21

Бобчо

преди 2 години

За бежанците от Сирия и Афганистан - Скромни бежански центрове, пет лева на ден, паничка леща и филия хляб, а за украинците, курорти, 40 лева на ден, онинклу-зив петзвездни хотели,капризи и глезотии.Това се нарича лицемерие!

20

тя

преди 2 години

Стига слагачество и лицемерие , защо не предлагате и на другите бежанци същите условия ?! Ако не знаеш да ти кажа : Европейските пари са български пари !

19

Анонимен

преди 2 години

Средствата идвали от ЕС?! така викаше и една украинка, че не ги даваме ние, а ЕС. Да, НО ние също сме в този ЕС и си плащаме вноската, независимо колко е голяма тя. Така че, средствата от ЕС са и НАШИ средства. Освен това не искам средства от ЕС, но не искам и бежанци.

18

Анонимен

преди 2 години

v vseki mig misleneto, govoreneto, deistvieto na bg slugi zasto ne e kak po kakav barz, udoben, lubezen, choveshki, priaten i lesen nachin da rabotiat poveche i po-kachestveno v polza za radostta i blagodentstvieto na bg narod suveren?!

17

баба мара

преди 2 години

няма да се извинява специално за украина те ще ни се извинят че не мислят сглавите когато избраха порошенко и нарко-мана те ги докараха до това положение3 месеца на море на първа линия и сега още 3 месеца на паничище на планинскивъздух с къси панталонки и кученца на каишки а парите от ес са нашите парина европеиците от вноските ни ес раздава безконтролно пари и не се знае къде отиват

16

П.К.

преди 2 години

Тази, от специално създадената за нея нищонеправеща структура на "ефективното управление" сме я запомнили само със високо ефективното хилене. И с хаоса от закачката на хакерите в Български пощи. И с големите проблеми и хаоса с бежанците. За нея да следва разследване от Прокуратурата и в посока Централен Софийски.

15

Анонимен

преди 2 години

А този г-н Чирпанлиев как приема постъпката на ХАЗАРТА !?? КАКВО ПРАВИ ТОЗИ....ЧОВЕК В ПАРЛАМЕНТА ?? ПОТРЕСАВАЩО ПОВЕДЕНИЕ!!!! МИНЧЕВ,ПЕТКОВ,...ЗАЩО МЪЛЧИТЕ???ТОЗИ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ МАХНАТ ! ПАРЛАМЕНТА НЕ Е КРЪЧМА , ДИСКОТЕКА! И ЗА СЕКУНДА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛЯМЕ ДАЛИ МЯСТОТО МУ Е ТАМ ! П О З О Р,Г А В Р А! СРАМ !

14

Анонимен

преди 2 години

Константинова не трябваше да се извинява. Беше права.

13

До 11

преди 2 години

Доста си сбъркана,промито руско зомби.Да наричаш мирен народ " фашисти",а наглите грабители на територии ,на агресори които високомерно от върховенство на сила бомбардират, убиват и мародерстват да ги хвалиш е ненормално.Колкото българите за македонистите са " фашисти" толкова са и украинците.Я се събудете!

12

Анонимен

преди 2 години

То е ясно,некомпетентна е.Войната няма да свърши скоро.Редно беше да ги ориентират към пазара на труда,трудоспособните,но с този тон в момент когато безцеремонно се руши родината,не беше редно.Има начини на изказ.Нужна е адаптивна програма,министър на "ефективното" управление се нарекла,не думай!Работодателите да офертират,за специалисти ще има работа,но млади жени в отдалечени бази,като в Рибарица 9 души население не ги виждам!И до последно,тайна къде отиват.Досега хотелиерите се блъскаха

11

От 2 до 10

преди 2 години

Тия коментари ги е писал един човек. И пак той предимно си ги е лайквал.

10

Митрофанов трол

преди 2 години

Константинова е права! Когато Путин ни освободи от еврофашистите, лошо им се пише на тези украинци.

9

Анонимен

преди 2 години

Аман от всезнайковци и мераклии да раздават акъл и критики! По тяхно време бежанците в Шератон ги настаняваха. Браво на Калина, че го каза точно както си е.

8

Тоя па

преди 2 години

Една жена се изказа мъжки в това правителство и герберастите решиха, че ще си правят ПР. Грешка, сринатия реитинг на правителството се надигна заради тази жена. Браво за смелата и отговорна позиция. А мъжете се държаха жалко. Този, съшо!

7

Анонимен

преди 2 години

Я , трай! Жената тури всички ви в малкия си джоб

6

Анонимен

преди 2 години

Калина Константинова показа на много държавни мъже какво значи да имаш топки. Трябва да вземат пример от нея!

5

Анонимен

преди 2 години

Този като беше шеф бежанците спяха до министерски съвет а на Лъвов мост беше страшно да минеш и с кола! Скрий се и не се показвай

4

Ром'с

преди 2 години

Този специалист кой е пък?

3

Лллл

преди 2 години

Браво на Калина . Досадните и нахални укри в гетата

2

Анонимен

преди 2 години

БРАВО НА Калина Константинова!!!