15

Лъжеш, ококорен

преди 1 година

пр0дажник!

14

Аз

преди 1 година

Е ви промяна , дефицит = още дълг , крадат ви и ви е готино всички обедняване , такава ли промяна искахте , заврете си в ....

13

перко

преди 1 година

ПАРИ НЕМА - ДЕЙСТВАЙТЕ!!! !

12

www

преди 1 година

Яко цените нагоре, това помпа ДДС! Хазната се пълни, а хората все по-бедни!

11

Отличник

преди 1 година

"Системите, в които е предвидена реформа, ще получат около 300 млн. лева. Доколкото знам системата на МВР е в процес на финализиране на промените, така че би следвало да могат да получат достъп до тези средства." - Използва похватите на тези, които ни "съветват" отвън какво и как да правим, иначе пари няма да има. Прозира неспособност за самостоятелно управление на държавата. Отново морков подаден отвън при условия изгодни за някого.

10

Анонимен

преди 1 година

Аз по противен лъжец не съм и предполагал че има! Изпитвам ниша агресия само като го видя.... И аз ставам долен човек,като него само при появата му! Много токсичен и заразен нисша същност!! Как го избрахте бе хора..... Нищо... Прощавам ви и ви обичам сме следващия път гласувате по разум а не заради омраза

9

Анонимен

преди 1 година

Как един данъчен измамник стана шеф на НАП?! Как толкова богати хора, като семейство Лорер, Кокорчо, дядо Еконт-ий, Сербезова, просто Киро, яхнаха властта в държавата! Не им ли стига собственият бизнес, та взеха да се учат на политика и сринаха държавата, а народа обедня и онемя?! Пари, повече пари, от алчност и безочие, ето това е целта на тези наглеци! Къде ще ги носите бе хора, щастливи ли сте, че се провалихте тотално!

8

Анонимен

преди 1 година

Цените на бензина в Германия паднаха рязко. Малко след нападението на Русия над Украйна бензинът в Германия поскъпна до 2,20 евро. Часове след въвеждане на новата мярка от 1 юни горивото поевтиня с 30 цента и на поне 50% от бензиностанциите в страната вече е 1,90. Според специалисти обаче цената му би трябвало да е с още 20 цента по-ниска.

7

Анонимен

преди 1 година

Това правителство открадна 4,1 млрд. лева предназначени за бизнеса. Затова инфлацията е с такива рекордни размери в България. Парите за магистрала Хемус от над 2 млрд. лева също ги откраднаха. Събудете се бе хора, всичко това е на ваш гръб. Хубаво, че не живея в България.

6

До 4

преди 1 година

Ами те 10 пъти го обясниха. Ти да не чакаш да ти дойдат в мазата до бидона да ти обясняват лично?

5

Анонимен

преди 1 година

Изключителен скандал е да назначиш за финансов министър лице, което така е управлявало собствената си фирма, че тя е фалирала и оставила дългове за почти 9 млн. британски паунда. Този ококореният дори е измамил и сътружниците си.

4

Анонимен

преди 1 година

ЕК предупреди: България е заплашена от процедура за прекомерен дефицит. Управляващите нарушават нивата на допустим дефицит, който е валиден за държавите - членки на ЕС.

3

Анонимен

преди 1 година

Защо нова актуализация на бюджета? Първо обяснете къде изпапахте 9 милиарда лева през декември от хазната! За какво ги дадохте? За България това са страшно много пари! Видяха много пари - дай сега да ги пилеем. Пладнешки разбойници с главатари Кирчо и Кокорчо.

2

Анонимен

преди 1 година

Тия докато се наканят да дадат по 25 ст. на литър, горивата ще поскъпнат с поне лев.

1

Анонимен

преди 1 година

Грешни сметки, тепърва ще се вдигат цените и всички ще са на протест и това е само въпрос на няколко месеца време.