77

Странно

преди 1 година

В днешно време диабетиците ги поддържат много по-дълго време доживотно на инжекции. Могла е да си поживее поне още 10 години.

76

681

преди 1 година

Това нищо до кога ще виси тук??

75

Ангелина

преди 1 година

До Ангелина- продължение От думите им личеше искрена благодарност и респект към Нери Терзиева ,които те определяха ,като добър човек ,който не е позволил на политическите и пристрастия да влияят на журналистическата и работа.Това за мен е достатъчно ,за да определя ,че за жалост си е отишъл поредният стойностен човек.Младите хора влизайки в политиката нека се водят от нейният пример !Факта ,че има хора на Земята ,които са се учили от нея говори ,че тя тя е изпълнила своя земен път !

74

Ангелина

преди 1 година

Изказаха се много от нейните колеги ,на които тя е била началник в БНТ 2 - хора ,които ,въпреки липсата на обективна и разследваща журналистика в България са един от малкото дръзнали да имат критична принципна своя позиция в нашето "безвремие" ,като Силвия Великова ,Крум Савов,Сашо Диков и др. Казаното от тях ,не беше от "куртоазия" и лицемерие на принципа :"За мъртвият само добро или нищо",както са си го избрали "привидно възпитаните",защото този цитат има продължение - ,"освен истината "

73

Анонимен

преди 1 година

Червеите те чакат терзиева!!!

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77Защото се презираме сами. Вярваме, че презираме другите край нас, но всъщност презираме себе си.

71

Анонимен

преди 1 година

До *** ***"Приятна вечер и късмет" беше израз на Диляна Грозданова.

70

Анонимен

преди 1 година

Нищо против починалата госпожа, но нито е била журналист, нито е била популярна.

69

Прост селяк

преди 1 година

Вижте си Вие коментарите и ще разберете защо половин България Ви презира, скапани седесарски изтривалчици! Защото сте продажна ***, която направи всичко за да унищожи България! Тази помакиня или кадъна беше изключително нагла! Икона на прехода, икона на сините, икона на разрухата! "Приятна вечер и късмет!" - Помните ли я как пожелаваше късмет всяка вечер от телевизора!? Изпълнена със злоба и антибългарски настроена винаги!

68

Анонимен

преди 1 година

Поклон пред паметта й. Беше добър журналист и страхотен човек.

67

Тошо

преди 1 година

Националността и не е толкова важна ! Важното е че тя излъчваше енергия - позитивна, красива, потенциална, уважителна, красноречива !Помогнала е на много хора, за което не е казала нищичко, но го е правила защото е вярвала в любовта си към тях и че това и е дадено да го прави и тя го прави !Благодаря ти за твоето голямо слово..... от малкия екран !Почивай в мир !

66

Анонимен

преди 1 година

Вижте коментарите и ще разберете защо половината свят ни презира !

65

Анонимен

преди 1 година

за мъртвите или добро, или нищо. за нея нищо.

64

Star

преди 1 година

Бог да я прости Нери.Тя бе едно от лицата във свободният ефир които дадоха надежда за по-добър живот на България след мрачното 45 годишно комунистическо иго докарано ни от интернационално ориентираните кремълски подметки в България.Срам за идеята на българските герои и възрождрнци,и опозиционери на девизът и логото на В.Левски (Дякона) .,,Чиста и Свята Република".Дори днес виждате промъкналите се в Българският Парламрнт кремълски плъхове излъчващи омраза към Майка България.Какъв позор за народа!

63

Щирлиц

преди 1 година

Добре,че дойде "демокрацията",та да изпъкнат всякакви евроДжурналисти.Все едно при социализма нямаше журналистика,и то на високо ниво,без всякакви недоразумения,които ръсят бисери от екрана.Бог да я прости.

62

Заинтригуван

преди 1 година

Някой знае ли ваксинационния й статус? Да не е поредната жертва ***Brought to you by Pfizer*** ?

61

Анонимен

преди 1 година

Ботев колко турци е утепал ...А масона Лъфски той колко е утепал... Докато са ни клали и клатили жените масона Левски проповядвал братство ,равенство и надупване на жената и дъщерята...Евроатлантически ценности. Цялата история ви е за боклукчийскатакофа

60

Анонимен

преди 1 година

Мир на душата и!

59

Анонимен

преди 1 година

Популярна, популярна - колко да е популярна? От 20 години все заемаше висши административни длъжности, за каква журналистика говорим?

58

Анонимен

преди 1 година

Има ли човек, най-вече сънародник, който да не е оплют от българите? Днес е ден на Ботев и някои го дават за пример. Да, той няма да бъде оплют днес и даже се кичим с портрета му, защото са минали много години от смъртта му и никой вече не помни реалния човек. А приживе е бил оплют и по-някои теории даже убит от ближните си. Не зачитаме никой, ни спортисти, ни културни дейци, ни научни работници. Май от "силно да любят и мразят" е останало само мразят.