16

Анонимен

преди 1 година

Чакаме да видим още колко милиарда кредити ще се теглят. Аз залагам на ОЩЕ 12! Щото за 1г САМО 12 милиарда външен дълг е малко. Трябва да са поне по 2 млрд на месец. Иначе казано, по 500 милиона на седмица.

15

Анонимен

преди 1 година

Тиквата ще си го чувате в Централния! Не го щем тоя престъпник! Тия сегашните също са за въжето, ама това не значи, че разбойниците от ОПГ Гроб ще видят отново власт!

14

перко

преди 1 година

Казах ви , че със свещ ще го търсите Борисов! Нали искате млади , красиви и почти толкова умни.Щях да забравя и е . ливи! Кой ги хване, той ги цака!

13

Пп

преди 1 година

С тия заеми и инфлация в евразия забрави те о от - ес сигурно ще ни исхвьрлят скоро, никой не дава дьлгове до безкрай

12

Анонимен

преди 1 година

Унгарски евродепутат: "Правителството на България е решило да срине държавата и икономиката ѝ, става опасно за ЕСЕдни продали се на САЩ измамници рушат интересите на ЕС, опитват се да разрушат всички търговски връзки между ЕС и Русия в полза на частните си интереси. Тези хора в момента управляват България, а премиерът на тази страна може да се окаже и гражданин на Канада, същата тази Канада, за която вече на всички е ясно, че имат военни офицери в Украйна, добавя Ерно Шалер Барош.

11

Анонимен

преди 1 година

Това правителство открадна 4,1 млрд. лева предназначени за бизнеса. Затова инфлацията е с такива рекордни размери в България. Парите за магистрала Хемус от над 2 млрд. лева също ги откраднаха. Събудете се бе хора, всичко това е на ваш гръб. Хубаво, че не живея в България

10

Анонимен

преди 1 година

Тия променят бюджета през три месеца, ама тръгнали да правят план за влизане в еврозоната след по малко от две години.

9

Анонимен

преди 1 година

Хляба колко ще става нещо чува ли се покрай бюджета, олио, захар

8

Анонимен

преди 1 година

Не съм вярвал, че ще си спомням бандитските времена на тиквените разбойници с умиление... Това е истинска трагедия.

7

Анонимен

преди 1 година

Как един данъчен измамник стана шеф на НАП?! Как толкова богати хора, като семейство Лорер, Кокорчо, дедо Еконт-ий, Сербезова, просто Киро, яхнаха властта в държавата! Не им ли стига собственият безнес, та взеха да се учат на политика и сринаха държавата, а народа обедня и онемя?! Пари, повече пари, от алчност и безочие, ето това е целта на тези наглеци! Къде ще ги носите бе хора, щастливи ли сте, че се провалихте тотално!

6

Анонимен

преди 1 година

По нощите ще я правят зад метални решетки.

5

Анонимен

преди 1 година

Ако съм осъзнавал какво тегло ще има да тегля, поемайки въздух в тая държава, сигурно щях да не го правя изобщо!

4

Анонимен

преди 1 година

Защо нова актуализация на бюджета? Първо обяснете къде изпапахте 9 милиарда лева през декември от хазната! За какво ги дадохте? За България това са страшно много пари! Видяха много пари - дай сега да ги пилеем. Пладнешки разбойници с главатари Кирчо и Кокорчо.

3

Анонимен

преди 1 година

Махайте се! Съсипахте окончателно вече обраната от тиквените бандити държава!

2

Анонимен

преди 1 година

И тоя бюджет сигурно ще го актуализират след 3 месеца. При тия смешковци всичко им е от ден до пладне. Нямат нито една последователна политика.

1

Му ха ха

преди 1 година

Млада жена отива да се изповяда в църква:- Отче,много съм грешна.... съгреших с Просто Киро и Кокорчо едновременно.И отсреща се чува:- ЧадоИДИ на жълтите павета и кажи 100 пъти "Оставка".