16

vlady

преди 1 година

До АнонименПри наличие на градоносни облаци транзитно прелитащите самолети могат спокойно да се отклонят с около 20-30 km, вероятно дори по-малко е достатъчно. Така е по-безопасно дори за самите полети.

15

Анонимен

преди 1 година

А тези земеделци имат ли направени застраховки или пак са спестили едни пари и сега ривът за обезщетения?

14

Анонимен

преди 1 година

Заради самолет на НАТО, България търпи щети за милиони, но истината политкоректно се премълчава!

13

Елемаг

преди 1 година

Хитреците с хасиендите и пикапите Тойота и Нисан.НАли ви показаха ,как изоравате от 100 декара ударени 10 за да вземете обезщетението,а после чакате останалото ,дано върже,че и от него да прихванете пароляк!!Отделно субсидии, врътка с нафта,пръскане с евтини турски забранени химии,миене на цистерните в реките,поливане с помпи от реките без да знаят водните стопанства,айде знаем са.Лаптопи и бързи коли на дечурлигата.И по един апартамент за синковците във всеки близък град!!!Има и още!!!

12

пусто текезе

преди 1 година

Още преди 40 години запада отхвърли ракетите и мина на застраховки!Отделни производители слагат мрежи!И никой за нищо не писка!

11

Анонимен

преди 1 година

прави ли ви впечетление че никъде и никога не казват колко е точно външния дълг на БГ. Никога! Офцете блеят, онези крадът и замазват положението с някакви кредити които ВИЕ ще плащате.

10

Анонимен

преди 1 година

и като протестират какво? след дъжд качулка го е казал народа. Заспали офце сте, това на запад ако се беше случило щеше да има масов бунт, но тук *** просто излиза и казва че протестирал защото му е сасипан бизнеса. Държавата цирк

9

Радослав

преди 1 година

И тия ли реват за пари? Да са се застраховали! Явно няма да се научат сами и трябва да стане като с ГО за колите. Задължителна застраховка по закон докато не се научат. Каквото и да стане в тази държава все реват за пари. Едните не си застраховали домовете, другите продукцията, третите машините и все реват държавата да ги спасява защото се чудили как да си спестят едни 200 лева.

8

Анонимен

преди 1 година

Да благодарят на евроатлантическата "солидарност' и изтребителите Ф-35,благодарение на които не са изстреляни противоградните ракети.

7

Анонимен

преди 1 година

Ще изтеглят кокорчовците още 500 млн дълг и действаме.

6

Анонимен

преди 1 година

Защо реват ! Та нали са евросубсидирани и субсидирани даже и от данъците на българите. Спрете им субсидийте и да беде земеделието бизнес както всеки друг

5

Анонимен

преди 1 година

А какво ще подарят на застахователя и какво ще получат от него ?

4

Над

преди 1 година

Не познавам друга европейска държава член на ЕС в която така наречените земеделци не сключват застраховка. Минаха 33 години от комунизма, а начина на мислене е още като в ТКЗС....

3

Сосидж

преди 1 година

Да се застраховат. Много добре знаят какво се случва. Соца свърши и хранилката спря. Айде

2

Анонимен

преди 1 година

Именно. Всяка година едно и също. Не се застраховат, после обвиняват държавата. А може би трябваше да се стреля право по прелитащите самолети, така ли? Има си правила, но земеделците предпочитат да се правят на ударени.

1

Анонимен

преди 1 година

Може и да са прави, не разбирам. Но застраховка не си ли направиха.