17

Щирлиц

преди 1 година

По българските земи отдавна няма икономика,те са на командно дишане от Козяк.

16

Анонимен

преди 1 година

prosto e. vseki kmet da pishe pismo na glasopodavatelite v kmetstvoto i da popita za otgovor bg narodcheto suverenche iska li da ubie bg lev, iska li da go ubivat v eu i nato?

15

Анонимен

преди 1 година

До 11 Да така е... Наистина политически няма воля за еврото понеже няма как да се правят далаверите ако го приемем.А глупостите колко ще станем зле ако го приемем . . . . . Сам споменаваш проблемите, но не си в състояние да направиш заключение! Икономиката ни се гради на далавера! Тя ще бъде първото, което ще се срине без далавери! А за руснаците си напълно заблуден, ако мислиш, че те ще искат да правят нещо с нас - какво? Не знам защо все още българите отъждествяват Русия със СССР!

14

Joko

преди 1 година

Жулиане, великий икономисто, можеш ли да кажеш защо държави с много по развита икономика от нас ( Дания, Швеция, Полша, Чехия... ) нямат никакви намерения да приемат еврото. Защо трябва да се врем на коня в краката ?

13

провинция

преди 1 година

Това не са политици, а платени от Путин , които дърпат държавата далеч от еврото.Трябва да бъдат изгонени от България да вървят при Путин.

12

Рашкан

преди 1 година

Ако приемете еврото няма да имате ток,вода ,телефон и тепърва трябва да измислите колелото.Единствено дядо Иван облечен в овча кожа ще ви помогне!

11

ГОЧО

преди 1 година

Поредният платен "експерт" с редовните измисленилъжкиви факти, целящи да настроят мнението нахората в определена посока! АМА ГЛАДЕН ЧОВЕК ЛЪЖЕ ЛИ СЕ ЧЕ Е НАХРАНЕН! Еврото ще е десет пъти по голям мор от сегашния, за българите и то в продължение на няколко години. Ако познавате германци питайте ги кво е било там при смяната нма марката с евро! Две години лишения и то в най-голямата евроикономика! В правителството това е без значение важен е само БВП! А хората да го д...т!

10

Да така е...

преди 1 година

Наистина политически няма воля за еврото понеже няма как да се правят далаверите ако го приемем.А глупостите колко ще станем зле ако го приемем ги приказват тия дето казват че корона вирус няма,че Русия не е агресор,а "освободител" тоест руските *** които знаят че приемем ли еврото скъсваме още повече с руското влияние

9

Анонимен

преди 1 година

Икономиката ни се намира в много добро състояние, твърди финансистът ( откога всички гости на предавания стават експерти?) Войнов. Ние сме цъфнали и вързали, за миналия месец Ас.Василев ни увеличи парното с 40%, проблемът с нефта при многото изказвания на премиера срещу Русия последната бързо може да го реши с негативен за нас резултат, Киро май ще ни предаде в спора с Република Северна Македония; очакваме двамата харвардци да обяват от наше име война на Русия. Ама г-Войнов ни успокоява

8

проблема

преди 1 година

много е прсото ако си в европзоната мафиоти и корпумпирани предеимно русофилистически организации и хора няма как да изнасят пари от българия, сега никой не им пречи заова ще се съпротивляват до последно, а народа ни какво да кажа прооооооооостттт та дрънка, браво на хърватите

7

Анонимен

преди 1 година

Когато Британия, Норвегия, Швеция и Дания приемат еврото се обадете, след това ще чакаме американците да го приемат. Нали зора е да се ползва една валута.

6

Анонимен

преди 1 година

Проблема е в скъпотията която ще настъпи и смешните доходи, пенсии от по 300 евро, заплати от по 800 евро, и т.н. ами срива в стопанския оборот съобразен ли е ? А данъци, акцизите и т.н.нима ще намалеят наполовина? Защо поляци, чехи, унгарци и т.н. не бързат?

5

Анонимен

преди 1 година

Само не разбрах, ще се повиши ли индустриалното производство у нас или ще намалее...

4

Анонимен

преди 1 година

Ако питат народите приели еврото 2000г. ще кажат дали е имало увеличение на цените щот повечето ще кажат,че е имало такова и преди него са били по-ефтини продуктите и услугите като по-малко са получавали,но с повече продукти са разполагали,имали възможност да си ги купят и услуги да ползват докато след еврото не е било така въпреки,че на касовите чековете за покупка на стоки са маркирани като обменен банков курс в евро колко струва стоката и колко в национална валута и тъй бе до преди време 2 г.

3

Edin

преди 1 година

''Безработицата е на изключително ниски нива'' (от статията). Икономически неактивните лица на възраст 15 - 64 навършени години са 1233.2 хил., или 28.2% от населението в същата възрастова група. От тях повече от една трета (455.0 хил.) са неактивни поради участие в образование или обучение. (Основни резултати от наблюдението на работната сила през четвъртото тримесечие на 2021 година)---> Значи остават към 780 000.

2

Анонимен

преди 1 година

Предсказано е много народа ще изчезнат , българският - не, който приема еврото се съгласява да бъдат храносмелен от ЕЦБ и Сорос

1

Анонимен

преди 1 година

Еврото е наполовина орязани пенсии и заплати и 20 пъти по-високи цени. Ай мерси но може и без евро,за 15 г ЕС само беднос и мизерия и сега нови дългове само че в евро,