68

До лекаря

преди 1 година

Лекувай се, ако обичаш! Обедняха всички западни държави с 30% от началото на миналата година, заплатите са същите!

67

ВСИЧКО ДА ПОСКЪПВА .

преди 1 година

...ЗА ДА НЕ ИДВАТ ПОВЕЧЕ РУСНАЦИ У БЪЛГАРИЯ----ЗА ДА ИМ Е СКЪПО И ГАДНО И НА ТЯХ!

66

Лекаря от Сащ

преди 1 година

В Европа няма глад. Хората си купуват нови коли, ходят на почивка. Слепи ли сте??

65

Dunavec

преди 1 година

До 77 Анонимен Ами отивай в Блатная и си живей там

64

Анонимен

преди 1 година

Тоя път какво ще поскъпне? Всеки път санкции и всеки път повече инфлация. Тия санкции всички ще ни изморят и когато последния Руснак умре от глад останалите 2-*** западняци ще вдигнат наздравица с вода от кална локва и ще пукнат от глад 15 мин по-късно щастливи, че са се отървали от от руските агресори и фашисти. Много хубаво ама на мен ми се живее бе мааму стара!

63

ьаьааьаь

преди 1 година

И така ...до 155 пакет . Пълни глупости

62

Анонимен

преди 1 година

Уж наказваме *** *** го отнасят ефрогейскити мбалъци

61

баба мара

преди 1 година

700 безделници нямат работа и само прос-то-тии им ражда гмо мозъка затованато и ес да се разтурят виждате колко са вредни и непродуктивни

60

рибока

преди 1 година

"Правният документ" е такъв само за създателите му,но и за тези които които касае.За Русия единствените правни документи са тези,които са и изгодни - ООН няма как да приеме задължителна резолюция при вето от нейна страна и всичко,което няма нейното одобрение е незаконно за нея,а и за останалият свят няма правна стойност.Така е решил светът след Втората световна война.

59

Анонимен

преди 1 година

Много са важни от ЕС.

58

Анонимен

преди 1 година

аха, значи не се отказват напълно, ами само за 6-8м, докато (евентуално) приключи конфликта. Усетиха май, че зимата ще дойде и май не им стиска да усетят народната любов...

57

Анонимен

преди 1 година

Новата Лада Гранта е с 2000 евро по-скъпа от първоначално обявеното. :)))) Без въздушни възглавници, без системи за тракшън контрол, двигател от Евро-5 на Евро-2, даже без радио, камо ли бордови инфотейнмънт :)))) Само за 10000 еврака. Срещу още 3 хиляди ще има даже и някакъв примитивен климатик. :))))) Пълното щастие на путинова Расия. Иначе санкциите не им се отразяват, де .:)))))

56

Анонимен

преди 1 година

Браво, само това заслужават в Кремъл.

55

Бай Сандо

преди 1 година

Наред с прекият фискален ефект върху директните финансови постъпления на Руската федерация, този санкционен пакет (в синергична връзка с останалите), ще нанесе огромен удар, преди всичко върху реалната икономика. Това, няма да се усети бързо, защото е необходимо време, за да се проявят първите негативни ефекти, но истината е, че времето работи срещу Русия. Очакваният спад в БВП за тази година е минимум 10 процента, но е възможно да стигне и до 15-18%. В общи линии да се готвят за най-лошото...

54

Анонимен

преди 1 година

Постепенно се въвежда диктатура. Първо започнаха с ковид ограничения, после забраниха свободната търговия, сега директно се забранява излъчване на тв и правото на хората да видят и другата страна на въпроса.. Ще правят ислушат само това, което им се позволи. СоциализЪма ряпа да яде..

53

Анонимен

преди 1 година

120 милиона индианци има по резерватите и трябва да се заселят в Украйна. Да се освободи място.

52

Анонимен

преди 1 година

Целта на Путин и Байдън е обезлюдяване на Украйна и след това заселването й с индианците от резерватите. Там е прерия.

51

Анонимен

преди 1 година

Рибентроп Молотoв Полша. Сега Байдън Путин Окрайна. Това е тайно.

50

Анонимен

преди 1 година

Президентът на рашките винаги е бил краварски агент след 90. Затова сега целта е да спрат АЕЦ в Окрайна и да си я поделят.

49

Анонимен

преди 1 година

Ако им беше враг, щяха да му върнат щерката. Но не е. Рашките и кравата са в заговор да разпарчетосат ЕС, а после и чайната.