31

Той

преди 1 година

Очилата очевидно са с диоптри, не ги е сложил да се прави на интересен или от неуважение. По-важно беше свидетелите какво ще кажат, а Амбърчето от много приказки накрая се овъртоли в лъжите си и сама си го наби.

30

Ssss

преди 1 година

До празни хора, Мен лично ме зарежда с удовлетворение ,че една златотърсачка си получи заслуженото. А относно кирливите ризи, мисля ,че зад успеха на всеки велик мъж стои една велика жена, но и ,че жената може "да прояви на светло" най-лошите черти на един мъж.

29

Алекс

преди 1 година

Амбър ще трябва да посвири доста,за да изплати обезщетението.Планът се провали.

28

празни хора

преди 1 година

Тази новина е трагедия поне за едно бивше семейство. С какво зарежда тя пишещите тука. Каква е тази злоба? Когато българинън се отърси от тази злоба, започне да работи и да не гледа в канчето на другите--тогава ще се отърси от балканизмът и ще поеме нагоре.

27

Нн

преди 1 година

То и аз бях за Джони Деп преди да им изгледам показанията пред съда. От Джони чух : не знам, не помня, вероятно, и едносрични отговори, или най много по едно изречение, и той през цялото време беше в съда със слънчеви очила, освен когато трябваше да говори. Амбър Хърд ми направи по добро впечатление когато говореше, много добър изказ и държание.Ако си мислите, че вербалното насилие не е насилие, то тогава всичко е ок за чичо Джони.

26

Муахаха

преди 1 година

да му върне 15 000 000 от собствените му пари! ей, това е златна цепка!!

25

онясконя

преди 1 година

наркоманска му работа

24

MGTOW

преди 1 година

Амбър Търд ви олицетворява всичките коврозаври, дето се metooo-нахте напоследък. Много добра новина.

23

XuTbP5bP

преди 1 година

Още по-добре ми става като ви гледам с какво затруднение ви се налага да я пуснете тая новина xD

22

Теди

преди 1 година

33 Смело изказване , радвам се за теб,ще ти преотстъпя мястото, аз не мога ти можеш и за мен нали така , а мен не ме мисли.

21

До Теди

преди 1 година

Пробвай електрошокове и лоботомия! За друго вече е късно при теб

20

Анонимен

преди 1 година

Амбър да се подготвя за другата индустрия за възрастни че в сегашната няма да я вземат повече. В другата предвиждам голям успех.

19

елон мъск

преди 1 година

До Johnny на това как се смея

18

Анонимен

преди 1 година

И двамата на се наред. След като си извадиха най-интимните кирливи ризи пред света, не виждам кой ще ги вземе сериозно. Ако това са известните и богатите, наистина е тъжно.

17

Асан

преди 1 година

Тия не си играят на дребно - за Джони 15 милиона за Айшето 2 милиона :)))

16

Хехехе

преди 1 година

Усмихвам се като Джони на снимката... няма такъв кеф!

15

Анонимен

преди 1 година

Амбър да бъде издигната от демократите за президент. Очевидно, че Русия е платила на този съд, за да я оклевети за радост на белите супремасисти. Масови протести ще има в цял САЩ, докато насилникът Деп не бъде низвергнат и заличен.

14

Анонимен

преди 1 година

Сега Джони да осъди Дисни, заради това, че се отнесаха с него като с престъпник, без да е осъден и реално подкрепиха клеветите на кукумицинката

13

Анонимен

преди 1 година

Много добре.

12

K.Коцев

преди 1 година

Справедлива присъда,браво !!!