61

Анонимен

преди 1 година

Алоу, "българката", кой кого хвана за вратовръзката! Кой е хулигана! Друг е въпросът, че мъж да хване друг мъж за вратовръзката не е нормален жест, това е израз на подсъзнателно или явно желание да го хване за не-точно-вратовръзката, а латентен х о м о с хулигански наклонности е вече страшно да се движи по улиците. И всички, които оправдавате това поведение рискувате и своя, и моя живот.

60

Българка

преди 1 година

Искрен Митев няма за какво да се извинява, а трябва да осъди Константинов за обида, и хулигански опит за побой и саморазправа, и това че така реагира на изобличение за измами и злоупотреби със средства за частни цели, доказва че справедливо е обвинен защото само които не са прави и нямат аргументите на истината така убива,клевети,унижава който го е изобличил и дори налита на побой и позори Бг парламент и народ. Освен това има национал-социалистически фашистки про-руски недемократични идеологии

59

ББ

преди 1 година

копейкин е нагъл национален предател,те са функционално неграмотни,спускат им опорки от мАсква или посолството...и това си знаят...е плащат им дребни,ама вие с гласуването за тях им плащате от джобовете си субсидии,от ограбеното от вас и богат копейкин...не от платеното от путин...путин не плаща...използва само,използваните са българите...храним прекалено много ен.чари и предатели като костя и депутатите му!!!Подкрепа г-н Митев,българче си!!!

58

Демократ

преди 1 година

Гласьт ми на изборите е за коце това е сигурно

57

Елена

преди 1 година

Копейкин се припозна и рипна да се бие .Ха,ха,ха истината боли ,а Копейкин.Мошеник,долен осверял за власт .Абе еййй ,сега и тоя ли ще го натресете да да се упражнява ,толкова ли са ви кухи главит

56

Анонимен

преди 1 година

Така като гледам копейката ще е новата тиква след кирцата.

55

Анонимен

преди 1 година

Костадинов се обиди на име !Не е добре !Гузен ,не гонен -бяга !!

54

Анонимен

преди 1 година

Тези от ,,подмяната,,да се подложат на психологически тест,пълни палячовци направиха го пред децата!Това е тези 240 хрантутници за нищо не стават,на някои момченца не първите 7 ,а 17г.им се губят...

53

До 57

преди 1 година

Обичам Родината и мразя държавата. Много си е хубава България а ние сме си виновни щото избираме калпави управници. Пожарникар шофьорчето на бай Тошо, цар комарджия, слафчо чалгар неолиберал глобалист с 4 кучета и сатанински татуси на гърба, хазарта напушен наркоман внук на комунист, киро лъжеца, хвърчило фигурант, натовския генерал яна, костоф приватизатора и корнелия с таблото цени на едро пред Министерството и 25 ст купон за литър нафта.

52

Кило

преди 1 година

Да се извиниш на Копейкин е голям ГРЯХ! Заплювали го?

51

Децата да гледат

преди 1 година

Браво. Поне децата видяха, че няма какво да търсят в тази държава/клоака. Дано си опичат акъла по отрано.

50

Анонимен

преди 1 година

Искрен Митев да си подава оставката след това недостойно поведение.

49

Анонимен

преди 1 година

"Просто исках да му оправя вратовръзката" .. ох, мъхльо. На колко години си, на 13?

48

Точен

преди 1 година

Коста осъде вече двама за клевета точно по повод ползване на партийната субсидия за построяване на своя къща. Сметната плата отчете, че 80 % от субсидията на Възраждане е дадена за инвитро на български двойки и 20 % за транспорт за митинги в София. Документите по заповед на ГЕРБ/Гешев бяха препроверявани и нищо нередно нямаше. Да видим с колко депутатски заплати ще олекне ПП-Митев.

47

Анонимен

преди 1 година

И на мен мисирката ми изтри поста. Беден роб вечно наведен с наколенки и вазелин от аптеки Марешки за социално слаби. За 1200 лв си се навел приятелю.

46

Анонимен

преди 1 година

Симпатяга, щом толкова си лудо влюбен в Боко рапоня земи си го у вас. Остави ни да си пишем свободно. За това сме на 112 място по свобода на словото. Гладни *** украински жито сънуват.

45

SDI

преди 1 година

*** доста бързо трият неудобните постове към тази статия. ***!

44

Анонимен

преди 1 година

Какво са ви виновни ПП за инфлацията. Предната тиква е виновен за сегашното положение а не киро и искрен да

43

Бай Ганьо

преди 1 година

Извини се бе

42

Кокошкарн

преди 1 година

Искрен Митев ще си ходи с оправена вратовръзка. Съжалявам за Костадинов, че се подведе по провокацията на това недуразомение, което, чак сега разбрахме че съществува. На времето на Волен вае такива номера му правиха, докато не му намериха цаката. Така работят птовокаторите, с постоянни етикети, клевети и хули. Все повече хора отиват към Възраждане, пропагандата работи с отризателен знак!