398

Анонимен

преди 1 година

Я си вървет на майнатаси бе *** просяци неви искаме никакво евро айде върветвси на

397

Истукан

преди 1 година

Защо си мисля, че еврото ще е краят на съществуването на тази държава.

396

Още за референдум

преди 1 година

Та затова НЯМА референдуми нито за НАТО, нито за ЕС, нито за ЕВРО, нито за нищо! Явно не успяват дотолкова да изманипулират българите, че да "изберат" каквото искат управляващите и началниците им!

395

Още за референдумите

преди 1 година

В "демократичния" свят: "Много повече респонденти в България, отколкото в която и да било от 9 източноевропейски държави в Европейския съюз, биха гласували за напускане от НАТО. Това сочи ново проучване, публикувано на форума за сигурността GLOBSEC.Данните сочат, че в България делът на отговорилите, че ще подкрепят напускане, ако се състои референдум за членството в отбранителния съюз, е нараснал с 13 пункта спрямо 2020 г. - от 25 на 38 на сто."

394

Анонимен

преди 1 година

Значи тези, които ще плащат за мераците на управляващите да досъсипят България, няма да ги питаме - те са затова, да плащат! Много странна и антибългарска логика! ПростКиро е назначен да доразруши каквото е останало от Родината ни! Нашата, не неговата - той родина няма!

393

fact

преди 1 година

референдум и не требва!ЕС, ЕВРОЗОНАТА И ЕК СА ТАКИВИ ПУТИНИСТИ, ЧЕ ОДРЕЗАХА БЪЛГАРИЯ ЗА ЕВРОТО!Хърватия ДА, България не.Нито един българине не може да им повлияе за промена на решението. Поне докато Германия казва НЕ!

392

Анонимен

преди 1 година

СЛУШАЙТЕ САМО КИРЧУ И КОКОРЧУ! ТА ДА СТЕ ДОБРЕ! аКО НЕ СТЕ ДОБРЕ, ПОНЕ ТЕ ЩЕ СА ДОБРЕ! кИЧУ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ХВАЛИ, ЧЕ Е БИЛ ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКА, КОЯТО Е НАПРАВИЛ БАНАНОВА!

391

Анонимен

преди 1 година

На изборите всички за "Възраждане" и да им е...е май..та на всичките центаджии, грантаджии, козяци и атлантици.

390

Анонимен

преди 1 година

Като вкарат еврото и след някоя година стане цифрово и всичко се плаща електронно, и приемат за еврозоната като закона на Асенчо дето искаха да прокарат. Смятайте за какво робство става въпрос нещо ако не си съгласен с ръководителите на ЕС, спират и ти блокират всичко и не може даже вода да си купиш да пиеш...и може само да се оплачеш на арменския поп. Сега поне може да имаш скатан някой лев колкото за храна под дюшека а не по електронна сметка...ако не се съпротивляваме сме обречени...

389

Анонимен

преди 1 година

Тоя е експерт по куросмучене. Мръснa комунистическа отрeпкa

388

Анонимен

преди 1 година

Тоя експерт мога ли да му счупя муцуната?!???

387

Анонимен

преди 1 година

по добре да питаш неграмотен селянин от колкото корумпиран "експерт"

386

Vs

преди 1 година

То в пък като за нещо е имало! Нямаше за НАТО, нямаше за ЕС, няма да има и за еврото. Народа *** колко си иска! 34 години го клатят най различни издънки от ДС и ЦК, а той си мисли, че го обичат. Всичко в БГ свърши още когато правешкото *** го оставих да умре от старост а не го гръмнаха. Първия президент от ЦК. Абе нема такъв смех!

385

Анонимен

преди 1 година

Значи стотици милиони дадохме за избори, понеже не можаха да се споразумеят за баницата поне три излишни имаше такива, но референдум не можело.Защо?

384

Кармен Златарева

преди 1 година

Никакъв референдум,никакво евро! Да изгониме продажниците и да си оправиме икономиката....

383

неЕксперт

преди 1 година

НЕРАЗУМНО Е да приемаме еврото без да бъде направена оценка на риска за нестабилната ни и лошо работеща икономика . Силна ,работеща по правила и спазваща закони икономика няма да има проблеми да премине от една валутна единица към друга ... обаче нашата управлявана от мутри, полунелегална и зависима икономика ИМА НУЖДА от по-внимателна преценка ...... ама какво ли разбирам аз . Според експерта , най-добра е "Юруш на маслин'ти" тактика . п.с. А дали и с колко трябва да се вдигнат заплатите ?

382

дедо Ташунко

преди 1 година

Когато въведоха еврото на 01.02.2002 в Германия, два - три месеца всичко беще ОК. За по-малко от половин година цените скочиха двойно. Това, което струваше 1 ДМ започна да струва 1 евро. Свидетел съм на тази промяня и се подписвам за верността на думите си. Българи, искайте референдум и отхвърлете въвеждането на еврото. То лека полека се изравни с швейцарския франк и долара. Не вярвайте на платени пропагандатори като Катев.

381

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че е неразумно...Бай Кольо от Горно Нанадолнище с първи клас ще решава как да стане.Има експерти събират се решават и осведомяват Народа....

380

ЬЬЬ

преди 1 година

Най-великата глупост е да се питат чистачите в едно предприятие в какво ново производство да се правят инвестиции.Дали да приемем еврото и да сме част от еврозоната,е работа на финансисти а не на народа,който в голямата си част не разбира от тази материя и хора като копейкин лесно може да го манипулират (справка референдума във Великобритания).

379

От Вселената

преди 1 година

........................Без Българският Лев няма и Българска Ракия!........................