401

.;.;

преди 1 година

До Анонименто на тебе ти трябва един хубав къотек та да среш да пишеш глупости

400

Анонимен

преди 2 години

Васил Иванов от Канал 3 неслучайно го захапа преди няколко години.И с основание.Ония мънкаше като *** на третокласен път.И беше доста притеснен.Явно има за какво.Ето защо не трябва да има и 1 лв.субсидия.Искаш партия-плащаш си от джоба.И без това сега сенчести бизнесмени наливат яко пари за лобиране.Видяхме и как се купува министерско кресло.Просто България.

399

Анонимен

преди 2 години

Костя бил теглил ипотечен кредит.Добре,няма лошо.А случайно този кредит дали не се погасява с партийната субсидия?Всичко може да е за парлама.Тегля кредит,черно на бяло,да не бие толкова на очи и после работата е ясна....Някой изобщо следи ли партиите как изразходват тези средства?!Жена му вземала чисто около 700 лв,купува апартамент за 100000 лв?!.Коцко с чисто нова кола за 40000 лв.Интересно.Каквато и заплата да получава като депутат....не може да покрие и половината на тия харчове.

398

ПроСоТо

преди 2 години

ега ти неистовия лай срещу Костадинов и "Възраждане" !..Тотална мобилизация са обявили националните ни предатели..Направо ме е гнус да чета простотиите им..От друга страна това говори,че наистина са изпаднали в паника от появата на "Възраждане"..Но като задебили,не е изненада..Дано по-малко чужденци четат идиотиитеим !..Защото заради тия ще ни намразят и презрят повече.."ДИВИТЪМНИ БАЛКАНСКИ СУБЕКТИ"..

397

Striker

преди 2 години

С удоволствие бих му счупил гръкляна на продажника от ***. За национални предатели никаква прошка. По-долно от родоотстъпник няма.

396

Анонимен

преди 2 години

Тресе ги неистов страх от Възраждане.Вече са отчаяни,щом прибягват до обиди а агресия,а уж бяха възпитани,млади алтернатива на простотията.Всъщност са аматьори,платен слугинаж,който ще досъсипе България.Копейка или не,зад Костадинов вече има мнооого хора,САщ подклаждат войната между Русия и Украйна,за да съсипят икономически Европа,вече и децата разбраха това,за това подкрепата за Възраждане расте-като противници на американските пионки ПП и ДБ и това ги ужасява и вцепенява от злоба

395

До 415 копейкин идио

преди 2 години

Рано си се надрусал тъй бе другарю неже, неженГендарСороски ! Мъжът ти сигурно е на работа и та е оставил без контрол

394

Анонимен

преди 2 години

Костадинов се захваща с актуални медийни теми и говори за тях,особено ако са интересни и винаги в посока критика,стига да има доста хора които са със критично мнение по темата.Първо беше срещу партийна субсидия-прибра парите,второ ковид-ваксинира се,сега е анти-Украина.Възползва се от вас безплатно.Следващия път не къщурка ,а замък ще си купи.Честно, шапка му свалям.Въпреки,че аз няма как да се вържа.Работи Ви момчето.

393

Анонимен

преди 2 години

Костадинов може просто да е хитрец.Знае ,че има русофили в България и се възползва.Може изобщо да не е спонсориран от Русия.Като има овце има и вълна.За другите партии като ГЕРБ,ВМРО и БСП е сигурно.

392

Анонимен

преди 2 години

Костадинов трябва да получи един хубав кьотек та да вземе да се кротне.Пази Боже Сляпо да не Прогледа!

391

Дедо

преди 2 години

П.П. И тия русофили, с минусите, от къде ги четат и кликат - от руска техника, с руски монитори, с руски кабел, с руското откритие "Интернет"?Ммммм?

390

Дедо

преди 2 години

КК е новата Бяла Златка!С Волен се приключи - ред е на следващото руско протеже.Ама парите са му в евро,колата му е западна, къщата му е със западно оборудване, телефонът му е западен, компютъра му е западен,ама иначе, нали, Запада е лош и гнил!!!!Лицемери!

389

Анонимен

преди 2 години

Тоя лудия копейкин защо не е в лудницата ?

388

Анонимен

преди 2 години

Истината боли, но е за предпочитане!!! Защо те е срам, че държиш парите в евро?!!! България е ЕС!!!

387

Анонимен

преди 2 години

Копейкин си е един платен престъпник.

386

Анонимен

преди 2 години

Всички досегашни политици скоро ще сте безработни! А някои и подсъдими!

385

Уу бре..

преди 2 години

Дю бре.. !

384

Анонимен

преди 2 години

Напълно е ясно, че простотията, наглостта и липса на всякакво възпитание е плъзнало като пандемия, и ако се измисли ваксина против , Господата ще се обявят и против нея. Засрамена се чувствам от такива индивиди на места като Народно Събрание.За съжаление , Ние го позволяваме. И Моля Ви , внимавайте кого слагаме да служи вместо мас и да зимата решения жизненоважни за всички!!

383

гост

преди 2 години

ЯВНО , НЯМА ДА ГО БЪДЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И УПЛАШЕНИТЕ ПАРТИИ ЗАОЧВАТ С ВСИЧКИ МЕТОДИ ПРОТИВ ВЪЗРАЖДАНЕ . ЩЕ БЪДАТ ИЗНЕНАДАНИ ПАК ПРОГНОЗИРАЩИТ ПАПАРАЦИ . ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ БЪДЕ ФАКТОР В НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ . ЩЕ БЪДАТ ВТПРА СИЛА , ДОРИ И ПЪРВА АРТИЯ НА ИЗБОРИТЕ . БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е СИМВОЛ НА БЪЛГАРИЯ . . НИКАКВО ЕВРО . НАРОДА СЕ ИЗКАЗА С ПРОЦЕНТИ . ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ПРЕДАТЕЛИ И ФАШИСТИ . ПП СА СЪЩИТЕ КАТО ГЕРБ КАТО КОПИРАТ СЪЩИТЕ МЕТОДИ . ИЗЛИЗАНЕ ОТ СЗО , НАТО , ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ . БУЛЗИТ , ТОВА Е .

382

Анонимен

преди 2 години

"Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите" друго какво да се добави?