17

Dinosaurus

преди 1 година

Каква е разликата с аферата Мата Хари, снимките с пачките в чекмеджето, къщата в Барселона и милионите в торби (от Хемус) дето "компрометираха" ББ? Ау, това сега е ПРОДЪЛЖЕНА ПРОМЯНА !!! Само че при Герб имаше сигурност и стабилитет, а сега има инфлация, обедняане, спекула и обещания за още по-страшно бъдеще. Лукановата и Виденовата зими на БСП ще ни се видят като лета спрямо това, което ни готви коалицията. Честита подмяна и просперитет, чалгари и харвардски фенове, ура другари, върнахте се

16

Анонимен

преди 1 година

Нинова каза, че цената на хляба ще падне на мен ми се видя увеличенаКирчо намери по евтин газ а пьк парното скочи якоЩо така - ще ни закриват ли вече

15

Лъжат

преди 1 година

Кироооо, какво става с остъпката за бензин, 1 юни беше вчера.Продължаме подмяната и празните обещания...

14

Пп

преди 1 година

Продьлжаваме пропадането както обещахме зад океанаВидими резултати

13

Анонимен

преди 1 година

вчера - дайте си заплатите на чужд народ. днес - помагаме на бедните!

12

Анонимен

преди 1 година

Не беше сблъсък "между", а нахално поведение на едно от ПП, което дръпна свой колега депутат за вратовръзката. Гледах лично клипа, не се информирам от посредници. Другият не е посягал. Само това, дето седеше. Голяма излагация.

11

Анонимен

преди 1 година

Парите не свършиха ли за петзвездни хотели за украйнците ?

10

Неграмотно

преди 1 година

Неграмотно написана статия! Кой ги пише тези статии ? Някой редактира ли ги?

9

Анонимен

преди 1 година

Троловете на Копейкин рязко спряха, дали му свършиха парите ?Ааа да не са, купи още имоти а баламурниците продължават да гласуват за него

8

Анонимен

преди 1 година

Тия са по-некадърни от бандитите на Тиквата! А не съм вярвал, че това е възможно!

7

Възмутена

преди 1 година

ПП вместо да решават проблемите на българските граждани и да си изпълняват предизборните обещания, с които прилъгаха хората да гласуват за тях, се занимават с махленски клюки и то в Парламента. Ако имат доказателства за имотите на Костадинов да се обърнат към Съда, а не да правят циркове.

6

Анонимен

преди 1 година

ПП са група недоносени инфантилчета, доносвани в повредени кувьози с недостиг на кислород. Повредена стока!

5

Анонимен

преди 1 година

Голям страх от неизбежното, а щом е неизбежно, просто се примирете! Не се излагайте повече друсани нендорасляци!

4

Анонимен

преди 1 година

До Прокурора на Пелишат - За каквито щеш ги смятай, хората са си заработили пенсиите и години наред не могат да си ги получат. Ако беше от тях (а те и прокурорите са в групата), друго щеше да питаш.

3

Анонимен

преди 1 година

Такива, като тоя Искрен не трябва да помирисват партийна листа и парламент. Като клюкарка махленка, излязъл да се прави на интересен с това присмехулно изражение на лицето и приказки за селска кръчма. А ние чакаме проблеми да решават. Простотията по хората ходи не по гората. Като има доказателства, има си съд, разследване, а не да приказва празни приказки, за съжаление, от трибуната на Народното събрание.

2

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

За изнемогващи ли да смятам тези които от другия месец ще вземат 2000 лева пенсия а от октомври 3400 ? Питам само за ресурса!

1

Анонимен

преди 1 година

"Не съм изненадан от реакцията на Костадин Костадинов, в един момент нещата трябва да се кажат с истинските им имена и думи. Всичко, което изрече Искрен, е истина."Като е истина има ли доказателства?Няма.Щом няма е клевета.