24

МНЕНИЕ

преди 2 години

Предпочитам да остана в неприятелския Списък на Русия , отколкото в *приятели* на Зеленски и Нацизма .

23

Morski

преди 2 години

До Керемедчиев и всички РУСОФИЛИ и русотролове-Споко, 2024 - Русия Умре!

22

до Боби

преди 2 години

абе човек ставаш смешно жалък, пшеница ечемик се сее есен мой. Царевица и слънчоглед са пролетници. Аман от дървени филисофи дето разбират само как да си избришат анустите. Не били засяли украинците, нямали били торове, я си припомни заседналия Вера Су с какво и от куье беше натоеарен, амониев нитрат от Украина. Я поразгледай малко клипове и на ВСУ и на РФ от последните дни и виж нивите от която дънят САУ и РСЗО с какво е засята.

21

Анонимен

преди 2 години

"България не е в списъка на топ 20 на държавите, които Украйна смята, че са ѝ помогнали..." - кво ше праим ся, сън не ме хваща, че не сме големи укро помошници и че не сме им влязли в класацията

20

Анонимен

преди 2 години

какъв глад бе кво оръжие. Има невероятна реколта и тук в БГ и в Раша и при урките. Нивите им на 85% са непокътнати. Да си разкарат минните полета в залива на Одеса и да изнСят. Ама не пимбят къде насраниии от страх са минирали

19

Тоя па

преди 2 години

Същите глупости за участие в някакво възстановяване от война такива като тоя манипулатори говореха и за войната в бова Югославия, и за Афганистан. Е, там нали си предоставихме и небето и армия изпращахме. Манипулатор ***. България никога, никъде не я ползват при позитиви. Ползват я само за негативите.

18

Значи Путин си каза

преди 2 години

че нямат намврение да спрат какъвто и да е износ. Кой каквото иска да си купи от тях може да си купи. А договорите си ги спазват. Дори газът през Украйна си тече щото е в интерес и на Украинците. Обаче ние пищим че няма да купуваме от Русия нищо. В резултат цените скачат. И накрая Русия била виновна че нямало храна или била скъпа. Да им имам логиката на тия пинокиовци.

17

Пак Русия е вновна

преди 2 години

Тя Русия досега буквално нищо не е направила. Да, влезна в този регионален конфликт защото беше поставена в ситуация без избор. Но оттам нататък ЕС и САЩ я спукаха от санкции. Затвориха въздушни пространства. Наложиха ембарго, забрана за износ на всичко практически. И после като се вдигнага цените, излизат НЯКАКВИ КАПАЦИТЕТИ КАТО ТОЯ ДА ОБЯСНЯВАТ КАК РУСИЯ БИЛА ИЗПОЛЗВАЛА ХРАНАТА КАТО ОРЪЖИЕ. Абе вие чувате ли се какво говорите въобще.

16

Анонимен

преди 2 години

Срещу Русия използват като оръжие всичко, което е възможно. Тя защо да не може?

15

Анонимен

преди 2 години

И ТОЯ СЕ ИЗПЛЮ. СЛЕД КАТО ЕСЕС ОВЦЕТЕ ГО СЪОБЩИХА ЧЕ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ЩЕ ДОВЕДЕ ПРОБЛЕМ ПРИ ИЗХРАНВАНЕТО,И НАШИТЕ ГЛАШАТАЙ ПРОПИЩЯХА .

14

Анонимен

преди 2 години

Като свърши военната операция на Русия от фашистка украина нищо може да не е останало

13

До 12

преди 2 години

АбеГейндарко къде си слагаш *** да ти го сцепат чеченците и нема да си намериш мъж никога сцепен

12

рибока

преди 2 години

Съгласен съм,че войната рано или късно ще свърши.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2-ри касскет, Просийка е вече бита карта, мястото и е при КимГрух, Мадуурко и шофьора на автобус лукашенко. Няма западни компании, инвестиции, туризъм и тн. Така, че наистина могат да си пуснат атомните бомби на червения площад, добра деПуткинация ще се получи. Така наречения "шахматист" се матира като първолак. По голям русофоб от него е само др0гаря джугашвили.

10

Пак

преди 2 години

Глупости....

9

Анонимен

преди 2 години

Какво пък значение има,че не сме в списъка на приятелските държави за Украйна,след като тя няма да съществува?

8

Анонимен

преди 2 години

Нали беше само бензиностанция,бе готин?Сега се оказа и хипермаркет!?Ааа,добър ден булка-дай *****!

7

Анонимен

преди 2 години

Сега на всеки некадърник Русия му виновна. А в същото време обесняват, че нищо независело от Русия.

6

Мишо

преди 2 години

Чакай малко, Русия ли въвежда санкции? Русия с никой не се е отказала да търгува. Санкциите се въвеждат от САЩ и ЕС!!!!! Въпросите към тези организирани престъпни групи Керемедчиев!!!!!!!

5

Значи

преди 2 години

"Русия показва мускули в целия бивш Съветски съюз. Военната ѝ дестабилизация ще намали възможността ѝ да влияе в региона, което ще доведе до разместване на балансите" Значи Шахатиста в Кремлин се мислеше за Гросмайстор, а се оказа за майстор на Гросето. :))))