14

Komentar

преди 1 година

Относно репортаж с 1 бивш във властта мога да заявя, от 1 лице, че се опита да промени децата на властта имащите край него към по добро и не смятам че един човек, независимо къкъв е във властта след като бъде съботиран от алчните за власт деца на лицата във властта по онова време трябва да е виновен, че не ги е убил в името на Народа или пратил в концлагер. Имаше присъди със затвор, някои бяха заменени това беше един опит за демокрация, който спъна комунизма.

13

Анонимен

преди 1 година

В останалите медии пише, че Сашо Диков отново атакува поста за директор на БНТ. Иска да осребри слагачеството си пред ПП и Киро през цялото това време преди да е паднало правителството. Неговите думи не са причинени от някаква скръб, а от желание да влезе в полезрението и новините. Такива са повечето от т.н. "известни" журналисти сега - защо зорлям искате да ги уважаваме?

12

Анонимен

преди 1 година

Господинов е писатвля на празнодумието!Такова е жалкото ни време!

11

дедо Ташунко

преди 1 година

Кой е този господинов, дето дежурно се произнася навсякъде? "Книгите му" трудно се четат, стихотворенията му са повърня. На всяка манджа мерудия е това човече с дебел врат. От нагло по-нагло. И безсрамно на всичкото отгоре.

10

Анонимен

преди 1 година

Има нещо символично,че умира в деня на Ботев след като работеше против България!

9

Анонимен

преди 1 година

Ще я запомня като необективен и пристрастен журналист, работеща в полза на определена политическа сила. Що се отнася до професионалните й умения като говорител мисля, че изобщо не може да се сравнява с плеядата велики говорители, които бяха уволнени от БНТ след 1989 г., за да се намърдат послушни и посредствени хора, като нея.

8

Анонимен

преди 1 година

Тук някои коментиращи явно много се гордеят с невежеството си. Този не познавали, нямало нищо кръстено на журналист... А Райко Алексиев например какъв е? Да не говорим за Христо Ботев и куп други велики поети и писатели, които са били и журналисти. Първо се образовайте, после пръскайте злобата на дребните си еснафски душици.Мир на душата на Нери Терзиева.

7

Милен

преди 1 година

До 6 Деградирал си ти! Какво си се загрижил за прокудените,от такива като теб избягаха мнозина ,когато видяха,че тук положението е безнадеждно,комунизмът и преклонението пред Кремъл са живи и здрави и процъфтяват.Ти нали не си прокуден? Стой тук и отстоявай партийната правда! И дано кошмарът Сорос винаги да е в сънищата ти.😂😶🤮

6

До 6:

преди 1 година

За какво да завиждам? Стига с тези евтини сopoсоидни етикети! Вие сте тотално деградирали хора и не осъзнавате, че има българи, които ги боли за България, която бе напълно разрушена, а 3 милиона българи бяха прокудени от България.

5

Анонимните

преди 1 година

Всичките сте злобни ***! Не се очакваше друго. Веднага се втурнахте да изпълнявате партийната повеля.Кеворкян ви е предводителят,няма съмнение.И вашият ред ще дойде,няма да сте вечни и когато устите ви ще са затворени по същия начин ще ви хулят.

4

Известни журналисти?

преди 1 година

1. Петко Георгиев - виден сopoсоид и пpoдажник, 2. Сашо Диков - много ми е съмнително дали е даже журналист, 3. Останалите двама не ги познавам.

3

Анонимен

преди 1 година

няма нито една улица или училище кръстени на журналисти. недоумявам защо

2

Анонимен

преди 1 година

Мир на душата й! Тези хвалби ми идват в повече. Никога не е била нищо особено като журналист - не си спомням някакъв дълбок журналистически анализ или разследване. Част от продажната администрация на П. Стоянов, които лобираха за премахване на кирилицата. В последните десетилетия е работила за Овъргаз като е получавала заплата 15,000 на месец - сума, която дори най-добрите програмисти в света не получават. Снимката не отговаря на истината - тя е била дебела и умряла от диабет.

1

Анонимен

преди 1 година

гсрван гарвану око не вади!