28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 - За какви ценности изобщо можеш да говориш , хора които не могат да мислят или говорят за друго освен за пари и смятат че ако някой им плати обяда са на голяма далавера ?!

27

Анонимен

преди 1 година

Така е , Когато нямаш история , култура , възпитание или каквито и да било ценности освен Агресия и АЛЧНОСТ , се стремиш да рушиш и преиначаваш историята на другите , за да докараш всичко до едните 50 нюанса СИВОТА , в която да скриеш собственото си невежество и да принизиш всичко до ниво хамбургери !

26

Анонимен

преди 1 година

САЩ - държава, в която човешките ценности са на страшно ниско ниво. Огромен брой наркозависими, убийци, изнасилвачи, дjендъри и така нататък.

25

L.

преди 1 година

Колко древни? 200 години - не повече.

24

Анонимен

преди 1 година

Какво дирят в кравария гръците артефакти?

23

Анонимен

преди 1 година

2000 години е издържала керамиката и накрая някакъв пepкo да я начупи... Ръцете му да счупят ще е малко.

22

АнонимеН

преди 1 година

До гого / не са го написали правилно! древно гръцки вази от времето на боговете на олимп пова е период преди христа

21

Анонимен

преди 1 година

Предозирал е с демокрация.

20

гого

преди 1 година

гърция е държава на 100 години....за какви гръцки вази на 2000години говорите вие сте смешни.имало е римска империя ,византия ...но не е имсло гърция вижте картите отпреди 1000 години и ми кажете къде е гърция на карти...гърция е дъежава измислена преди 100 години

19

Анонимен

преди 1 година

Веднага оценяват безценното културно наследство в долари. Това е "Да знаеш цената на всичко и да не разбираш стойността на нищо". Народ който си няма собствена култура и няма да остави нищо след себеси.

18

Анонимен

преди 1 година

Отприщената омраза и разрушителност към исторически артефакти е част от нова идеология. Със същата страст се унищожаваха паметници на исторически личности в Щатите преди известно време. Такава вандалщина проявиха и Ислямска държава. Това го виждаме и в България... Без минало няма бъдеще - просто е. Без памет няма човеци, няма съхраняване и предаване на опит. Без обективна истина няма наука, няма развитие... Да пускат бомбите и тези, които оцелеят да изсъхнат от мъка по това, което са унищожили!

17

Pen

преди 1 година

Така е в "цивилизования запад"......

16

Анонимен

преди 1 година

хиридната война на путин! Зачестиха солови прояви на разни латиноски екземпляри, обикновени почитатели на путин!

15

Анонимен

преди 1 година

Нали не е извадил пистолета в детската градина...

14

Анонимен

преди 1 година

В САЩ няма история и няма нищо което да е от значение ако бъде унищожено. Южна америка е имала култура. Северна америка са били едни чергари дето и преди белите са се избивали и изклавали. Имали са едни кожи и глини. Не са познавали металите преди да отидат белите. Никаква култура не са имали.

13

Анонимен

преди 1 година

Каквито си ги отгледаш такива си ги жънеш. Типично странично отклонение на култура кланяща се на мисловна структура поставяща себезначимостта през тази на цялото на пиедестал. Закодирана е в образа на Индиана Джоунс и при безсилните и неспособни да вземат живота си в ръце хора и народи се проявява под формата на унищожаване на чуждо историчестко наследство. Виждали сме го в Македония, при арабските пролети, а сега и в Украйна. Икуствено създаден и лесен за манипулация - комплекс за малоценност.

12

Талибан ерджолан

преди 1 година

Нищо не е! Ние мюмюните (в частност потурнаци) сме потрошили цели цивилизации и продължаваме да задушаваме културата във всичките и проявления освен гьобеците , които нашите бивши и бъдещи роби (юго ромите) наричат балкан фолк!

11

Анонимен

преди 1 година

Новите ценности на света! Бъдете толерантни! Не го винете, той има право да не харесва едно и друго, с вие сте длъжни да му построите храм и да го уважавате, като прогонен евреин!

10

Русия

преди 1 година

Наркуманцити таквиз нища ни ги вълнуват. Артефакти, макти. Срала Кокаине!

9

Алън Грант

преди 1 година

За да не кажете, че само критикувам русофили! Унищожаването на исторически артефакти трябва да се наказва много строго. Но за простите испано-говорящи не значи нищо. Само ще посъветвам dnes да оправя името на пикатентропа - пише Hernandes, но се произнася Ернандес, на испански аче не се чете.