14

Анонимен

преди 1 година

културни особености... чекала 8г и ся ша ми абортира

13

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е разбрала,че Бойко може да се върне на власт

12

ДА БЕ

преди 1 година

Гледано с любов, майката не е социално слаба, образована е. Няма данни за малтретиране на детето, нито индикации майката да има проблеми с психика,наркотици или алкохол. И изведнъж видиш ли си наръгва детето многолкратно , после и себе си. Ако се погледне статистика колко хора убиват се самоубиват с нож, или убиват близките си с нож , надали ще е голям %. Криминалистите и разследващите случая да не би да са с умствен дефицит?

11

Коментатор

преди 1 година

Горкичкото момиченце! Само на 8 годинки - възраст когато се радва на кукли, книжки, сигурно си води дневник, обича сладолед и разни други детски работи. Да те убие собствената си майка е най-голямото и най-коеарното предателство.

10

Теди

преди 1 година

убийство заради имот сигурно

9

Анонимен

преди 1 година

Съдебен психолог ли си какъв си може спокойно да се преквалифицираш на абсолютен д.е бил

8

Друид

преди 1 година

Всички психолози психиатри и съдебни експерти са просто една утаечна смес с шapлатани които се крият зад красиви термини и никой от тях няма да ви каже истината. България има стотици такива досиета Х необясними в които майки,бащи ,деца посягат един на друг уж,безпричинно уж необяснимо уж били луди.Лудите са научните шарлатании.България тъне в зло и мръсoтия.Физическа спиритуална и душевна.

7

До съдебен психолог

преди 1 година

Добре имаме диагноза, но тази жена не трябва да излезе от затвора. Страх ме е за децата ми като помисля, че на улицата се разхождат такива хора и то с напълно благ вид. Отделно ако убиеца беше мъж щяхме да имаме 300 коментара с призиви за връщане на смъртно наказание, саморазправа и т.н.

6

Роза

преди 1 година

Дори и майката да оживее,ще бъде една развалина.Най-вероятно е да е имала скрито псих.заболяване.Не вярвам нормален човек да е толкова жесток към собственото си дете.Светът се побърка,хората не виждат бъдеще за себе си и за децата си и психиката на някои експлодира!

5

Анонимен

преди 1 година

Горкичкото детенце! Сега със сигурност е на по-добро място. Но ЗАЩО?Ясно е, че жената има сериозни психологически проблеми, но как никой не забеляза, че е нестабилна? Тези неща не стават просто така изведнъж. Всеки родител се ядосва на детето си понякога, но не ги ръгаме с ножове, нали? Така, че явно причината е много по-дълбока и е имало сигнали, че нещо с майката не е наред. Ама кой да забележи? А и всеки гледа, да не се бърка и...накрая става трагедия!

4

Анонимен

преди 1 година

Поради спокойният и богат живот жената е решила да се преселят с дъщеричката в друг свят по добър от този. Познавам много хора които обмислят това спасение. Разубеждавам ги да не извършват този смъртен грях и уж ме слушат но докога незнам

3

Съдебен психолог

преди 1 година

Залагам на "синдром на Медея". Това е състояние което се отключва след остър конфликт с другия родител на детето, и е много по-често срещано отколкото си мислите. В повечето случаи обаче не завършва фатално, може би някой шамар за детето и толкова. И все пак НИКОГА не оставяйте децата сами с другия родител след остър конфликт.

2

Майка!?!?!?!?

преди 1 година

Хайде имайте малко уважение към смъртта на детето!

1

Анонимен

преди 1 година

Бог да прости детенцето.