101

Мен

преди 2 години

Смот.льо, единствено ядрените ви ракети спират цивилизованите държави да ви набият канчето. Армията, държавата и народа ви са гола вода. Включвам и народа, който не се надигна да ви измете ненорма.лници.

100

Анонимен

преди 2 години

Ами има ако Полша се престраши да ви запука с Русия е свършено!

99

Анонимен

преди 2 години

Лавров: Има риск в конфликта в Украйна да бъдат въвлечени трети държави .......... ти се моли да не въвлечете някоя натовска държава, че войната ви рЕзко ще свърши за няколко часа!

98

Анонимен

преди 2 години

Западът, както се изнесе от Русия - така ще бъде изтласкан и от Украина...... Всецяло! Е, може да отнеме година-две, ама натам вървят нещата )))

97

Анонимен

преди 2 години

Време е да Ви изметат от Украйна....отдавна беше време,каквото трябва да стане,ще стане...не може постоянно да заплашвате с ядрено оръжие,сякаш само Вие имате такова....

96

МММ

преди 2 години

До Morski - и да не забравим, че поради критиката на думите на Аксаков които много точно цитира е бил отровен на 39 години великия българин Захари Стоянов. Империята не обича критиките!

95

6557454

преди 2 години

Ама как смеят украинците да се отбраняват вместо да се надупят...какво е това безочие, че вече 100 дни се бият.

94

Име

преди 2 години

И какво - рашиZZтите откраднаха зърното от Украйна и сега се оплакват, че санкциите им пречат да го продадат като "руско"? Да чакаме утре и да се оплакват, че не могат да продадат откраднатия от Мариупол "руски" метал значи?

93

Анонимен

преди 2 години

Зеленски прави това, което му нареждат приятелите. Иска това, което те искат да иска. Въпросът за агресора в този конфликт е като спорът за яйцето и кокошката. Няма да има победители във войната . Всички ще бъдем победени. Оцелелите ще завиждат на мъртвите. Това не е компютърна игра, нито е футболен мач. Войната не е неотменна част от живота! Не е природен закон.

92

Да допълня...

преди 2 години

Кой каквото и да говори , Путин е зло-де-я на 21 век.

91

Ти да видиш..

преди 2 години

Под въвлечени Лавров разбира нападнати.Кога ли търпението на НАТО ще свърши ?

90

Лудост

преди 2 години

Не мога да проумея как има индивиди които оправдават агресора окупатор избиващ невинни хора и съсипващ цели градове села инфраструктура

89

Morski

преди 2 години

До Бонго-"Много от вас искат Русия да умре" -ВСЪЩНОСТ РУСКИЯТ ГРАФ АКСАКОВ Е КАЗАЛ... .. "ВСЯКО ТЪРЖЕСТВО НА БЪЛГАРИТЕ Е СМЪРТ ЗА РУСИЯ"!!! Излиза, че за да е България единна, богата, развита, процветяваща Русия трябва да Умре... според думите на самия граф АКСАКОВ! Е ЩОМ САМО ТАКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ПАК СИЛНА, НЕДЕЛИМА И БОГАТА ИКОНОМИЧЕСКИ И ДУХОВНО... ДА, ТОГАВА РУСИЯ ТРЯБВА ДА УМРЕ! ВЕЧНА СЛАВА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЕРОИ ЗАГИНАЛИ ЗА СВОБОДАТА И НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!

88

когато

преди 2 години

американците избиха милиони и докараха Близкия Изток до глад бедност и разрушиха държави никой не гъкна сега Русия стана най-лоша бе айде и лицемерите всички вие страхот ционистите и не смееете да им се опълчите! Никой не смее да каже дума на САЩ или Израел защото е сигурно че те ще използват ядрено оръжие без предупреждение! Те подчиняват света без пряка заплаха но въпреки това се знае какви ще са действията им! ционистите да бъдат унищожени

87

анонимен

преди 2 години

Безочливост,дебелоочие,лицемерие,правене на ударен с мокър ***-това е позицията на страна-агресор.

86

Десетина престарели

преди 2 години

Неудачници, КГБ агенти, начело с гнома Шаломов побъркаха света. Мъчат се по всякакъв начин да задържат властта защото изтърват ли я ще ги последва съдбата на Милошевич. Конят лавров беше миналата седмица в арабските страни да ги натиска да не увеличават добива на нефт за да се задържа цената висока,понеже запада ги отряза и сега трябва да продават на Китай ама на половин цена... Жалко че жужо няма да е жив да види как аватарът му ще търка килиите в Хага!

85

Анонимен

преди 2 години

Пишете ,за дипломат номер едно.За човек който ви надскача с всичко.Кой сте вие бе ,мършояди за да се пишете за Лавров?

84

Анонимен

преди 2 години

Режим или демократично избрано правителство? А в Русия какво е? И като те нападат естествено ще се отбраняваш по всякакви начини.

83

?!?

преди 2 години

Това е плана на Путин да тормози света. Руският народ ще плати прескъпо за манията на няколко кремълски обитатели.

82

Може

преди 2 години

Да пишете колко си искате глупости ,никой не ви чете пропадналата медия.