44

Никой

преди 2 години

Германия търси строителни работници за новата Берлинска стена. За сезон 2022-2023

43

паралелепипед

преди 2 години

И руснаците са на привършване, чадо.

42

Нищо ново

преди 2 години

Давайте, тъпчете Украйна с оръжия. Нищо няма да спечелят. Война до последния украинец.

41

Няма скоро да свърши

преди 2 години

До r3v0lv3r: В момента "реално" никакви преговори за мир не се водят. Украйна ги прекрати. Има още много долари за харчене - цели 40 милиарда. А не е тайна, че Зеленски тайно продава част от получените оръжия а парите потъват като в черна дупка.

40

Мирзилкааааа!:)

преди 2 години

До Анонимен Най лесният начин: Агресорите се товарят на танковете и обратно от където са дошли....или по-точно , на майка си в п......

39

r3v0lv3r

преди 2 години

До АнонименВойната е продължение на дипломацията с други средства, а в момента Русия реално не иска да спре бойните дейстия, защото искат възможно най-добрите условия за това.Единственият начин Германия да спре войната, е като се намеси с военна сила и принуди агресорът, в даденият случай Русия, да спре и да седне на масата за преговори.

38

Анонимен

преди 2 години

Чудесни миротворци - да въоръжават една страна за сметка на другата. Така ли трябва да реагират нормални държави при конфликти в днешно време? Вместо да упражняват дипломация те подклаждат огъня?

37

Анонимен

преди 2 години

До до 39Украинците показват как с байрактар с някаква нова канадска оптика летящ до Николаев управляват войници които се сражават в Херсон. С тази канадска оптика се виждат войниците от Николаев а те се сражават в Херсон . Сам си направи извода колко е разстоянието .Аз не съм го мерил с ролетка . Хората казват че до 40 километра се виждат отделните войници .

36

до 38

преди 2 години

Объркал си се нещо. Дронът който си споменал има таван на полета 8км, оперативната вероятно е по-малка. Дори на MQ-9 оперативната височина е 7.5 км. Оптиката става прекалено масивна и не може да се комбинира с друг полезен товар.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 Оф . Сега времената са други. Тия железа като гепардите са сред най продаваните и всички ги правят с ракети като за себе си и като за износ. Тоест тия ракети са 20 километра (за износ) Нужни са за над 40 километра.Големия дрон като байрактар седят на 40 километра и с мощна оптика управляват чрез ретранслация на сигнала в последния етап от полета (за да не си издава присъствието) дрон камикадзе.Той с ракета не може да бъде свален да не говорим че ракетата струват 100 пъти повече

34

Анонимен

преди 2 години

до 27 ценното на Гепард-ите не са огневите им възможности. Украйна получиха или ще получат ракети Starstreak. Но за да са ефективни имат нужда от мобилни радари. И тук именно се включват Гепард-ите, които предлагат ефективна 3-D локация на целите.

33

холокоста

преди 2 години

до последния украинец.. това зна4и в украина ще останат само руснаци ...

32

Анонимен

преди 2 години

*** да почват да бомбат с обеднен уран хохлите, както навремето бомбеха краварите в Сърбия

31

Анонимен

преди 2 години

Сваляйте новината или я допълнете. От министерството на отбраната обявиха, че ги нямат в резерв и не могат да бъдат доставени.

30

Армагедон

преди 2 години

Итината е една без значение дали ви харесва или не... Или Русия ще спечели войната, или следва край на цивилизацията ни... Не разбирам западните политици - защо не се застъпваха така в Сирия, Ирак, Виетнам, Югославия, и т.н.... На всички Русия им е трън в ***, но не си обяснявам защо? Може би тя има нещо което те нямат? Или просто знаят, че въпреки разпадането на СССР не могат да си мерят малките *** с нея? На този въпрос ми е интересен отговора...

29

ууу

преди 2 години

Заводът е на мушката.

28

Анонимен

преди 2 години

Браво бе pacemaker, с тия помощи още повече им увеличавате агонията на хората там.

27

ВестоНосец

преди 2 години

Фрау Шолц имам Лоши Новини - Путин Печели Войната!

26

Анонимен

преди 2 години

До до 24 Става въпрос за 15 немски зенитки - Гепард . Пушечното оръжие 20 , 23 или 27 мм има ги в разни калибри не може да свали малък дрон дори от 1500 ако се движи бързо . Руснаците с техните не могат да го свалят с целия комплент снаряди (се водят) от по малка дистанция . Става въпрос за не много малък квадракоптер който е и много бавен.На тва нещо има монтирани някакви стари ракети които са за износ и с по малък радиус и с по калпаво изпълнение.Сега Бук М3 е перспективен но е в разработка.

25

Анонимен

преди 2 години

Колкото да не е без хич. Системата е чисто нова и не е използвана на практика. Пращат някоя друга бройка да ги тестват на главата на урките. Не е проблем за русия, тия системи нямат шанс срещу свръхзвукови ракети.