17

Анонимен

преди 1 година

Швейцарците гледат за себе си, не мазнят на *** и пульо и да чакат някой известен да ги похвали и погали по главиците. Живеят така, че те са добре и не скачат на никого. На други им дай да се ежат колко са по-по-най, на трети като нас - управниците ни все не разбрали, ама им се ще на големи да се правят, всичко вършат наопаки, а народът си търпи и все "умници" избира. Много се надявам да не е до безкрайност.

16

Анонимен

преди 1 година

Нямат проблем да правят пари от нацистко злато, богатство на наркобарони и крадени произведения на изкуството, но ако някой може да ги хване, тогава са много принципни

15

рибока

преди 1 година

Затова от над 200 години никой техен гражданин не е бил обект на агресия в чужбина от когото и да е било.Спазва държавата им всички Хагски конвенции от началото на 20 век определящи кога една държава се счита за неутрална.Дори,ако имаха пристанище и влезе в него украински боен кораб нямаше да го пуснат да излезе до края на войната колкото и да ги оплюват,защото това е пък морската конвенция за неутралитет,камо ли да му дадат боеприпаси.

14

На бегом

преди 1 година

До eve1. Eve, ходи да се *** и не давай акъл, защото много си личи, че ти липсва.

13

Само споко

преди 1 година

Спокойно , ако има трета световна, дали ще участваш или не няма значение, ще бъде последна. Ако има оцелели четвъртата световна ще бъде с прашки, лъкове и кой каквото е запомнил отт източните и не само източни бойни изкуства.

12

Анонимен

преди 1 година

Бг. управниците като няма бронетранспортьори има бронежилетки смях в залата. Той Зеленски се беше снимал вече два пъти с бронежилетка ама американска не каква да е.

11

Анонимен

преди 1 година

До долния. Защо според тебе някоя голяма и силна държава ще нападне Швейцария или България. Никой не напада никого просто така. Пропагандата се опитва да ви внуши това че някой напада ей така и вие се връзват на. фльонга. Запада защо не поиска да чуе на Русия аргументите. Войната си има предистория. Пропагандата втълпява че имало агресия. Но това не е вярно. Има предистория и има вина на нападнатата страна. Дания искала видите ли Швейцария да даде бронетранспортьори на Украйна прокси на Запада.

10

eve1

преди 1 година

А ако Русия или някоя друга могъща държава нападне Швейцария и светът обяви неутралитет,как ще се чувстват тогава неутралните швейцарци?Не може безучастно да наблюдаваш неправдата в каквато и ситуация да е!

9

Импекс Нинов

преди 1 година

Нинова изнесе оръжия за милиарди за Украйна без проблем. Че и взема милиони комисионна. Швейцарците явно са много наивни.

8

Анонимен

преди 1 година

До смех ... Ти изглежда си мало умен. Швейцария е имала такава тежка индустрия, че ти е бедна фантазията. Едни от най-добрите камиони Заурер и Берна и противовъздушни автомати Оерликон са първото, което ми идва на ум.

7

Анонимен

преди 1 година

Те щото швейцарците са много прости, затова не се обвързват със затъващата окрайна изживяваща последните години от съществуването си и не си развалят отношенията с русия. А киро канадеца, щото е много умен ни отряза от газа, натресе ни наглите укробежанци и се мъчи да ни вкара в чужда война на страната на губещите.

6

до смех

преди 1 година

В Швейцария има задължителна казарма! Една от най добре военно подготвените държави. Планините са пълни с динамит с който при нашествие се затварят пътищата

5

Анонимен

преди 1 година

Иначе нинова се прави на нечула, невидяла, неразбрала за реекспортът на български оръжия за Украйна.

4

Анонимен

преди 1 година

Швейцария не случайно е една от най-богатите страни в света, Дания също.

3

Анонимен

преди 1 година

Взеха полека лека да изтрезняват...

2

Анонимен

преди 1 година

Пълно е с русофили в Швейцария!В Германия също.Най-много са там.Всеки втори германец е русофил и крещи за руска газ.В Италия също.

1

Анонимен

преди 1 година

Ни бежанци в хотели до Женевското езеро, ни оръжия, ни нищо. Хайде сега кравофилите да почнат да обясняват как на швейцарците им се плаща в рубли, понеже са жалки Копейковци. Моля, давайте!