148

Анонимен

преди 1 година

Копейката прави списъци и Белене спомена тогава. Това е факт, той си го каза, не някой да си съчинява лъжи. Лошото е че нямаше почти никаква медийна, политическа, медийна и реакция от мвр.

147

Анонимен

преди 1 година

Дойче зеле хахахахахахаха И Джоана Цонева хахахахахахахахаха.Тук отново ще стъпи Руснака и за вас мамата си трака.

146

Анонимен

преди 1 година

Така,така днес бг отново изопачава фактите ,но много Българи гледаха в ютуб истинското видео и си личеше,че от ПП умишлено предизвикаха този скандал.Жалки сте днес бг ,но още по жалки са четящите ви простотийте форумни балъци.

145

Анонимен

преди 1 година

Личи си, че Копейкин прави всичко за пари, прави и фелацио за достатъчно рубли.

144

Анонимен

преди 1 година

На нас кой ще ни даде пари, Костя Копейкин ще ни даде пари.

143

123

преди 1 година

168 ииии DW или дойче веле .. Медийте на Прокопиев имат опорки .... Всички западни медии казват истината А НЕ КАТО В БЪЛГАРИЯ 112 място .. Та DW e западна медия и всички българи вярват на запада А НЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ,,,комунизма не си е отивал дори и за секунда...........

142

Вярно

преди 1 година

Вярно е то се надигна миналата година с платените протести от подмяната - сега му сьрбаме попарата

141

рибока

преди 1 година

А бе едно е списък без да е в основата на закон,друго е списъкът "Магнитски" на КАЩ,който явно ще го облекат в законови норми и ходи доказвай,че не си магаре след като те е обявила друга държава за такова и да те вземат всичко,най-вероятно именно на такива като Костадинов,които не питаят братска любов към САЩ.Неговият списък е под въпрос дали не е само словесен и дори не е на мека хартия.Засегнал човек с авторитет и той ще го изкара нов фюрер още малко в държава,която половината свят не знае.

140

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен И Атака и Възраждане са водени от агресивни арогантни лидери, които се държат се хулигански лъжат,заплашват,обиждат,нападат,обслужват чужди интереси на руския диктаторски престъпен режим, разпространяват лъжлива про-руска анти-украинска анти-европейска пропаганда и имат национал-социалистически фашистки недемократични убеждения, така че водят партиите си,правителство и България по техния измамен беззаконен разрушителен път към гибелна диктатура

139

Правда

преди 1 година

Недопустимо е който и да е член на парламента да се държи така нагло арогантно,насилствено, заплашително и хулигански да върши престъпления като измама, обида, заплаха, хулиганство и то само защото е изобличен за измама и злоупотреби със средства и служебно положение,уронва престижа на БГ което също трябва да бъде разследван и подведен под отговорност лидера на "Еъзраждане" Константинов,далеч не му е за първи път да не говорим че мисли само кака да свали правителството,служи на чужди интереси

138

Черно и страшно?

преди 1 година

Това е ГЕРБ ама никой не ги иска да се надигат а по скоро да се разтурат. Вожда е падение!

137

Анонимен

преди 1 година

Хомоса от ПП много налита на бой. Още малко щеше да хване Костадинов за тоягата. Тръгнал пенделаа да му дърпа вратовръзката. Добре че Коцето е културен човек и не му разби главата директно.

136

Анонимен

преди 1 година

Кой изтика Сидеров и Марешки и наложи Костадин?

135

Анонимен

преди 1 година

Защо допускат ,то не е и хора,с психични отклонения в парламента ?

134

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори няма да гласувам за Възраждане.Ще гласувам за Атака. Крайно време е да има диспут между Волен и Костадинов.

133

Анонимен

преди 1 година

В момента в България има само една партия за която могат да гласуват хората и това е Възраждане. Всички останали на сатурн!

132

Анонимен

преди 1 година

Оня гейтaк от ПП още малко щеше да хване Костадинов за тоягата. Дееа и геювете американски.

131

Щирлиц

преди 1 година

Александър Андреев от DW!?Ясно.

130

Анонимен

преди 1 година

Докога ще давате трибуна на някакви мухлясали продажни хомоси от неонацистки пропагандни канали като ЛГБТ канала Дойче Зеле? Аз лично ще гласувам за Възраждане и дано да изгонят ДЗ от България

129

Анонимен

преди 1 година

Черното е символ на нацизма , виж с какъв цвят е пречупения Хитлеристки кръст!