80

Алкайда

преди 1 година

Мачкай Вова, с тебе Алах и пророка Мохамед!

79

Анонимен

преди 1 година

Рашките докараха исляма в Украйна. Де минаха все джихад. После се чудят, че всеки ги избягва. Айде направете нещо хубаво. Ама не можете..

78

Дилър

преди 1 година

Слава кокаини, у-крайна, ЕС и Зеления! Само да не го набара Кадира......

77

Анонимен

преди 1 година

До Антон Баев Това шега ли е? ИнтелЕгенти? Ако мислиш че си смешен грешиш. Изглеждаш неграмотен. Ако е шега, подбирай по - внимателно с какво се шегуваш

76

Антон Баев

преди 1 година

До АнонименСпри са ва айвол-не сьм дораснал за да продължавам разговор с такива интелегенти

75

Анонимен

преди 1 година

Спри са ва айвол

74

Антон Баев

преди 1 година

До АнонименНе съм искал да засегна никого-просто така знам че преди да говоря или пиша трябва да се представя.И между другото не харесвам американците и руснаците.И в двата варианта някой се опитва да вземе нещо от нас-а ние вече май нямаме какво да даваме.Лек ден на всички.

73

Анонимен

преди 1 година

Не би трябвало да се счита че коментирането изисква смелост. Нали е либерална демокрация. Или вече не е.

72

Анонимен

преди 1 година

До Антон Баев. Ние да не сме *** че да си слагаме имената. На тях им трябва име за видомостта. Не пишем и за Слава. На тях им трябва име за славата. Ние просто си драскаме мнения.

71

Антон Баев

преди 1 година

До Анонимен Къде видя че подкрепям американците? Единственото ми мнение което изказах е че когато някой има смелостта да говори,би трябвало да има и смелостта да се представи преди това г-н Анонимен

70

Анонимен

преди 1 година

Хора само едно не разбирам защо като пишете не си слагате сами лайк. Не е ли ваше това мнение не го ли харесвате поне, щом сте го написали.

69

Анонимен

преди 1 година

До Антон БаевАнтон Баев дръж мнението си за себе си и остави хората да мислят със собствените си глави. Омръзна ми да слушам американски рупори. Ти си такъв, добре, слушаме те защото така е редно, но бъди така любезен по същата логика да слушаш това което не е по твоята ***. Защото недей си мисли, че твоите американци са божества. те гонят просто собствения си интерес да унищожат Русия и никакви високопарни приказки и фалш идеята че са освободители няма да променят това'

68

Анонимен

преди 1 година

Този рупор ми е толкова противен че не си представяте колко' Сложен само да приказва глупости седящ и чакащ някой да му поднесе трона на тепсия. По- отвратително човече едва ли има на тоя свят. Ако украинците го смятат за свой велик вожд и спасител са наистина много глупави. Въобще целият този фарс който се случва в момента е една голяма тъпня. Русия мисля че все някак ще оцелее, въпреки санкциите и схемата сто срещу един. Зелю тогава какво? На бунището.

67

Анонимен

преди 1 година

Пълно бедствие е на териториите които ти управляваш! Освободените територии вече се възстановяват! И градски транспорт вече работи и магазини и пенсии изплащат в рубли! А ти и твоята шайка само крадете!

66

Антон Баев

преди 1 година

До АнонименВиждам че всичките тука сте много големи руски мъже и жени -от Анонимен не се разбира.Когато сте толкова вещи и изказвате мнения-всеки има право на това-може би е добре да си слагате имената най отпред.

65

Анонимен

преди 1 година

Шут,нито територии ще върнеш,нито украинци ще цъфнат и вържат по времето на твоето управление,твоята мисия заради която си курдисан във власта от западните ти господари е съвсем друга и дано бедните укри осъзнат по скоро каква е тя и да те окачат на някое дърво,теб и цялата марионетна клика която те съпътства!

64

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да ти даде това, което аз ще ти обещая.

63

П.К.

преди 1 година

Всичко това се дължи на твоята простотия и на слугинажа ти на ония сили, които те използват за своите големи интереси, за своите цели. И на факта, че те използват като проводник на убийствените и мръсни шантажи, като пушечно месо на беззащитните хора. Осъзнай се, докато е време. Докато не са те подгонили с камъне и дърве.

62

Vako

преди 1 година

Този лъжец нали беше казал че бие руснаците а сега друго говориА му бях фенРазочарован съм

61

Нане

преди 1 година

Ко стаа ве зиленски... Пред Масква ли сте вече... =)))