8

Анонимен

преди 2 години

Леле..

7

Анонимен

преди 2 години

Първа българска легия не е сздадена от раковски и никога не се е сражавала за освобождението на българия тя финансирана от сърбия ..но под Натискът на Великите сили (Франция, Австро-Унгария и Англия) е разформирована........."великите сили"

6

Анонимен

преди 2 години

Раковски е открил америка един курварин според панаьот хитов

5

бай Даньо

преди 2 години

Раковски е великан за който българите почти нищо не знаят- два пъти осъден на смърт от османската империя и два пъти бяга от затвора и живее подноса на империята в Истанбул ..., жени се за богати гъркини и отваря бизнеси за да изкара пари за народното дело ... русофоб (като Левски) още преди всички беди който ни нанася Русия след освобождението ... така беше угодно на Москва да не знаем и още не можем да се съвземем... за начало прочете историята на Стефан Цанев отваря очи не само за Раковски

4

До 8 и 9

преди 2 години

Ето ги троловете на Митрофанова в действие. Омаскаряване и омаловажаване на националните ни герои, подиграване с тяхната памет и идеи, осакатяване на българската история, за да може руската пропаганда да продължи да ни изкарва недоразвити и изостанали. Всичко, което говори, че българина е бил велик някога, трябва да се скрива, а ако не може да се скрива, да се осмива и подиграва.

3

Анонимен

преди 2 години

Абе има някви напъни ама е слаба ракия Първата българска легия никога не влиза в българско никакви реални заслуги измамник който е взел много пари и ги е харчил по жени а реални действия на българска територия няма

2

Анонимен

преди 2 години

Колко игрални филма в новото време има за Раковски, за Ботев, Левски. Сериали и прочие. А за делото на Кирил и Методи?Дори само по тези показатели последните 30г. като организирана държава сме далеч зад периода известен като социализъм.И щом този популярен филм започва рекламна кампания с нови разкрития за личноста започвам да се съмнявам че е пореден грант с цел рушене на героизацията на основополагащи Българската идея личности. Дано греша.

1

Георги Сава Раковски

преди 2 години

За делата и творчеството на този велик българин трябва непрекъснато да се говори. И още нещо, той е имал доста трезв и критичен поглед към Русия, а някои от неговите творби днес биха се квалифицирали като откровено " русофобски", заради което много не са били популяризирани и долюбвани от комунистическия режим в НРБ.