Берлин . Кви са тия цени. 500 евро за апартамент . Може да - на 120 километра да речем .

35

пепи

преди 1 година

В Мадрид - покрайнините на Мадрид , тоест alcala или торехон ,един апартамент за ремонт почва от 600 евро . Отделно ток вода интернет и кво ли не . Как така в Берлин , има апартаменти по 450 евро . Явно са общински жилища . Или стая с ползване на *** .

34

Анонимен

преди 1 година

8 евро като махнеш данъците и 300 евра ергенски данък и требе да работиш за 4000 за да вземеш 2600.

33

Анонимен

преди 1 година

KIRRE , KADE SI : "Временната инфлация "не е толкова вредна" за държавата, колкото загубата на покупателна способност на работниците....." ,

32

Анонимен

преди 1 година

В Германия 10 евро, а в България е 2,19 евро на час.

31

Минуващ

преди 1 година

". . . защото ключви високотехнологични производства до няколко месеца ще се стопират" -- Плашат гаргите, Русия дори не е най-големият производител на неон. Пак сте прекалили с руски пропагандон и евтин боярщик.

30

Анонимен

преди 1 година

Аз доскоро работех 12ч , а те там ги взимат тези пари за 2ч работа , а там цените са същите .

29

европейски популис

преди 1 година

Шолц е слаб политик и ще си отиде така -голяма инфлация ,дигането на дневната ставка н афона на цените е голям аи ще го усеття зимата всички а бизнеза вече разбира какъв си го вкараха в страната

28

Забавен начин

преди 1 година

Новината е забавен начин да кажеш че инфлацията е неуправляема и немското правителство може да падне.

27

Анонимен

преди 1 година

До Експертин, като крадете и с гъзa си от производителността на труда никва полза. Никой балък няма да работи като луд , за да прави разни търтеи по-богати, айде улево

26

Анонимен

преди 1 година

А цените как се очаква да нараснат? А досега с колко са нараснали?

25

До24

преди 1 година

И да мууууахаш все тая,говоря ти че има прилични двустайни за 550 евро наем обзаведени със собствен санитарен възел,има си сайтове можеш да ги погледнеш а не да ми се блещиш,като си платиш наема пак ти остават над 1000 евро доход за да живееш,нещо което за сам човек е достатъчно!

24

Бумеранг

преди 1 година

Санкинния бумеранг ще добави още звездички на знамето на ЕС :):)

23

До До17

преди 1 година

Ама разбира се, там всичко е без пари. Навремето, преди около 15г, в Бремен тристайния беше 800 евро. В Берлин и за 400 евро става, това за стая или мазе? Стая в хостел с обща баня на етажа струва повече! Мухаха

22

Анонимен

преди 1 година

Леко повишение на предварително опоскания от инфлация надник!Повишението изядено още преди да стане факт!