122

рибока

преди 2 години

САЩ плащат за своите ценни книжа купени от Русия,а те се колебаят последните десет години на стойност между 60 и 150 милиарда долара годишно,но целта е да се направи така,че Русия да не плаща в долари на американските инвеститори в нейни облигации,а в рубли и медиите да гърмят ДЕФОЛТ!ДЕФОЛТ,ама рублата скочи с 30% за три месеца спрямо долара.

121

мт12

преди 2 години

ще купуууууууууууууват на кукуво лято ***. а ти ще блиииииииииижеш дълго хуиа на ***

120

мт12

преди 2 години

До Струва ми се, че ти имасх голяма грешка. редяха се за тоалтна хартия с дни, а сега олигарсите ще си бършат *** със злато, *** руско

119

Анонимен

преди 2 години

Фалит има и то от 1929, но в една друга държава!!!

118

Анонимен

преди 2 години

УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ, АКО НЕ РАЗБИРАТЕ ТОВА КОЕТО ЧЕТЕТЕ, ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СТЕ ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ. ОСНОВНАТА ПРИЧИНА Е ФУНКЦИОНАЛНАТА НЕГРАМОТНОСТ НА АВТОРИТЕ!!!

117

приматите не са

преди 2 години

мръднали на йота от 1917та......все още спят на печките и нямат централна канализация в кУмсОмолск на аМур.

116

рибока

преди 2 години

Край на глобализацията,все по-вече ще търгуват с регионални валути или в натура - старият добър бартер - танкер петрол - камион с китайски смартфони,зърно и двете си имат,храни също,може и торове срещу компютри за бита,а ЕС е САЩ ЩЕ СТАНАТ ПОЧТИ ЕДНА ИКОНОМИКА без интерес от страна на Русия към нея,както и обратното -ЖЕЛЯЗНА ЗАВЕСА ЗА 45 ГОДИНИ след 30 години прекъсване.Така САЩ ще задравяг световното си годподство над своя лагер.Хип-хоп-ура.

115

рибока

преди 2 години

Ха-ха-ха!Нали целта на санкциите бе да остане Русия без валутни резерви,а не и дават да плаща по облигациите на американските инвеститори в долари и то след като не удпяха да и попречат като "замразиха" 300 милиарда в тяхна банка,сега не продължиха и лиценза на свой инвестиционен посредник.Мъка,гледат как да изкарат Русия от финансовите пазари,че долара поевтиня с 30% спрямо рублата за три месеца.Ще я изкарат га цъфнат налъмите на Костов

114

Анонимен

преди 2 години

Русия е по-голям кредитор на САЩ отколко САЩ на Русия. Освен това САЩ не пратиха самолетите на България и не върнаха иракския дълг към България.

113

рибока

преди 2 години

Мечо посегнал да вземе листо в горската тоалетна и напипал купчина непознати листа.Пробвал и останал много доволен.Какви растения има вече,какви листа само - и око имат и човешка физиономия.

112

Анонимен

преди 2 години

САЩ са в демографска трансформация: белите са малцинство във възрастовата категория до 18 годишна възраст. Не могат да задържат лидерската си позиция. Големите икономики на ЕС ще трябва да се борят за оцеляването си, а гласът ще върне българите на село, което е чудесно.

111

Факт

преди 2 години

И да не забравяме че Русия е най-големият получател на помощи от МВФ, а САЩ са най-големият дарител. САЩ спасиха рашистите от гладна смърт. Храни куче да те лае.

110

Анонимен

преди 2 години

Русия си е самодостатъчна, не знам за кви фалити става въпрос, при условие че може да унищожи "кредиторите" си за 30 мин

109

ГОЧО

преди 2 години

То и сега спшоред западнитедебили Русия а тя получава по 28млрд долара на месец, а продава 2-3 пъти по-малко ресурси! ДАЛ бОГ ВСЕКИМУ ТАКЪВ ФАЛИТ!

108

Алекс

преди 2 години

Историята на руските фалити е богата.Следващият наближава.

107

Анонимен

преди 2 години

И Русия да печата рубли и да раздава.

106

рибока

преди 2 години

САЩ правят спирачка пред руските плащания,за да бъде обявена Русия в несъстоятелност,което явно е по-важно за САЩ,отколкото Русия да си намали валутните резерви,като плати на американските инвеститори в долари.Не успеят ли обаче да я изолират от световните пазари ще настъпят огромни сътресения.Едва ли това е в името на Украйна,ясно е,че ще откъсне ЕС от Русия,но дали не смятат така да запазят господството на долара като световна валута.Русия пък обяви плащане в рубли,а който иска в Москва смяна.

105

САЩ не обслужват

преди 2 години

САЩ печатат долари За 100 години са напечатали 17 пъти повече парична маса, отколкото е имало през 2022 г. Връщат си дълга, като надуват реалната глобална инфлация. Ако БРИКС се откажат от долара като резервна валута, спукана им е работата.

104

Анонимен

преди 2 години

Прав си, че ти трябва да плащаш на банката. Казвам ти, че монархистите трябва да плащат на Запада дълговете, които са взели. Генерал Деникин и Бялата армия трябва да плаща дълговете на Запада, Франция. Но Франция, Германия плащат на генерал Деникин и Бялата армия пари и оръжие, а искат Червената армия да плаща за собственото си унищожение.

103

Джипси превод

преди 2 години

Сега страна разполага с много пари...