18

Нищо ново

преди 2 години

Да ги уволнят и да разследват. Ако при толкова поръчки за износ не са на печалба, във ВМЗ нещо не е наред.

17

Анонимен

преди 2 години

Другарката от Крушовица да разпуска седенкята че феновете и я псуват като хамали. Така феновете на шкембе войвода скатажията и магарешки ги псуваха и ги пратиха да пасат трева. По онова време тримката крепяха таааците на слаботелесния и бях писал че феновете им ги псуват ама нямаше кой да четеСега пак пиша но другарката незнае да чете. На следващи избори ще разбере че са я псували ама щее късно.

16

Хахаха

преди 2 години

Голям реформатор с далновиден икономически просперитет ..кандидат за Нобел!

15

Анонимен

преди 2 години

Каква загуба 2022 година като украинците са възхитени от нашите боеприпаси и гранати произведени в Сопоот и ударно изнасяни зад граница от началото на войната? Явно някой там краде наедро, щом са на загуба.

14

Мишо

преди 2 години

Що не ви дава да крадете?!

13

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се на значат правоверните БСП ари, за да го ликвидират като импекса

12

Решетников

преди 2 години

Жалко но ВМЗ го чака съдбата на техноимпекс! Крушовската корумпирана телица знае как

11

Анонимен

преди 2 години

ама как така ще продават без да напълнят гушката на Кушовица? Откъдя накъдя, трябва да се сложат послушни кумунета на мястото им веднага.

10

Зозо

преди 2 години

Хахахаааа, сменяй Корни - слагай свои хора, че малко ви остана. На другите избори 3,5% :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

9

Че

преди 2 години

Хора има ли в управлението на една държава - ДЪРТИ КУМУНЯГИ, бивши ЛЮБОВНИЦИ НА ДЪРТИ КУМУНЯГИ и галени ВНУЧЕТА НА ДЪРТИ КУМУНЯГИ - ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ Е СЪВКУПНОСТ ОТ ТАКИВА ИНДИВИДИ - ТАЗИ СТРАНА Е ОБРЕЧЕНА НА ГИБЕЛ!!!!! Ако тези ни управляват още малко ще ме накарат да отида и да си подам документи за членство в ГЕРБ при бате Боки.

8

анономен

преди 2 години

Че нали го сменихте още миналата година. Сега пак ли? Изобщо идея си нямате какво да правите!!!!!

7

П.К.

преди 2 години

Тази доказана Импексова крадла за каква се има, та куткудячи? Дали е забравила пладнешкия обир на богатите БЪЛГАРСКИ ВЪНШНО-ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА И ТЯХНОТО БУКВАЛНО УНИЩОЖАВАНЕ??? Когато и да е, тази ще си получи заслуженото...

6

Анонимен

преди 2 години

Корнелия Нинова през 1998 год.разпарчетоса и придоби дружество с активи от близо 3 милиона лева срещу скромната сума от 70 000$. Сделката е част от приватизационната сага на държавното предприятие Техноимпекс, на което самата Нинова е била изпълнителен директор преди приватизацията.

5

Анонимен

преди 2 години

Айде, ликвидирай

4

Анонимен

преди 2 години

ВМЗ-Сопот е обявило продажба, зад гърба ми, .......... опитали са се да и извадят кокала от устата, но тя го е налапала напреки и не са успели :)

3

Анонимен

преди 2 години

Давай Импекс сменай, скоро и ти заминаваш, най-добре при малкото си комунe зад океана Рафаелчу

2

Анонимен

преди 2 години

Как така ще ги сменяш , тези хора правеха корпоративния вот и плащаха изборите на Гербче! :(

1

Майора

преди 2 години

Подмяната е налице , а резултати никакви! Важно е да се назначат верни на Импексова кадри независимо че не са специалисти! Много добре знаем докъде води управлението на комунистите!