13

Анонимен

преди 2 години

Тоя е такъв експерт, че каквото каже, става обратното или директно говори глупости да заблуждава хората. Ако трябва да си изкарва хляба като икономист, щеше да умре от глад, много по лесно е да целува з-ника на бат Бойко и да си взима депутатската заплата.

12

Анонимен

преди 2 години

Калинките на ГЕРБ какво цвърчат? Видяхме ги ГЕРБ, че за нищо не стават освен да крадат.

11

Анонимен

преди 2 години

Преди мутрите поне Румъния беше след нас, а сега Румъния от доста години са далеч преди нас.

10

Анонимен

преди 2 години

Вече над 32 години управляват демократи и все сме зле, но най-зле бяхме при мутродемократите между 2009 и 2021 години. Сега има надежда, че ще възстановим България от тяхното управление.

9

ИНФЛАЦИЯТА = КРАЖБА

преди 2 години

ПП + БСП..... ПОКАЗНО ОГРАБВАТ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА С НЕПРЕКЪСНАТО ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО............КОМУНИСТИТЕ ВИНАГИ ПРАВЯТ ТОВА.....

8

Само Герб!

преди 2 години

Е как се унищожава България със строежи на пътища, спортни зали, детски градини, ремонти на училища и болници? И как е сега във възход България след като не се строи нищо, и даже Гроздан Караджов дори не може да се погрижи за ремонтите на пътищата??? Колега неискрен сте!!! Твърдите обратното на истината!!!

7

Анонимен

преди 2 години

12 години стабилно крадене от ГЕРБ и стабилно мизерни доходи на тези, които не са от мутpите.

6

Само Герб!

преди 2 години

До 6 и 7: Вие сте неспасяеми. При Герб щяло, мяло, спекулации. Ето какво не е спекулация: 10+ години на стабилност при тяхното управление. Факт!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Ако ГЕРБ бяха сега на власт, цените щяха да са по-високи, а доходите по-ниски. Ако сгрешим и пак допуснем мутрите на власт, яко ще се опарим, а те пак ще крадат милиарди.

4

Анонимен

преди 2 години

В целия ЕС има висока инфлация, а в България е една от най-високите заради тези 12 години от 2009 до 2021, през които ГЕРБ унищожаваха България.

3

Напротив!

преди 2 години

Герб ще видят власт и то скоро! Това е добре и за теб! И ти ще плащаш по - евтини горива, ток, пелети, хранителни продукти, фуражи, строителни материали ... Твоите хора от ПП, ДБ, БСП, ИТН се сринаха ...

2

Анонимен

преди 2 години

Ох,на дяда бургъзлията от герп-млади ежи!!Видяхме ви що за стока сте и с празно дърдорене в нищо няма да ни убедите.Гледай си келепиря,докато си депутат,че на свободния пазар трудно се изкарват парички.Затова сте се втурнали да сте политички,по къси полички.

1

Анонимен

преди 2 години

След като и ЕС им го каза те продължават да твърдят как сме нямали висока инфлация, как всичко било внесено и прочее. Който се интересува обаче много добре знае, че тази тенденция започна средата на миналата година и тогава държавите от ЕС въвеждаха мерки, а ние спахме.