113

Манчо- до бг

преди 1 година

Ти си истински Нострадомос,ама отзаде.

112

Анонимен

преди 1 година

А Русия до последния бурятин.

111

бг

преди 1 година

Русия иска да превърне Черно море в руско езеро още от Екатерина велика , както направи с азовско. След Украйна наред са Молдова ,Румъния и България в България вече има доста руско малцинство , което чака да бъде защитено от руската армия .накрая остават турците , но те са подтиквани да излезат от нАТО и се настройват антиамерикански и така цялото море става руско.Понимайш?

110

до 107

преди 1 година

До Анонимен Нападаш съседна страна заграбваш туритории рушиш жилищни сгради училища болници убиваш мирни жители изнасилваш крадеш .И ти съветтваш агресорът да ползва бомби с обеднен уран за да отрезвят жертвите.Що за психопат си !

109

Колев

преди 1 година

Абе байно,каква работа имате вие в Украйна,защото освен да убивате,да рушите и да анек сирате тариторията й,май на друго не сте способни ?!Не се съобразявате,че това не е ва ша територия и грабите и плячкосвате наред ?! Ами правете това във вашата си страна ме рзавци такива !!!

108

Фактите

преди 1 година

Америка дори не участва.Ако участваше Русия щеше да е изпепелена за минути.Продто САЩ са гарант по териториалната цялост на Украйна и са длъжни да дават оръжие с договор.

107

Star

преди 1 година

А Русия,Русия до кога ще води война в Украйна?

106

765

преди 1 година

Сега путинофилите пак да кажат, че от Кремъл не им спускат опорки.

105

Храбрия шивач

преди 1 година

Американството посолство в Киев ще последва съдбата на Китайското в Югославия когато американците бомбандираха Белград и загинаха и деца.И това ще е за начало.Дедо Байдън поема голям риск.

104

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че руснаците имат бомби с обеднен уран. По време на войната на НАТО такива бомби бяха използувани и нямаше санкция от ООН. Помислете дали не може да ги използвате. Може би това ще подейства отрезвяващо на украинците.

103

Шамара Мишо

преди 1 година

Мечката ще се справи и с ракети и без ракети за укрите.Обречени са укрите.Знаят го и те ,знаят го и краварите.нЕ знам с каква цел наливат масло в огъня янките.Такива оръжия в ръцете на наркомани и нацисти е голям риск.

102

мир след изпълнение

преди 1 година

Само след изтегляне на последния руски войник от територията на Украйна /това включва Крим, Луганск и Донецк, могат да започнат мирните преговори. Санкциите трябва да се вдигат една по една след постигане на осезаем и завършен напредък по възстановяване на разрушената инфраструктура на Украйна. Трябва да се изплати и обещетение на приемните страни като България за това че са дали подслон на бягащото цивилно население от Украйна.

101

До 104

преди 1 година

До Анонимен 104- Изглежда ти си един от тези, които още не знаят причините за войната и кой забърка кашата. Това че Русия не ни харесва не променя истината.

100

Анонимен

преди 1 година

Пак другите виновни. Ама не е москоФската

99

Анонимен

преди 1 година

руснаците като са толкова загрижени защо не прекртят воените действие веднага ? аман от лицемери

98

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 98: Откъде ти идват тия г'лупости? Дори САЩ не могат да спечелят война с Русия. Могат да се унищожат взаимно, но дори и това не е съвсем вярно - от Русия и при атомна война нещо ще остане. А Украйна да спечели война с Русия - това си е чиста фантастика. За украинците е най-добре да преговарят за мир, и колкото по-рано, толкова по-малко ще загубят.

97

Анонимен

преди 1 година

Така войната е между САЩ и Русия а Зеленски си продаде територията

96

бай Даньо

преди 1 година

Всичко казано по темата днес служи само на пропаганда но не е да не са прави руснаците. Американците вкараха в тоя капана руси и украинци и накрая и двете държави ще са унищожени, но украинците щя са по зле - загубили територии, излаз на море, икономическа перспектива ... и тогава идва втора част в която украинците се усещат че са вървели след един лош месия-Зелински но той ще си е свършил задачата и прибран да почива в Америка ...Украйна като слабата страна в тоя конфликт трябваше да иска мир

95

Да преговарят за мир

преди 1 година

Украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

94

Анонимен

преди 1 година

те САЩ ги навиват да отстъпят земи, ако има дадат оръжие, до 2 месеца Русия няма да я има. Китай и САЩ се опитват да се договорят нещо, Путин е на приключване.