50

Да,идва лятото,ще

преди 1 година

става по-топло,ще трябва да го плащаме.Дали нашите мъдри властници не обмислят въвеждането на нови мерки срещу безплатната злоупотреба от страна на народа с някои природни дадености-данък слънце,данък дъжд,глоба градушка,глоба наводнение...

49

Анонимен

преди 1 година

Хм,защо не дадат данни,колко ще струва един радиатор да е включен непрекъснато,да го сравнят хората с разход за духалка,радиатор и климатик и да си направят сметката

48

Анонимен

преди 1 година

Ще си купя на старо скафандър от НАСА и ще се отоплявам безплатно, ще накълцам и предам на вторични суровини всички радиатори.

47

Анонимен

преди 1 година

Българи станете свободни. Вие издържате държавата и в частност правителството. Данъкът, който пълни хазната е данък потребление или ДДС, който го плащаме ние. Защо никога не изнасят статистика колко са приходи от ДДС и приходите от корпоративен данък, който плащат фирмите. Ами защото ще стане ясно, че точно бедните издържат държавата. Затова трябва да искаме, защото сме данъкоплатци, плащаме защото ядем, защото се топлим и в крайна сметка защото живеем.

46

Анонимен

преди 1 година

Защо така? Нали Киро уреди по-евтин газ... :) ... Значи КЕВР увеличават цената на топлото, а получават по-евтин газ. Сигурно искат по-големи бонуси за шефовете. Кое е вярното, че Киро лъже за по-евтината газ или че КЕВР искат да захлебят? Вероятно и двете са верни, но първото май е по-вярно хаха

45

Анонимен

преди 1 година

Време е да свалим правителството на Просто Киро с камъни.

44

Анонимен

преди 1 година

Да разсъждаваме- приготвиш 1000лв за храна на семейството, в края на месеца разбираш че 350/400лв си метнал през прозореца защото инфлацията при храните е много висока и ние сме вече с цени като в Германия и в Англия- справка KAUFLAND.de и цени на храни в Англия за май 2022г, но там мин заплата е в пъти по висока.

43

Анонимен

преди 1 година

Газът е руски за да ни е по евтино минава през САЩ

42

Анонимен

преди 1 година

Моля шефът на КЕВР да обясни ама така, че наистина да го разберем, защо Топлофикация София поиска 29 % увеличение, а те й гласуваха 38,93 %.

41

Боб

преди 1 година

Някой знае ли изобщо откъди България купува в момента газ и та каква цена? Всеки ден чета нещо различно..

40

Абе

преди 1 година

Друго си е да ни купи - столипиновеца евтин газ от сащ

39

Евроатлантик

преди 1 година

Как бе ,нали във Велико Търново трябваше да скочи топлото само с 330% ?

38

Анонимен

преди 1 година

Ама газа поевтиня 4 пътииии! Как ще е поскъпнал?

37

Анонимен

преди 1 година

Защо лъже сега, все едно не знаем че Киро Манекена купи от Камала много ама много по-евтин газ. Трябва да поевтинее даже. Освен ако... нещо ни лъжат?

36

Lina

преди 1 година

Този господин със сините "честни" очи всеки ден различно казва. Вчера - 20% , днес +! Ясно е , че на киКоркови въобще не им дреме. Те са там да се снимат зад гърба на макрон с шампанско в ръка. Кимат на английски и се хилят. Иначе никой не може да каже колко ще са сметките на топлоФекация. Каквото напишат.( отдавна не им робувам) .

35

БУНТАРКА

преди 1 година

СТАЧКА, СТАЧКА

34

плащам на крадци

преди 1 година

На какви въглища да минем? Панелите нямат комини.

33

Анонимен

преди 1 година

В сайта стара София има снимки от 30-те години на 20-ти век. Ако не сте виждали мъгла от пушек там ще видите. Точно към онова време ни върнха фашистите еврогейци. Имам една печка произведена в Перник с нея са се отоплявали дядо баба с нея са отоплявали децата си след това е отоплявала и майка и баша ми и дойде времето да ми отоплява и мойто семейство. Малко е Екологична пуши като строшен комин но пък топли по добре от хладката водичка в радиаторите.

32

Анонимен

преди 1 година

До 27"Сега всички ще минат на дърва и въглища в софия..." - е и? ЕС обяви въглищата за зелени!

31

Анонимен

преди 1 година

Цената на Газта по договора с Газпром е една и съща величина! Защо трябва да скача цената от 45лв на 98......Защо?Сега цената на Про100 киро е 4 пъти под цената от Газпром....значи под 45лв трябва да е!