65

Анонимен

преди 1 година

До 65 "после ми хвалете тези канибали." Да ти кажа че в Шотландия има установен случай на масов канибализъм където род от 46 людоеда са изяли над 1000 човека в района на Единбург и Глазгоу. Така че не ми ги хвали острова на въпросните канибали.

64

Анонимен

преди 1 година

Който се смее последен най добре се смее.

63

Анонимен

преди 1 година

Някой си Руслан Левиев цитиран в стаята провеждал проучвания за нагласите на руските войници. Добре но как би могло да е възможно това ако в Русия нямаше демокрация.

62

Анонимен

преди 1 година

Американските *** сами си слагат плюсове. Мислят си че морето/Дунава им до коляно ама не е така. Не виждам защо човек трябва да минава океана и да отива в САЩ да става тролей като може да бъде предател и от тук. Дунав е голяма река както е казал Шекспир за Темза.

61

Ами САЩ

преди 1 година

Американски войници пратени на хиляди километри в чужди държави те не са ли също стресирани и травмирани?

60

Верваме на пропаганд

преди 1 година

Направо всички хора се връзват и верват на подобни елементарни пропаганди и фейкове

59

травмиран гей

преди 1 година

само ВВС може да го скалъпи...

58

Dunavec

преди 1 година

До 54 АнонименБраво, номинирам те за най-добрия виц на годината, не направо на столетието. РУСИЯ - ДЕМОКРАЦИЯ????????? Малееее, недейй така бе човек. Рано сутрин да пишеш такива вицове. Наистина и без това топящото се българско население ще умре от смях. Или ти имаш предвид, че Русия е по-демократична в сравнение със Северна Корея? Тук може и да се съглася, може би има известен процент повече демокрация в Империята на злото, в сравнение с корейците. Поне руснаците доскоро пътуваха по света.

57

Анонимен

преди 1 година

Тези които много хвалите Русия-та моля проверете как са възникнали там през миналия век думите "гладомор", "людоед" и какво точно се е случвало там във вашата велика Русия и после ми ги хвалете тези канибали.

56

др0гарете казват

преди 1 година

....лъжа е статията, а когато куцияКон лавроФф каза "Русия не е нападнала Украйна" мълчаха.

55

И мен ме отвращават

преди 1 година

"Тази статия ме отвращава до дъното на душата ми......"рушофилскитеДолниКурви като теП.

54

Анонимен

преди 1 година

Тази новина вече е писана. Главния редактор пак ли е в клозета да си бърка удупето. В русофилски сайт руска работа кво да очакваме. Иначе новината е добра, показва морала в руската армия, който е на нула!

53

666

преди 1 година

Масово руснаците дезертират. Без пълна мобилизация Русия ще изгуби войната и ще се разпадне.

52

Гошо

преди 1 година

Дано да не се сбъднат предвижданията ти. И самият факт, че този форум е пълен с обиди към всички възможни хора у нас и продължава да съществува, говори че сме демократична страна, а не като в Русия.

51

Анонимен

преди 1 година

По стила на дадено мнение веднага се разбира какво е нивото и степента на образованието на автора. Повечето хора нямат дори елементарна преценка за себе си по рождение.

50

Анонимен

преди 1 година

Военната служба не е коцерт по желание. Демокрацията май свърши. Всеки ще си знае мястото и кой за каквото учил. Тая говорилня по сайтовете и форуми също е към края си. Идва цифровата диктатура която ще постави всеки на мястото му.

49

Гошо

преди 1 година

Разбирам че се дразниш, но трябва да свикваш с чужди мнения - също част от демократично общуване между образовани хора...

48

Анонимен

преди 1 година

Човек който се вика Гошо няма защо да обяснява на останалите каквото и да е. Той самия посредствен е.

47

Анонимен

преди 1 година

Понеже не им иде на ума нищо добро за техния фаворит Украйна и веднага почват да оплюват Русия. До кога така бе журрналя.

46

Гошо

преди 1 година

Характеристика на демокрацията: периодични избори със смяна на власта. Страни като Русия, Северна Корея, Куба, Никарагуа, Китай и други не са демократични по тази най-важна характеристика без да споменаваме свободна преса и свободно изказване на мнение...