20

Анонимен

преди 1 година

Решението на журито е толкова декомратично че припадам, за всеки по нещо. Няма как и двамата да казват истината, затова се води делото. Решението е като на учителка в детска градина, всички да са доволни

19

Анонимен

преди 1 година

Значи журито казва, че това не се е състояло и статията е невярна, обаче адвокатите на Депп осмивайки тази статия са нанесли морални вреди на вечната амбър??? Нещо ми се къса логиката

18

Анонимен

преди 1 година

не игра убедително и сега ще трябва да плати 13 милиона за лошо изиграна роля. Рисковете на професията...

17

балканджи Мишо

преди 1 година

Направо ви се чудя на толко хора дето "следят делото" и сега се радват за този пропаднал наркос все едно ви е брат.

16

Хектор

преди 1 година

Американския "Мартин"! От толкова наркотици и алкохол вече дори не може да говори нормално... Пълна скръб

15

909

преди 1 година

До Ми Ами и той явно е в периода "Амчи аз не съм още стар бе,ми млад съм,ъмчи как?!"като оня шмулю, дето заряза Дженифър Гарнър,дето му роди 3 деца,обичаше го и на всичкото отгоре е жена,та дрънка,и хукна подир тая бабалюга Лопес!!

14

Анонимен

преди 1 година

"Още повече съм разочарована от това какво означава присъдата за останалите жени. Това е удар за тях. Това поставя под въпрос идеята, че насилието към жените трябва да бъде взимано на сериозно", допълни тя.===Не, удар е за жени, които лъжат. В днешно време е достатъчно една жена да обвини мъж в насилие, никой не проверява фактите, автоматично се приема, че е виновен. Този процес с оправдателна присъда е прецедент, който трябва да е достатъчен за да спрат подобни лъжовни обвинения.

13

Анонимен

преди 1 година

Когато външният вид и нагонът престанат да са водещата сила за един мъж, тогава ще имаме и по-малко такива случаи. Тая е срам за всички жени и всички реални жертви на насилие, но с нея и без нея - все тая, защото за бедните и по-обикновените, нищо няма да се промени.

12

Мъж

преди 1 година

Сега всички подобни мъ-ши алчни за пари ко-ври като тая газ пикаят. Браво на съда , но тая трябва и в затвора да лежи поне 5 години да е пример на всички женски бо-уци като тая

11

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно това да е поредният опит на правителството да отвлече вниманието на овците от истински важните неща :)

10

АнонимеН

преди 1 година

ПОРЕДНАТА КОЯТО НЕ УСПЯ ЗА ИЗМЪКНЕ ПАРИ!!! НАЙМЕР СЪЩО СЕ ОТЪРВА ОТ ПОДОБНИ ОБВИНЕНИЯ, БРАД ОНАЯ ГО ПОБЪРКА! ЩОМ МЪЖА ИМА ЯКО КИНТИ ! БИЛ Я БИЛ БИЛ Я МАЛТРЕТИРАЛ ДАЙ МИ 10 МИЛИОНА АМА СЕГА ТЯ ЩЕ ПЛАЩА!

9

В

преди 1 година

Каква оправдателна присъда, бе, днес? Той я осъди!

8

Бионсе

преди 1 година

О о о Джони!

7

Анонимен

преди 1 година

Абе тея и двамата са откачени на макс (като повечето "звезди") , даже мисля, че са са напълно един за друг!

6

ДДРОнег

преди 1 година

Чудо невидяно, Мъж да докаже, че жена го е наклеветила за "домашно насилие" ?!?!?!?___Че нали винаги мъжът е насилник, а жената винаги и само тя е жертва, к'во стана с тази опорка ?! :) :) :)__Има надежда :)

5

Ми

преди 1 година

Джони 3маше добра и хубава жена, и деца... Ванеса Паради, явно преценките му са неадекватни вече. Дано се оправят !

4

Браво на Джони

преди 1 година

Била съсипана ? Ог кое *** МЪ-РШО ? Че бе получи 100 милиона долара ли *** алчна ко-вро ? Деп иска 50 а тя 100 егати алчната наглярка. Чак и обвързва съда с удар срещу всички жени . Срещу всички *** мъ-шо а не срещу жените, защото съда показа на всички женски по-миярки като теб че трябва да слезнат на земята и да уважават обществото мъжете и съда . Ясно ли ти е треторазрядна никаквице

3

Анонимен

преди 1 година

В голяма грешка си Джони. Върнали са ти, но не предния живот, а живот след нечовешки стрес и безсънни нощи. Новият живот е с взривено из основи здраве.

2

Чичо

преди 1 година

Съдебен спор ама с бюджет няколко стотин милиона. Селска история с холивудски режисьори.

1

Алекс

преди 1 година

Джони,повече не прави грешката да се жениш.Ползваш,хвърляш и следващата.