42

анонимен

преди 1 година

Изчезват видове животни и растения, а се множат болести и зарази?! Коооо???АлоУ учЕнитье, връзката е право пропорционална - нема животно - нема болест : )

41

Анонимен

преди 1 година

Те мислят българина за ***, но за тяхно съжаление се оказа, че той има аналитична идедуктивна мисъл. За разлика от западните общества, които попиват като гъба просташките им извратени теории без дори за миг да се усъмнят и разсъдят.Между другото къде изчезна Грета Тумберг, основният пропаганден инструмент на цялата тази извратена доктрина. Вероятно харчи лесно изкараните пари от "филантропите"!?

40

Анонимен

преди 1 година

Като чета коментарите ,никой не вярва на прогандата с климатичните пормени Трябва по-драстично да пипате,примерно лятото да е хладно,зимата топла,аномално,а не лятото жега,зимата студ....

39

Бай Уханеца

преди 1 година

А дали наистина Уханската чума е Американско творение,или пък бай Уханеца се е развихрил???Западни кучетааааа представа си нямате на какво е способен бай Китаеца,скоро ви очаква гладна смърт.

38

g.venov

преди 1 година

ооо,Нелче поредната простотия и лъжа.и да пишеш по поръчка не вървиш,хората го доказаха вече,че е с изкуствен произход,иначе казано от американските биолабораторий.и ти вземи напиши поне ЕДНА СВЯСТНА СТАТИЯ ,че то толкова простотий,само Кирето може да изтряска

37

Татул

преди 1 година

***, ***, проблема не е в климатичните промени, а в промяната поведението на хората. И многото биологични лабораторийки на САЩ. Светът се пренасели, отдавна се въртят в главата на хората мисли за глобално намаляване на населението и начините за контрол и влияние на масите. Поразмърдай си малко мозъчето и стъкми една сериозна статийка за това.

36

noFreeman

преди 1 година

Никак...

35

Анонимен

преди 1 година

Т.нар. Климатични промени ще са им в основата на зверствата които искат да извършват с/у човечеството. Пландемии, климатични промени, зелени енергии, запплахи от комети и какви ли не други измислици на либерастичната мафия ще бъдат в основата на поробването на човечеството.

34

Анонимен

преди 1 година

Няма никакви климатични промени предизвикани от човека. Поредната гнусна лъжа и пропаганда на либерастичната поммия.

33

лекар

преди 1 година

До Hoho_Boho .....което пак говори ,че заигравката с тази тропическа болест е човешка направия- знае се и на кой!

32

Ясен Желязков

преди 1 година

Важното е да има паника и шаш. Така за управяващите е по-леко. Те ни "пазят" с нашите пари. от нас. Да не направим някоя глупост , като революция.

31

Анонимен

преди 1 година

Става досадно вече. Не може ли просто умните и красивите да си набият всички съществуващи ваксини наведнъж и да се приключи с плана за намаляване на населението? Кво ще ги бавят, че да ни досаждат и на нас? Те така или иначе ще си набодат всичко, което им предложат. За кво трябва да е толкова разтеглено във времето?

30

Напънът

преди 1 година

за реализация на доктрината "Нов световен ред", продължава с неистови усилия от страна на "плановиците"..., въпреки че нищо не върви по разписаните директиви...След като част 1 и част 2, не се осъществиха в момента се действа хаотично и припряно....Но роботизацията, цифрофизацията, утализацията, "зелената сделка" и Пандемичния план няма да се реализират...

29

Hoho_Boho

преди 1 година

Толкова глупости и безсмислици на едно място не бях виждал...

28

Анонимен

преди 1 година

Живеем в безапелационна криза: криза на съзнанието. Homo sapiens става все повече хомо и все по-малко сапиенс. Единственото историческо време, с което можем да се сравним по срив на менталността е Западноевропейското Средновековие. Балансът между пари и технологии от една страна и разумът от друга е трайно нарушен.

27

Анонимен

преди 1 година

Кърлежите от Сомалия, защото преди 10-тина години за пръв път тръгна от Сомалия тази шарка, преплуват Средиземно море и Атлантическия океан със САМОЛЕТ. Достъпността на някои Западни Африкански дестинации е с цел да се "напазаруват" тропически заболявания от бедните пишман- туристи невидели Занзибар. За нещастие на АРХИТЕКТИТЕ на тези тропически круизи на микроби българите са бедни и стиснати, пък сме и гнусливи и не се отъркваме в местните заразоносители.

26

Анонимен

преди 1 година

Да се преборим с изменението на климата чрез създаване на нови биолаборатории, научни институти, лаборатории за изследване на проблемите на ... Колкото повече, толкова повече ... щамове Я-тук и Я-там /трябва да звучи китайско, нали?/.

25

Анонимен

преди 1 година

Екоталибански свободни съчинения - тук разум, тоест наука няма, само религиозна пропаганда. Каквото и да стане е заради глобалното затопляне, зеленото божество. Всеки с малко мозък, лесно може да стигне до извода, че климата не е константа и винаги се е променял, защо това стана толкова фатално днес не е ясно?

24

Анонимен

преди 1 година

Няма да ги донесе изменението на климата а американците и техните слуги!

23

Анонимен

преди 1 година

На мен ми се струва че технологичния и научния прогрес изпревари еволюцията на човешкия мозък. Способни са да изпринтират какъвто вирус си пожелаят. Какво глабално затопляне е намесено тук? Това шега ли е?