47

Анонимен

преди 2 години

Адмирации за Наталия! Добре че има и такива украинци, най-вече добре, че пишат и за тях, та малко да измият очите на украинците. Че заради тия капризи-курортисти с маска на бежанци хората намразиха нацията украинска. Направо *** дума стана украинец. Разбира се, че има и свестни хора сред тях, живяла съм в Украйна. И това е правилният подход към бежанците, да гледат политиците и да се учат. Ама те са....слепци.

46

Анонимен

преди 2 години

Хора, много от тези украинки ще искат да останат в България за години, а някой дори и за постоянно, ако си намерят мъж тук. Не ги гонете, ами ги приветсвайте, защото ни оправят демографията. Това не са ви мързеливите и крадливи ромки, които вие издържате без да мрънкате. Това са бели, нормални, жени, някой от които доста квалифицирани.

45

Анонимен

преди 2 години

Голямо браво за делата ви! Това е правилният подход.

44

БайЧеп

преди 2 години

Сега "белодробна болница", а след един месец - "чернодробна болница". "Ех, водочка, я не могу тебя забьlт..".

43

Анонимен

преди 2 години

Нима хотелиера не знаел, че това сие почивчица? ---->>> A, как да не е знаел? Въпроса е дали са ги бутали по 4 човека в стая. Щото така им излиза сметката - 4х40 лева за стая. Иначе по 1 или 2 човека в стая не е много далаверка за тях.

42

Анонимен

преди 2 години

Най - добре е да си хващат пътя!

41

Анонимен

преди 2 години

"и помощи по 380 лв на месец!" - А ти ще изхранваш, обличаш и образоваш ли 3-4 деца само с 380 лв на месец? Ама иначе много ни бива да завиждаме.

40

Анонимен

преди 2 години

Тоя Пловдив съвсем го съсипаха, а беше хубав град!

39

Анонимен

преди 2 години

Управляващите ни излъгаха,пак ще са Ол инклузив-15 лв на ден плюс кетеринг 25 лв.Вчера една украинка на детския парк до нас ми каза,че ще им дават и помощи по 380 лв на месец! Дали е вярно? Чакай да си търсят работа.Спят безплатно,готвят им и чиниите им мият,не плащат ток и интернет ! Че защо да търсят квартири и работа ?!?!

38

999

преди 2 години

МОГА САМО ДА КАЖА :" БРАВО!" НА ОРГАНИЗАТОРКАТА! БРАВО!!! Направено С Ум и Сърце!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Удариха кьоравото колко лентяй и безработни изпъват крак

36

Анонимен

преди 2 години

Преди малко изнесоха факти как туроператорски украйнски фирми работещи с наши хотели в слънчака са докарвали украйнски с децата на почивка у нас регистрирайки ги за бягащи от войната. Само от един хотел от 1600 пребиваващи 1200 организирано са качени в украйнски автобуси и са си тръгнали. Нима хотелиера не знаел, че това сие почивчица?

35

Анонимен

преди 2 години

На мен пък ми беше любимо като даваха една украинка като е стовариха в Елхово и как разправя на журналистката , че вече си е извикала такси да е връща на морето. Значи има 100 евро за таксита, ама иначе се бута за безплатни хотели. Казаха , че над 50 украинци са напуснали лагера с таксита. Представяте ли си за какво става въпрос.

34

Истината

преди 2 години

До Анонимен...... Не поставяйте знак на равенство между РУСОФИЛИТЕ и българите. Ние българите сме тези, които приютихме бягащите от геноцида арменци, ние сме тези, които приехме бягащите от болшевиките руснаци, ние сме тези, които спасиха своите евреи от пещите в концлагерите. Русофилите са тези, които по заповед от Москва взривяваха църкви, хранеха прасетата с българи а сега мразят украинските бежанци!

33

Анонимен

преди 2 години

Пловдив е хубав град, аз като варненец ги уважавам, ама требва и те малко да дундуркат урки, не може само ние да им изпълняваме прищявките :)))

32

Анонимен

преди 2 години

Да и аз го гледах репортажа от Пампорово и разбрах, че пак ще измамят българите. Към 15 лева дето дават, щели да направят избор на кетаринг за изхранване и пак ще станат 15 лева спане 25 лева закуска, обяд и вечеря за сметка на българите на които вече им искат и по 100 лева за нощувка на морето и по 20 лева за чадър и шезлонг на плажа

31

Анонимен

преди 2 години

Преди малко даваха по бтв репортаж от Пампорово. Тези дето плюеха преди ден от Елхово вече доволни, защото са настанени в двойни и тройни стаи с интернет, телевизия , баня с тоалетна. За същите стаи на българите събират по 50 лева на вечер, а на туристите от Украйна още 3 месеца безплатен ол инклузив , този път на планински курорти.

30

Анонимен

преди 2 години

Ама как точно се борят за тази свобода ,по хотелите да лапат сготвеното и платено от българите?

29

Анонимен

преди 2 години

До Българин 33 Обаче охотно станаха американо-израелски роби. Толкова ли сте късоглед/а или просто така са ви инструктирали да пишете срещу заплащане?

28

Българин

преди 2 години

До Анонимен.... Не става въпрос за русофили....... Точно за руски роби става въпрос! Които мразят всичко и всеки, които Русия нарочи за свои врагове!